Participeren?
Elke week meer dan 260.000 kijkers. Informeer naar de mogelijkheden om te participeren!  

Aflevering 9
 Simon Loos ontvangt 750e Mercedes-Benz
 De 35e Mack en Speciaal Transportdag
 Trucking.nl biedt flexibiliteit

Uitzending:
zondag 2 november 17:00u, RTL7
zaterdag 8 november 17:00u, RTL7 Simon Loos ontvangt 750e Mercedes-Benz

Logistiek dienstverlener Simon Loos rijdt al jaren met Mercedes-Benz. Behalve de Actros jubileumtruck waarmee de vloot is uitgebreid, bekijken we ook de fraaie historische truckcollectie.  
 De 35e Mack en Speciaal Transportdag

We zijn op de Mack en Speciaal Transportdag. Voor liefhebbers van bijzondere transportoplossingen, en vooral natuurlijk het Amerikaanse truckmerk Mack, is dit smullen.  
 Trucking.nl biedt flexibiliteit
Binnen de transportsector is sprake van een verandering en toename in de vraag naar een flexibele transportinzet. Om beschikbare charters en lading bij elkaar te brengen ontwikkelde Logistic Force een nieuw bedrijfsonderdeel: Trucking.nl.  
 Transport Compleet Venray
AGENDA - dé vakbeurs voor de totale transportbrache vindt weer plaats op 11, 12 en 13 november 2014 in Evenementenhal Venray.  
 Mega Trucks Festival 2014
AGENDA - Inmiddels is de grootste indoor truckshow van de Benelux aan het eind van het jaar, niet meer weg te denken uit de Brabanthallen. Vrijdag 26 en zaterdag 27 december is het weer zover!  
 Gezocht: Historisch Materiaal
Wij zijn op zoek naar mensen die nog over oude bruikbare beelden van historische vrachtauto's, bussen of andere logistieke handelingen beschikken. Zeker wanneer daar interessante verhalen bij horen willen wij daar zeker aandacht aan schenken.