Wil jij meedoen aan de kerstspecial?

Binnenkort is het zover, Kerst 2014! Ken jij geliefden of familie, waarvan je vindt dat ze absoluut bij elkaar moeten zijn met Kerst? Of heb je misschien een wens voor jezelf?

Laat het ons zo snel mogelijk weten via allyouneedislove@endemol.nl, want niemand mag met Kerst alleen zijn!

Geef je op voor volgend jaar

Ben jij in stilte verliefd, maar weet je niet hoe je het hem of haar moet vertellen? Of wil je iemand op wat voor manier dan ook je liefde bewijzen? Is je gymleraar verliefd op je lerares Engels? Of heeft iemand in je omgeving de liefde van zijn leven gevonden via social media, maar hebben ze elkaar nog nooit face-to-face gezien?

Mail dan je verhaal naar ons voor een nieuw seizoen. Schrijf het op en stuur het naar: allyouneedislove@endemol.nl

Dr. Love weer op zoek naar de liefde

Robert ten Brink is op 15 februari voorlopig voor het laatst weer op pad geweest om gebroken harten te repareren. Ook in de laatste aflevering opereert hij als ware matchmaker en laat hij de liefde op grootse wijze spreken.

De welbekende All You Need Is Love-caravan rijdt door het land om mensen op te pikken die iets op het hart hebben. Zo worden verbroken relaties hersteld, stille liefdes geopenbaard en bestaande relaties onderstreept met lieve woorden. Bovendien gaat Robert ook in de laatste aflevering down under, waarbij hij een aantal gelukkigen gaat herenigen met familie, vrienden en geliefden aan de andere kant van de wereld.

Fragmenten