Barbie en Michael in voorjaar terug bij RTL 5

Na een turbulent jaar, waarin Barbie en Michael elkaar het jawoord gaven en hun prachtige liefdesbaby Angelina werd geboren, heeft het spraakmakende duo een dramatische beslissing genomen: ze vertrekken uit hun geliefde volksbuurt… ze gaan verhuizen!

Volgens Barbie dwalen er geesten rond in hun huis waardoor er met bloedspoed verkast moet worden naar een nieuw liefdesnestje. In ‘Huisje Boompje Barbie’, te zien bij RTL 5 vanaf dinsdag 5 maart, is heel Nederland acht weken lang getuige van deze volgende mijlpaal in het leven van de familie Van der Plas.

Het opvallende stel heeft hun oog laten vallen op een jaloersmakend mooi huurhuisje slechts enkele kilometers verderop, maar gevoelsmatig is het een continent verwijderd van Cor, Ron, zwager Patrick, (schoon)zus Precilla en afhaalchinees De Muur.

De nieuwe stap in het onbekende zorgt vooral bij Barbie voor ondraaglijke spanning: is het wel een goede beslissing om te verhuizen? Gaat ze haar ouders, vrienden en nagelstudio niet vreselijk missen? Wie worden haar nieuwe buren? En welke zonnebank is in de buurt? Ook bij Michael zorgt de verhuizing voor slapeloze nachten. Hadden ze niet beter een paar maanden kunnen wachten met deze mensonterende logistieke operatie?

Voordat het nieuwe seizoen start op 5 maart krijgt je op dinsdag 26 februari eerst nog een uitgebreide terugblik op alle gebeurtenissen rondom het veelbesproken koppel. In deze speciale uitzending zie je ook alvast een sneak preview van de komende reeks.

Barbie's BabyAanbevolen
Aanbevolen video's