Meld je aan voor Gepest!

Ben je gepest, of wil je juist je excuses maken als pester en wil je je opgegeven voor het programma Gepest, vul dan je gegevens hier zo volledig mogelijk in. Geef je hier op!


Gepest terugkijken op RTL XL

In iedere aflevering van Gepest! kijkt Peter van der Vorst samen met een gepeste of de pester terug op een heftige schoolperiode. Wanneer begon het pesten? Wat gebeurde er precies? Hoe bepalend was de ellende voor de rest van het leven van het slachtoffer? Of: wat bewoog pestkoppen er toe anderen het leven zuur te maken?

Wil je de afleveringen terugkijken? Dat kan op RTL XL.

Aflevering en bijzondere momenten

Meer video's

Het verleden achter je laten

In iedere schoolklas zitten kinderen die om welke reden dan ook buiten de groep vallen en nergens bij horen. Ze zijn vaak een stuk minder weerbaar dan de rest van de klas en worden niet zelden het slachtoffer van jarenlange pesterijen. Ze worden getreiterd, geslagen, geschopt, geÔntimideerd of buitengesloten. Vaak met gevolgen voor de rest van hun leven.

Van der Vorst gaat op zoek naar de pestkoppen of de slachtoffers van de hoofdpersoon. Gepest! wijst niet met een beschuldigende vinger. Het programma biedt mensen die aan het programma deelnemen de kans hun pestverleden voorgoed achter zich te laten door pestkoppen of slachtoffers te ontmoeten en samen terug te blikken op die bepalende periode.Hulp
Misschien ben je of ken je iemand die daar vroeger of nu ook veel mee te maken heeft gehad. Als je behoefte hebt aan meer informatie dan kan je op de hulppagina verschillende websites vinden, voor hulp, tips of om gewoon even je verhaal te doen.

Peter van der Vorst


Peter van der Vorst is programmamaker en presentator. We zien hem ook in andere programma's:

Van Der Vorst Ziet Sterren

RTL Boulevard

Bouwval Gezocht

Mijn Leven In Puin

Mijn Huis Vol Dieren


Gepest! in de media

Gepest! heeft veel reacties losgemaakt en zodoende is dit programma ook in andere programma's besproken.

Bekijk hier de de fragmenten terug:

Kwestie Van KiezenLife 4 YouKoffietijdRTL Boulevard