Participeren?
Elke week meer dan 260.000 kijkers. Informeer naar de mogelijkheden om te participeren!

Aflevering 12
Handige check van Gezond Transport
Rensa kiest Renault distributietrucks
Nissan-primeur op de beurs Ecomobiel
Mercedes-Benz traint dealerorganisatie

Uitzending:
zondag 23 november 17:00u, RTL7
zaterdag 29 november 17:00u, RTL7Bekijk hier de volledige uitzending

Handige check van Gezond Transport

We staan stil bij de vergrijzing in Nederland. Op lange termijn hebben we te maken met een tekort aan jonge medewerkers en met oudere medewerkers die langer door moeten werken. Gezond Transport biedt praktische oplossingen.
Rensa kiest Renault distributietrucks

We zijn bij Rensa. Deze groothandel levert materialen aan installateurs van cv- en ventilatiesystemen. Voor de distributie zijn nieuwe D-trucks van Renault aangeschaft en die bevallen uitstekend.
Nissan-primeur op de beurs Ecomobiel

We zijn op de beurs Ecomobiel, die in het teken staat van economische en duurzame mobiliteit. Mooi voorbeeld is de elektrische Nissan eNV200 pick-up.
Mercedes-Benz traint dealerorganisatie

Autofabrikanten introduceren regelmatig nieuwe en vernieuwde modellen. Een recent voorbeeld daarvan is de Mercedes-Benz Vito. Een belangrijk onderdeel van de introductie van een nieuwe auto is de training van de dealerorganisatie.
MAN Construction Days 2014
AGENDA - Op vrijdag 28 en zaterdag 29 november kunnen bezoekers op het 'Bouw en Infra Park' in Harderwijk hun hart ophalen. Daar presenteert MAN zijn nieuwste bouwvoertuigen en interessante toepassingen.
Mega Trucks Festival 2014
AGENDA - Inmiddels is de grootste indoor truckshow van de Benelux aan het eind van het jaar, niet meer weg te denken uit de Brabanthallen. Vrijdag 26 en zaterdag 27 december is het weer zover!
Gezocht: Historisch Materiaal
Wij zijn op zoek naar mensen die nog over oude bruikbare beelden van historische vrachtauto's, bussen of andere logistieke handelingen beschikken. Zeker wanneer daar interessante verhalen bij horen willen wij daar zeker aandacht aan schenken.