De Bachelor CuraÁao

In De Bachelor strijden 25 vrijgezelle dames voor de begeerlijke vrijgezel: Lars Vreugdenhil
8 afleveringen lang probeert de bachelor de geschikte dame te vinden tussen de 25 deelnemende dames. Dit alles in een adembenemende villa in een van s'werelds meest exotische omgevingen: CuraÁao!
Elke aflevering wordt afgesloten met de rozenceremonie. Hier geeft de bachelor een roos aan de dames die hij nog wat beter wil leren kennen. Dit betekent ook dat er elke aflevering ťťn of meerdere dames vroegtijdig het eiland moeten verlaten en dus niet in aanmerking komen om door te stromen naar die sprookjesachtige finale in Dubai, waar de bachelor uiteindelijk zijn vrouw zal kiezen...

Al in de eerste aflevering moest bachelor Lars een lastige keuze maken. Tien dames moesten al meteen het eiland verlaten en vielen niet voldoende in de smaak. Van de overgebleven dames maakte Desvi een onzekere indruk en Lars nam dan ook de tijd en moeite om haar op haar gemak te stellen. Emmely, Lindy en Lenthe wisten al snel de aandacht te trekken bij Lars, maar na een leugentje om bestwil mocht Emmely al snel haar koffers pakken. Ook Lindy en Lenthe wisten niet genoeg los te maken bij Lars en moesten naar huis.
Anita was een bijzondere dame, maar jammer genoeg bevond ze zich in een fase in haar leven die te veel verschilde van Lars. Uiteindelijk bleven MariŽlla, Laila en Karin over.
Laila ontpopte zich als ware krijgster die er van overtuigd was het eiland aan Lars zijde te verlaten.
Terwijl Karin zich neutraal opstelde, maar wel langzaam aangaf heimelijk veriefd te zijn, werd ook MariŽlla steeds fanatieker en zekerder van haar overwinning!

Uiteindelijk, na een zinderende finale tussen MariŽlla en Karin (voor Lars een keuze tussen verstand en gevoel) koos Lars op de valreep voor zijn gevoel: Karin.
Helaas was dit prille geluk van korte duur en besloten de twee al snel weer elk hun eigen weg te gaan, waarmee Lars nu nog steeds die begeerlijke vrijgezellen man is...

De Bachelor kiest voor zijn gevoel; Karin is de gelukkige!

Bij Karin bracht het familiebezoek aan Lars zijn vader en twee zussen direct heftige gevoelens teweeg. MariŽlla voelde zich meteen erg op haar gemak.

Uiteindelijk ging Lars af op zijn gevoel: hij koos voor Karin. Volgens hem heeft MariŽlla niet alles gegeven. Alleen spanning en fysieke aantrekkingskracht is niet genoeg. Hij gaf Karin geen roos, maar een ring. In de hoop dat ze nog heel lang gelukkig samen zijn...

Lars vertelt bij RTL Boulevard hoe het nu echt zit tussen hem en Karin.

HoogtepuntenHet laatste serieuze moment voor de keuze...

Karin beseft na de ontmoeting met de familie van Lars dat ze heel anders is en twijfelt of dit wel zo goed zal gaan...

De ontmoeting met Lars zijn vader en zussen

De vader en twee zussen van Lars zijn in Dubai om de dames te ontmoeten. Vooral MariŽlla voelt zich meteen op haar gemak.

Bekijk ook de ontmoeting met Karin:

Kijk de Bachelor terug!