Dr. Love weer op zoek naar de liefde

Robert ten Brink is op 15 februari voorlopig voor het laatst weer op pad geweest om gebroken harten te repareren. Ook in de laatste aflevering opereert hij als ware matchmaker en laat hij de liefde op grootse wijze spreken.

De welbekende All You Need Is Love-caravan rijdt door het land om mensen op te pikken die iets op het hart hebben. Zo worden verbroken relaties hersteld, stille liefdes geopenbaard en bestaande relaties onderstreept met lieve woorden. Bovendien gaat Robert ook in de laatste aflevering down under, waarbij hij een aantal gelukkigen gaat herenigen met familie, vrienden en geliefden aan de andere kant van de wereld.

Meedoen aan een eventueel volgend seizoen? Kijk verderop op deze pagina, want Robert is altijd op zoek naar mooie verhalen.

Love Is In The Air

Het seizoen van All You Need Is Love is afgelopen. Maar dat wil niet zeggen dat Robert stil gaat zitten.

Binnenkort gaat hij weer op pad voor Love Is In The Air. Is dat programma voor jou bestemd? Schrijf ons dan uitgebreid waarom. Stuur je mail naar: loveisintheair@endemol.nl

Fragmenten

Geef je op voor volgend jaar

Robert is alweer klaar met All You Need is Love!

Maar... ben jij in stilte verliefd, maar weet je niet hoe je het hem of haar moet vertellen? Of wil je iemand op wat voor manier dan ook je liefde bewijzen? Is je gymleraar verliefd op je lerares Engels? Of heeft iemand in je omgeving de liefde van zijn leven gevonden via social media, maar hebben ze elkaar nog nooit face-to-face gezien?

Mail dan je verhaal naar ons voor een eventueel nieuw seizoen. Schrijf het op en stuur het naar: allyouneedislove@endemol.nl