Hemel op Paarden
Vandaag op... - uitgebreid
Magazine over paarden
RTL 4 brengt sinds december 2000 Hemel Op Paarden, een magazine van en voor paardenliefhebbers over wat zich in en om de manege afspeelt. De presentatie is in handen van Frank la Croix en Nikki la Croix-Huisman, de schoonzoon en dochter van Henny Huisman. Voor als je meer wilt weten over hun achtergronden.
Inhoud Programma

Wekelijks geven in Hemel Op Paarden vaste items, leuke wetenswaardigheden en nieuwtjes een goed beeld van de paardenliefhebberij en de manege. Per aflevering is er veel aandacht voor de omgang en de verzorging van paarden en wordt er in het wekelijkse item Hoefboef een paard of pony geportretteerd die er kunstige-, grappige- of fantastisch lieve eigenschappen op na houdt. Het programma heeft ook een prijsvraag en de winnaar wordt beloond met een geheel verzorgd vip-arrangement voor Jumping Amsterdam. Tot slot speelt natuurlijk de kijkerspost een belangrijke rol.

Op www.hoppa.to kun je nog even rustig nakijken wat er in de televisie- uitzendingen is behandeld. Je vindt er niet alleen veel informatie over de verzorging van paarden en pony's, je kunt er ook leuke prijzen winnen, spelletjes doen en je kennis over paarden en pony's testen.