Participeren?
Elke week meer dan 260.000 kijkers. Informeer naar de mogelijkheden om te participeren!  


DEZE ZONDAG GÉÉN UITZENDING
Zondag 21 en 28 december zijn er géén uitzendingen van RTL TransportWereld. In verband met de live-uitzendingen van het PDC WK Darts op RTL 7 slaan wij twee weken over. Wél kunt u zaterdag 3 januari kijken naar de herhaling van aflevering 15 (zie hieronder).

Zondag 4 januari zijn wij er weer met een nieuwe aflevering van RTL TransportWereld. Namens ons team wensen wij u alvast fijne feestdagen en een gelukkig nieuwjaar!

Aflevering 15
 Spektakel bij de MAN Construction Days
 Van der Wal viert 90-jarig bestaan
 Eerste einddatum Code95 nadert snel!
 Voorzitter TLN blikt vooruit op 2015

Uitzending:
zondag 14 december 17:00u, RTL7
zaterdag 3 januari 2015, 17:00u, RTL7 Bekijk hier de volledige uitzending

 De MAN Construction Days
Evenals de honderden geïnteresseerde bezoekers maken we een rondgang over de MAN Construction Days in Harderwijk. In statische en actieve presentaties acteerden hier circa 80 bouw- en zwaar transportvoertuigen...  
 Van der Wal viert 90- jarig bestaan met nieuwe Mercedes-Benz trucks

Van der Wal Transport uit Utrecht bestaat 90 jaar en vernieuwt in dit jubileumjaar de eerste deel van de bestaande transportvloot door nieuwe Euro 6 Mercedes-Benz Actros trucks.  
 Eerste einddatum Code95 nadert snel!

We zijn bij de Code 95 cursus Leefstijl en Fysieke belasting die directie en medewerkers van Haukes Transport uit Bemmel volgen. De eerste einddatum voor de Code 95 komt snel naderbij...  
 Voorzitter TLN blikt vooruit op 2015
In Hart van Holland te Nijkerk vond het Transport en Logistiek Nederland jaarcongres plaats. Honderden belangstellenden bezochten het evenement dat dit jaar als thema had: Durf Duurzaam te Delen!  
 Mega Trucks Festival 2014
AGENDA - Inmiddels is de grootste indoor truckshow van de Benelux aan het eind van het jaar, niet meer weg te denken uit de Brabanthallen. Vrijdag 26 en zaterdag 27 december is het weer zover!  
 Gezocht: Historisch Materiaal
Wij zijn op zoek naar mensen die nog over oude bruikbare beelden van historische vrachtauto's, bussen of andere logistieke handelingen beschikken. Zeker wanneer daar interessante verhalen bij horen willen wij daar zeker aandacht aan schenken.