Win het fashion Vip Arrangement!

Exclusief op Hyves kun je kans maken op een Project Catwalk-viparrangement tijdens de Amsterdam International Fashion Week. Dat betekent twee front row seats voor de show én een backstage tour met Carlo Wijnands. Ga naar de actie

Jacob wint Project Catwalk 2011

Het derde seizoen van Project Catwalk zit erop. Ontwerper Jacob is de winnaar van deze editie in het najaar van 2011. Met zijn collectie, geinspireerd op de oerknal, wist hij de jury voor zich te winnen in de finale.

De collectie van Jacob

Bekijk hier nogmaals de winnende collectie van Project Catwalk 2011 en de collecties van finalisten Linda en Maud.

Clarks: mode zonder compromissen

Opvallend, vernieuwend en geheel on trend. De nieuwe collecties van Clarks zijn moderner dan ooit. Hoge hakken, mooie lederen afwerkingen en spannende details kenmerken de nieuwe collectie. Kijk snel op de website voor de dichtstbijzijnde winkel.

www.clarks.nl

Frisse kleuren voor kleding en interieur!

Met Dylon textielverf is er een spectrum aan kleuren voor handen om vaal geworden textiel nieuw leven in te blazen of om uw interieur van een nieuwe kleur te voorzien doormiddel van Dylon handwas of machinewas textielverf.

www.dylon.nl

Bekijk de ontwerpen in detail

Bekijk de ontwerpen in detailhttp://data.rtl.nl/_internal/gridimage_v3!0/qj1valg9sr7jp7ee5nqxgaghp67tfd1/ontw_wk5_306x132.jpg

Bekijk alle ontwerpen terug uit Project Catwalk 2011, inclusief de finalecollecties. Je ziet hier alle details van het ontwerp. En... geef jouw mening over het design! Naar alle ontwerpen

Speciale Project Catwalk korting op AvantGarde!

AvantGarde is hét fashionmagazine dat zowel internationaal als Nederlands talent ontdekt en trends vertaalt van catwalk naar kledingkast. AvantGarde, feel fashion.

Fans van Project Catwalk kunnen nu een half jaar AvantGarde lezen voor maar € 15 (i.p.v. € 19,80). Dit stopt automatisch!

www.avantgarde.nl