Participeren?
Elke week meer dan 260.000 kijkers. Informeer naar de mogelijkheden om te participeren!  Aflevering 33
 Nieuwe Dacia Dokker Van
 Mercedes geeft auto’s oren en ogen
 Jan van Dam specialist in machinetransport - deel 2
 Mulder met EcoDrive op de Bauma

Uitzending:
zondag 20 april 17:00u, RTL7
zaterdag 26 april 17:00u, RTL7 Nieuwe Dacia Dokker Van
We maken kennis met de gloednieuwe Dacia Dokker Van, een interessant geprijsde, compacte besteller uit de Renault-groep waarbij het accent vooral ligt op functionaliteit en een gunstige prijs-prestatieverhouding.  
 Mercedes geeft auto’s oren en ogen
Op vliegveld Valkenburg geeft Mercedes-Benz een opmerkelijke demonstratie met auto’s die bijna zonder chauffeur kunnen. Met deze nieuwe hightech systemen is het mogelijk om zonder ongelukken auto te rijden.  
 Jan van Dam specialist in machinetransport - deel 2

We bezoeken Jan van Dam in Oudewater. Dit familiebedrijf ontwikkelde zich de afgelopen 25 jaar tot een logistiek dienstverlener die vooral machinetransport doet.  
 Mulder met EcoDrive op de Bauma
Een interessante innovatie zien we bij Mulder Europe. Deze onderneming uit Dordrecht introduceert zijn EcoDrive betonmixer. Bijzonder is de elektrische aandrijving van de trommel.  
 Noord-Hollands Oldtimer Festival
AGENDA - 20 en 21 april staat in het teken van Pasen... én oldtimers! Op eerste en tweede Paasdag wordt in het Westfriese Venhuizen voor de 29ste keer het Noord-Hollands Oldtimer Festival gehouden.  
 Gezocht: Historisch Materiaal
Wij zijn op zoek naar mensen die nog over oude bruikbare beelden van historische vrachtauto's, bussen of andere logistieke handelingen beschikken. Zeker wanneer daar interessante verhalen bij horen willen wij daar zeker aandacht aan schenken.