Afleveringen

Aflevering 8

Aflevering 8

Joey en de drie overgebleven meiden zijn terug in Nederland. Voordat Joey bepaalt wie zijn vriendinnetje gaat worden, maakt hij eerst kennis met de familie van de meisjes. Na een gezellig dag blijft Joey uiteraard ook slapen en de volgende ochtend test hij meteen of de meiden wel een lekker eitje voor hem kunnen koken. Voor de dames is het erop of eronder, dus ze halen voor deze laatste test echt álles uit de kast. Joey heeft moeite om een beslissing te maken, maar uiteindelijk zal hij toch echt het 'dekseltje op zijn potje' moeten kiezen.

Aflevering 7

Aflevering 7

De zoektocht naar Joeys ' dekseltje' gaat nog steeds door. De vijf overgebleven meiden blijven om zijn aandacht vechten, maar de onderlinge jaloezie begint steeds vaker de kop op te steken. Joey moet weer iemand naar huis sturen, dus de strijd gaat verder met vier dames. Met twee van hen gaat Joey feesten terwijl de andere twee in de villa achter moeten blijven. Het is duidelijk dat één dame erg veel aandacht krijgt, tot groot ongenoegen van de andere meisjes. Het wordt tijd voor een een-op-eendate met alle meiden en daarna moet Joey wederom een meisje naar huis sturen.

Aflevering 6

Aflevering 6

De sfeer tussen Joey en de vijf overgebleven meiden wordt steeds beter. Joey heeft een dj-klus in Nederland en hij mag twee meisjes meenemen. De drie dames die deze dag op Ibiza moeten achterblijven, balen flink. Vlak voor vertrek verandert de situatie als blijkt dat Joey een acute oorontsteking heeft en een van de meisjes slecht nieuws vanuit Nederland krijgt. De dames geven veel aandacht aan de zieke Joey en hij geniet er volop van. Het wordt duidelijk dat de strijd om Joey menens begint te worden en dat de tijd van kriebelen en knuffelen voorbij is. Na een luxe boottocht en een moddergevecht lezen de meisjes hun persoonlijke boodschappen voor aan Joey en de boodschap van een van hen slaat in als een bom.

Aflevering 5

Aflevering 5

Joey viert nog steeds non-stop feest, maar nu met nog maar zes meisjes. Het lijkt erop dat de spanningen en de jaloezie tussen de meiden minder is geworden. Sommige dames zorgen ervoor dat ze een-op-een aandacht krijgen van Joey, wat toch weer voor onrust zorgt. Tijdens een uitstapje krijgt Joey een lapdance van een van de meiden en wordt er flink geroddeld. De volgende dag is het een en al ruzie in de villa. Joey wil eigenlijk alleen maar feesten en wil niets weten van al dat geouwehoer.

Aflevering 4

Aflevering 4

Joey reist met zijn gevolg naar partyeiland Ibiza, want als je hier niet verliefd wordt, dan word je het nergens. Dus zonder twijfel de ideale plek om de meest begeerde vrijgezel van Nederland aan de vrouw te helpen. Joey neemt samen met de dames intrek in een luxe villa mét zwembad en het feesten kan beginnen. Tony, Ricardo, moeder Danielle en zus Mandy bedenken elke dag een nieuwe opdracht zodat iedereen elkaar goed leert kennen. Tussen het non-stop feesten door beginnen de eerste irritaties de kop op te steken en al snel is de eerste ruzie een feit. Joey wacht de loodzware taak een meisje naar huis te sturen.

Aflevering 3

Aflevering 3

Joey krijgt de kans om de acht dames die door de voorselectie zijn gekomen, beter te leren kennen. Team `Moeders´ gaat met de meiden de keuken in om voor Joey te koken. Team `Tony´ test de barkwaliteiten van de dames en dan is er nog een laatste ultieme test; Joey gaat met alle meisjes in één bed slapen. Maar de acht dames krijgen een onaangename verrassing. Joey zet zijn wildcard in en voegt een nieuwe dame toe aan de groep, eentje die hij zélf heeft uitgekozen. En de volgende onaangename verrassing wacht op Schiphol als blijkt dat vlak voor de reis naar Ibiza, er twee meisjes toch niet mee mogen.

Aflevering 2

Aflevering 2

Zowel team `Tony´ als team `Moeders´ kiezen weer vier mooie meisjes uit het enorme aanbod aan potentiële vriendinnen. Het is duidelijk dat Tony en Ricardo meer naar het uiterlijk kijken terwijl moeder Danielle en zus Mandy meer gaan voor een pittig karakter. Joey gaat weer met de uitgekozen dames op speeddate én groepsdate. Hij heeft er moeite mee om een aantal meisjes naar huis te sturen nog voor het avontuur is begonnen maar hij heeft geen keuze. Uiteindelijk heeft hij acht meisjes geselecteerd die met hem mee zullen reizen naar partyeiland Ibiza.

Aflevering 1

Aflevering 1

Joey denkt dat er geen vrouw bestaat die bij hem past, maar zijn vrienden Tony en Ricardo en zijn moeder Danielle en zus Mandy denken daar anders over. Er wordt een oproep geplaatst en maar liefst 753 dames reageren, dus een voorselectie is noodzakelijk. Team 'Tony' maakt een eerste keuze en ook team 'Moeders' denkt goed te kunnen inschatten wat de ideale vrouw voor Joey is. Elk team heeft vier dames uitgekozen en zij mogen op speeddate met Joey. Na een groepsdate kiest Joey met de hulp van zijn teams de eerste vier kandidaten.

  x  sluit melding