][  Kokkies
Leren koken in Kokkies  
Iedere zondag kun je kijken naar het kinderkookprogramma Kokkies. Kok Harry Mercuur leert je dan, samen met presentatrice Esther Duller, lekkere gerechten te koken.

Kokkies Smulkado
Iedere week maakt een groep kinderen, onder begeleiding van Harry, in een bus die is omgetoverd tot een flitsend keukenpaleis, een verrassingsdiner voor iemand. Stap voor stap maken de kinderen smakelijke en creatieve gerechten klaar, die ze dan voorschotelen aan de gelukkige.

Lees hier het recept van zondag 15 december (afl. 13).
Hallo Kokkies  
Bij het productieteam van Kokkies stromen de brieven en mailtjes met vragen en aanmeldingen binnen. Dat vinden we erg leuk. Wij willen jullie dan ook hartelijk bedanken voor het inzenden van jullie leuke reacties! Het zijn er zoveel dat het ons niet lukt ze allemaal te beantwoorden, maar we bewaren ze natuurlijk wel. Dus je aanmelding, recept of vraag is nog steeds van harte welkom! Groetjes van het Kokkiesteam!
Houd de video paraat  
Een kind dat boven zijn bord in slaap valt, een baby die een pindakaaspot onderzoekt de eerste kennismaking met een citroen.

Het zijn van die dingen die je als ouder vastlegt met je videocamera. Wij zijn op zoek naar dat soort filmpjes. Heb je lachwekkende fragmenten liggen van je kind die met eten of koken te maken hebben, stuur ze dan op.

Kokkies
Postbus 3000
1430CT Aalsmeer
  Meer Kokkies-info!

  Win Kookboek
***DOE MEE EN WIN***

 

  Volgende uitzending