Films en Sterren is jouw wekelijkse update van wat er speelt in de wereld van de film. Of het nu gaat om premières, setbezoeken in binnen en buitenland, de meest prestigieuze film festivals of gesprekken met de sterren, Films en Sterren is erbij en neemt je iedere week mee op pad.

Verslaggevers René Mioch, Larissa Prent en Lianne Peet nemen je mee en geven je een kijkje achter de schermen bij de beelden die je wekelijks in het programma voorbij ziet komen.________________________________________________________________________________________________


Deze week in Films & Sterren:


De terugkeer van de Amerikaanse held in ‘Captain America: The Winter Soldier’. Acteur Chris Evans kruipt weer in de huid van Steve Rogers, beter bekend als de held met het kleurrijke schildje. Na het ontwaken uit een slaap van 70 jaar in de eerste film heeft Rogers in deze film nog steeds moeite met z’n rol in de moderne wereld.

We blikken alvast vooruit naar ‘Muppets Most Wanted’ EN naar de nieuwste boekverfilming van de populaire schrijver Nick Hornby: ‘A Long Way Down’. Andere verfilmde boeken van Hornby zijn ‘About A Boy’ en ‘High Fidelity’.

Na de Twilight reeks en de Hunger Games films is er een nieuwe potentieel zeer succesvolle boekverfilming: ‘Divergent’. We spraken onder andere met hoofdrolspeelster Shailene Woodley.

De Belgische regisseur Jan Verheyen, onder andere bekend van de film Dossier K, was in Nederland voor z’n nieuwste film ‘Het Vonnis’ en wij troffen hem en acteur Jappe Claes in Den Haag. De film snijdt heftige thema’s aan als: het recht in eigen hand nemen, onrecht en de rechtstaat.

Kijken dus, zaterdag 16:00 RTL5 en zondag 12:50 RTL4!________________________________________________________________________________________________Movie Moments:Met Movie Moments spaar je heel makkelijk voor korting op leuke producten. Movie Moments is het interactieve filmplatform, gedragen door de filmindustrie, dat jou als consumenten inspireert, informeert en beloont voor jouw interactie met film.

Ga naar de website van Movie Moments voor meer info.

Bekijk hier afleveringen van Films & Sterren op RTL XL

Kijk films op RTL XL