Velthuis kliniek

Velthuis kliniek is een privťkliniek en heeft vestigingen in Eindhoven, Enschede, Hilversum, Rotterdam en Velp. Dus waar u ook vandaan komt, er is altijd een kliniek in de buurt. U kunt er terecht voor vrijwel elke cosmetische behandeling, van een borstvergroting tot een peeling, en van een Botox ģ behandeling tot een ooglidcorrectie.

Een nieuwe start voor de kandidaten

Angela Groothuizen heeft twee seizoenen lang het programma Een Nieuw Begin gemaakt. Hierin stonden steeds bijzondere mensen centraal die door onvoorziene omstandigheden hun ooit zo gelukkige leven van de ene dag op de andere in rook zagen opgaan.

De sporen van de heftige strijd om er weer bovenop te komen waren naast van binnen ook aan de buitenkant duidelijk zichtbaar.

Met Angela aan hun zijde maakten de kandidaten een nieuwe start. Zij kregen de best mogelijke psychische en cosmetische zorg zodat ze een punt konden zetten achter een nare periode.

De kandidaten

Op de kandidatenpagina vind je een overzicht van alle deelnemers van het tweede seizoen. Daarbij is ook te zien welke behandelingen ze hebben gehad voor hun nieuwe begin.

Meer informatieHet medisch team

De deelnemers van Een Nieuw Begin hebben steeds onder behandeling gestaan van een zeer deskundig team van specialisten. Met hun ervaring en vakkennis hielpen ze mee aan een nieuwe start voor onze kandidaten.Meer informatie over het medisch team

Video

Overzicht behandelingen

Elke kandidaat onderging in Een Nieuw Begin een aantal behandelingen. Benieuwd welke dat zijn geweest? Ze staan overzichtelijk bij elkaar op een speciale pagina.

Naar behandelingen