Participeren?
Elke week meer dan 260.000 kijkers. Informeer naar de mogelijkheden om te participeren!  

Aflevering 7
 Rensa kiest Renault distributietrucks
 Nissan-primeur op de beurs Ecomobiel
 Rijden met de nieuwe Mercedes-Benz Vito
 Arthur van Dijk plakt eerste nieuwe dode hoeksticker
 Op weg met de Ridder van de Weg 2014
 Agenda: Mega Trucks Festival 2014

Uitzending:
zondag 19 oktober 17:00u, RTL7
zaterdag 25 oktober 17:00u, RTL7 Bekijk hier de volledige uitzending

 Rensa kiest Renault distributietrucks

We zijn bij Rensa. Deze groothandel levert materialen aan installateurs van cv- en ventilatiesystemen. Voor de distributie zijn nieuwe D-trucks van Renault aangeschaft en die bevallen uitstekend.  
 Nissan-primeur op de beurs Ecomobiel

We zijn op de beurs Ecomobiel, die in het teken staat van economische en duurzame mobiliteit. Mooi voorbeeld is de elektrische Nissan eNV200 pick-up.  
 Rijden met de nieuwe Mercedes-Benz Vito

We gaan op pad met de nieuwe Mercedes-Benz Vito. Deze mid-size bestelauto is compleet vernieuwd en hij zet nieuwe normen in zijn klasse.  
 Arthur van Dijk plakt eerste nieuwe dode hoeksticker

Tijdens het onlangs gehouden TVM Ridder van de Weg evenement introduceerde TLN de nieuwe dode hoeksticker. Samen met de Gouden Ridder van de Weg 2014, plakte TLN voorzitter Arthur van Dijk de eerste sticker.  
 Op weg met de Ridder van de Weg 2014

We rijden een dagje mee met Corine, de eerste vrouwelijke ‘Ridder van de Weg’. Tijdens de rit vertelt zij hoe ze in dit vak terecht is gekomen.  
 ‘De MKB bedrijfswagenshow’
AGENDA - Van donderdag 23 t/m zondag 26 oktober organiseren diverse Noord-Hollandse dealers van trucks en bestelauto’s gezamenlijk ‘De MKB bedrijfswagenshow’.  
 Mega Trucks Festival 2014
AGENDA - Inmiddels is de grootste indoor truckshow van de Benelux aan het eind van het jaar, niet meer weg te denken uit de Brabanthallen. Vrijdag 26 en zaterdag 27 december is het weer zover!  
 Gezocht: Historisch Materiaal
Wij zijn op zoek naar mensen die nog over oude bruikbare beelden van historische vrachtauto's, bussen of andere logistieke handelingen beschikken. Zeker wanneer daar interessante verhalen bij horen willen wij daar zeker aandacht aan schenken.