UitzendingNieuwsbrief

Wil jij het laatste filmnieuws? Of kans maken op mooie prijzen? Abonneer je dan nu op de nieuwsbrief en ontvang als eerste het laatste filmnieuws!


Films & Sterren

Prijsvraag

Doe mee met de prijsvraag!


TVFilm
Aflevering gemist? 

  
In deze laatste aflevering van RTL Film zien we de comeback van Michelle Pfeiffer in I Could Never Be Your Woman. Een interview met Thijs Römer over zijn nieuwe film Kapitein Rob en het Geheim van Professor Lupardi, waarin hij samen met zijn vrouw Katja Schuurman te zien is. En op DVD het waargebeurde verhaal van Dieter Dengler in Rescue Dawn en de succesvolle kinderfilm High School Musical 2.

  
In RTL Film zie je Beowulf, waarin niets is wat het lijkt. Aandacht voor de verfilming van het beroemde boek 'Scheepsjongens van Bontekoe'. De avonturen van Jack Sparrow en Will Turner gaan verder in deel 3 van de Pirates of the Carribean. En aandacht voor de Amerikaanse hitserie Gilmore Girls, waarvan het laatste seizoen op DVD verschijnt.

  
Daniel Radcliffe speelt voor de vijfde maal Harry Potter en in RTL Film een interview met hem. In American Gangster zie je het harde leven van de gangster Frank Lucas, gespeeld door Denzel Washington. Verder een verslag van de Ambilight Opening Night, waar 'See You in Vegas' in première ging. En aandacht voor de nieuwste DVD's met ondermeer de kerstfilm The 12 Dogs of Christmas.

  
In RTL Film zie je hoe drie nerds proberen het meisje van hun dromen te versieren. Brad Pitt speelt de beruchte Jesse James in zijn nieuwe film. Tussenstand was dit jaar de grote winnaar van de Gouden Kalveren en in RTL Film een interview met regisseur Mijke de Jong. En verder aandacht voor de horrorfilm 30 Days of Night, waarin een dorp met uitsterven wordt bedreigd.

  
George Clooney is Michael Clayton in de gelijknamige film. Hij speelt voor de zoveelste keer in een politieke film. In Atonement zie je een voorbeeld van eeuwige liefde. Verder aandacht voor Live!, een film waarin mensen met hun leven spelen. En ook aandacht voor de DVD's met onder andere 88 Minutes, waarin Al Pacino 88 minuten heeft om een seriemoordenaar op te sporen.

  
Kevin Bacon speelt wederom een duistere rol en in RTL Film vertelt hij hierover. Verder een verslag van de première van Alles is Liefde. Anton Corbijn komt langs met zijn Control, een film over het leven van Ian Curtis en zijn band Joy Division. En natuurlijk aandacht voor de DVD's met o.a. Desperate Housewives en Jungle Book.

  
In deze aflevering een interview met Ben Stiller over zijn nieuwe film The Heartbreak Kid. Kevin Bacon neemt wraak in Death Sentence op de moordenaars van zijn zoon. Verder de nieuwste DVD-releases met o.a. Black Snake Moan en Das Leben der Anderen.


  
Jamie Foxx vertelt in een interview over zijn nieuwe film The Kingdom. Een preview van de romantische komedie Alles is Liefde, met daarbij interviews van o.a. Kim van Kooten. Verder een special over het Nederlands Film Festival en aandacht voor de nieuwste DVD's.

  
In deze aflevering aandacht voor de nieuwste bioscoopfilms, waaronder de actiefilm Rush Hour 3 en de Nederlandse kinderfilm Timboektoe. Verder een terugblik op het film festival Film by The Sea, met Ben Kingsley aan het woord. En de nieuwste DVD releases komen aan bod.

  
Een aflevering vol hilarische momenten met de comedy Knocked Up. In The Brave One zie je een wraakzuchtige Jodie Foster. Verder aandacht voor de nieuwste DVD releases en de trailer van de week is Iron Man.


  
Een terugblik op het Filmfestival van Venetië, waarin de prijswinnaars aan het woord komen. In A Mighty Heart wordt het verhaal verteld van Mariane Pearl, de weduwe van de vermoorde journalist Daniel Pearl. Ook aandacht voor Goodbye Bafana, waarin een band ontstaat tussen een racistische gevangenisbewaarder en Nelson Mandela.

  
Matt Damon klaagt in een exclusief interview over zijn stijve nek, die hij overigens niet overhield aan de spectaculaire stunts in The Bourne Ultimatum. In Hot Rod zie je dat Jackass kinderspel is, en in Georgia Rule speelt Lindsay Lohan een moeilijk opvoedbare puber. Typecasting? Bekijk het in deze aflevering.

  
Interviews met Catherine Zeta-Jones en Aaron Eckhart over het verband tussen koken en seks. De adrenalineverhogende actiefilm Crank, en de griezelfilm 1408. Ook het Italiaanse drama La Sconosciuta plus interview met regisseur Giuseppe Tornatore.


  
In deze aflevering laat John Travolta zijn vrouwelijke kant zien. Verder een interview met D.J. Caruso over de opkomende acteur Shia Labeouf in zijn nieuwe film Disturbia. Plus exclusieve beelden van de nieuwe film van Dick Maas.