RTL Sneak Preview: A Dog's Purpose

Al van pup af aan zijn Ethan en zijn hond Bailey onafscheidelijk. Samen groeien ze op en door de jaren heen kan Ethan altijd rekenen op zijn hond: om plezier te maken, voor troost en af een toe ook voor een zetje in de goede richting.

Als Bailey in zijn verschillende hondenlevens steeds terugkomt als een andere hond, blijft hij die belangrijke rol vervullen voor zijn baasjes. Stap voor stap leert hij steeds beter hoe een hond en een mens elkaars leven mooier kunnen maken. Zijn eerste baasje Ethan houdt daarbij altijd een speciaal plekje in Bailey’s hart … en dan komen ze elkaar opnieuw tegen.


Deze RTL Sneak Preview is op maandag 15 mei te zien om 20:25 uur te zien bij RTL 8.


Prijsvraag: 2 VIP-tickets voor de première van Voor Elkaar Gemaakt!

In de romantische komedie Voor Elkaar Gemaakt geniet Felix met volle teugen van zijn leven als single, totdat een one night stand door een bizar incident eindigt in het ziekenhuis. Als Felix daar bijkomt, krijgt hij tot zijn schrik de diagnose dat hij voor eeuwig onvruchtbaar zal zijn. Vanaf dat moment doet hij alles wat hij kan om de vrouw die van hem in verwachting is, door zijn enige en laatste zaaddonatie, op te sporen.

Doe mee met de RTL Sneak Preview prijsvraag en maak kans op het winnen van 2 exclusieve VIP tickets voor de première van de film Voor Elkaar Gemaakt op 18 april in Pathé Tuschinkski te Amsterdam, inclusief een hapje, een drankje en toegang tot de afterparty, ter waarde van € 35,-.

Doe hier mee met de prijsvraag!


RTL Sneak Preview: Ghost Recon

Tom Clancy's Ghost Recon® Wildlands is de allereerste militaire shooter die je alleen, of met vier spelers speelt, in een gigantische en gevaarlijke wereld die je alleen, of met vier spelers speelt, in een gigantische en gevaarlijke wereld die constant in beweging is.

Van de beruchte Dead Road tot 's werelds grootste zoutvlakte, ontdek je Ubisofts grootst open wereld actiegame tot nu toe. Ontdek gigantische gebieden, geïnspireerd door Bolivia en Zuid-Amerika, hun prachtige vergezichten en diversiteit. Ontdek de honderden dorpen, bezienswaardigheden en legends van dit land. Ga op pad in één van de vele voertuigen op de weg, in de lucht, op het land of ter zee.

Leid een team van vier Ghosts, die elite van de elite uit het Amerikaanse leger. Speel alleen of met maximaal drie vrienden online in dit grimmige avontuur. Ga militaire missies aan wanneer jij dat wilt op jouw manier. Stil, met afleidingsmanoeuvres, tactisch of vol in de aanval, het is allemaal mogelijk.

De RTL Sneak Preview: Ghost Recon wordt op woensdag 7, 10 en 14 maart uitgezonden bij RTL 7, laat in de avond.


RTL Sneak Preview: Holliday On Ice

Na een Europese tour komt Holiday on Ice van 23 maart t/m 17 april naar Nederland. De show BELIEVE is een aangrijpend verhaal vol passie, spektakel en ijzingwekkende acts. In deze moderne rock versie van Romeo & Julia schaatsen oud Olympisch kampioenen het verhaal van een verboden liefde.

De opzwepende muziek, indrukwekkende decors, prachtige kostuums en high-tech special effects houden je op het puntje van je stoel. Kom genieten van live-entertainment voor alle leeftijden.

Verras je partner, vriendinnen of kinderen met deze betoverende show. Maar zorg dat je op tijd bent, want Holiday on Ice is slechts 2 weken in Utrecht en 1 week in Rotterdam! Kijk op www.holidayonice.nl.

De RTL Sneak Preview: Holiday On Ice wordt op woensdag 1 maart om 13:00 uur, zaterdag 4 maart om 08:00 uur en op zondag 5 maart om 09:00 uur uitgezonden bij RTL 4.


RTL Sneak Preview: De Marathon

Na het succes van de film komt De Marathon nu ook naar het theater. De filmhit veroverde vele harten en is vertaald naar een musical die nu al de must-see van het seizoen wordt genoemd. Herkenbaar, tragikomisch en oer-Hollands. Een ontroerende musical vol humor over vriendschap, liefde en de sores van vier underdogs met het hart, maar vooral de tong, op de juiste plek.

Naar het idee van Martin van Waardenberg en Gerard Meuldijk, doorspekt met nieuwe nummers van Thomas Acda en David Middelhoff. De regie is in handen van Job Gosschalk. De cast van De Marathon bestaat uit John Buijsman, Michiel Nooter, Kees Boot, Dennis Willekens, Gürkan Küçüksentürk, Jelka van Houten, Lucretia van der Vloot, Jip Smit, Roosmarijn Luyten, Robbert van den Bergh, Terence van der Loo, Ruth Sahertian, Thomas Hengeveld, Remco Sietsema, Arthur Postma en Dook van Dijck.

De Marathon is van 3 maart tot en met eind mei te zien in Hoorn, Oss, Doetinchem, Rotterdam, Zwolle, Emmen, Breda, Groningen, Amsterdam, Apeldoorn en Heerlen.

De RTL Sneak Preview: De Marathon wordt uitgezonden op woensdag 28 februari bij RTL 7, laat in de avond.


RTL Sneak Preview: Sleepless

Agent Vincent Downs (Jamie Foxx) en zijn partner Sean (Tip “T.I.” Harris) onderscheppen in Las Vegas een lading cocaïne die bedoeld is voor een criminele casinobaas.

DDe wanhopige gangster slaat echter direct terug en ontvoert Vincent’s zoon om de drugs terug te krijgen. Achternagezeten door een onderzoeker van Interne Zaken (Michelle Monaghan) die vastbesloten is hem te ontmaskeren, een sadistische drugsdealer en een leger gangsters moet Vincent binnen één nacht zijn zoon proberen te redden…

De RTL Sneak Preview: Sleepless wordt uitgezonden op woensdag 1 februari bij RTL 7, laat in de avond.


RTL Sneak Preview: De Zevende Hemel

In De Zevende Hemel ontmoeten we Maria Rossi, die samen met haar man Max het prachtige Italiaanse restaurant De Zevende Hemel runt. Wanneer het leven een onverwachte wending neemt, wil ze haar familie nog eenmaal samenbrengen. Echter staan oude ruzies, relatieproblemen en het jubileum van het familierestaurant haar wens in de weg...

De Zevende Hemel is een muzikale ode aan liefde en familie van regisseur Job Gosschalk met liedjes van o.a. De Dijk, Nick & Simon, Boudewijn de Groot, Trijntje Oosterhuis, BLØF, Marco Borsato en Doe Maar. De fenomenale sterrencast van deze film bestaat uit onder meer Huub Stapel, Henriëtte Tol, Thomas Acda, Tjitske Reidinga, Halina Reijn, Ruben van der Meer, Jan Kooijman en Noortje Herlaar.

De RTL Sneak Preview: De Zevende Hemel wordt op 13 december 's avonds uitgezonden bij RTL 8.


RTL Sneak Preview Première: La La Land

In het romantische en kleurrijke La La Land valt de matig succesvolle jazzpianist Sebastian (Ryan Gosling) voor de beginnende actrice Mia (Emma Stone).

Wanneer hun carrières succesvol worden moet het koppel keuzes maken die hun liefde onder druk zet. La La Land is een moderne variant op de klassieke Hollywood musical en een ode aan iedereen die durft te dromen.

De RTL Sneak Preview: La La Land is op vrijdag 23 december om 22:15 uur te zien bij RTL 8.

RTL Sneak Preview: Soof 2

Na een flinke dosis relatietherapie lijkt de koek voor Soof en Kasper echt op. Het hoge woord komt eruit: ze gaan uit elkaar. Althans, dat wil Kasper. Soof probeert het van de zonnige kant te bekijken, maar is de controle over haar toch al chaotische leven volledig kwijt.

De Kooksoof inspireert niet meer, de kinderen lijken vooral bezig met hun tienersores en Kasper slaat te snel een veel te jong en slank ding aan de haak. Soof herpakt zich na een ontmoeting met Jim Cole, maar hun timing lijkt zoals altijd net verkeerd. Dan ontmoet ze de knappe chef-kok en ‘foodie’ Bauke. Hij blijkt een ware goochelaar in de keuken en belangrijker; hij ziet Soof zoals ze is. Maar of hij uiteindelijk de oplossing voor Soofs huwelijksproblemen is?

De uitzenddata van de RTL Sneak Preview van Soof 2:
• Zaterdag 3 december om 07.20 uur bij RTL 4
• Zondag 4 december om 08.00 uur bij RTL 4
• Maandag 5 december om 22.30 uur bij RTL 8
• Dinsdag 6 december om 22.30 uur bij RTL 8
• Dinsdag 20 december om 22.30 uur bij RTL 4Sneak Preview: A Chorus Line

Ze willen maar één ding: een rol. Want alleen op het podium en in de spotlights voelen ze zich veilig. A Chorus Line vertelt het verhaal van zeventien jonge toptalenten en hun strijd om een felbegeerde rol. Bij de audities vraagt de regisseur de dansers naar hun levens.

Na de eerste schroom te hebben overwonnen, geven ze zich bloot en delen ze hun persoonlijke verhalen over dromen, angsten en passie. Met één gemeenschappelijke drang: op het toneel staan. Om te ontsnappen uit een beladen verleden en de erkenning van het applaus te krijgen. Kijk mee bij hun audities en ervaar de emotionele drijfveren van ambitieuze, jonge dansers.

> De RTL Sneak Preview van A Chorus Line is te zien op donderdag 24 november om 11.00 uur bij RTL 4.


Voor meer informatie en tickets: http://www.achorusline.nl


RTL Sneak Preview: The Christmas Show

'The Christmas Show' is dé kerstshow voor de hele familie waarin kerstdromen werkelijkheid worden. Een magisch verhaal over Eefje, een meisje van acht en haar bijzondere kerstdroom. Het is een modern kerstsprookje met veel spektakel, adembenemende decors, spannende dansacts, geliefde kerstliedjes, showballet, een gospelkoor en natuurlijk de Kerstman.

Onder andere Epke Zonderland, Carlo Boszhard, Buddy Vedder, Karin Bloemen, Leona Philippo en Jamai Loman zijn dit jaar op 23, 24 en 26 december te zien in 'The Christmas Show' in de Ziggo Dome in Amsterdam.


Voor meer informatie en tickets: www.christmasshow.nl

RTL Sneak Preview: Jack Reacher - Never Go Back

JACK REACHER: NEVER GO BACK is de nieuwe actie-thriller met Tom Cruise (Mission Impossible franchise, Edge of Tomorrow) van regisseur Edward Zwick (The Last Samurai, Blood Diamond). De nieuwe film is het vervolg op JACK REACHER uit 2012 en is gebaseerd op het 18e boek uit de populaire Jack Reacher boekenreeks van schrijver Lee Child getiteld Never Go Back.

Jack Reacher vertrekt naar zijn vroegere militaire basis in Virginia, waar hij heeft afgesproken met Major Susan Turner. De ontmoeting wordt echter uitgesteld wanneer blijkt dat Turner is gearresteerd. Er is wel een andere officier die Reacher beschuldigt van een misdaad waarvan hij zich niet kan herinneren dat hij hem ooit heeft begaan. Schijnbaar was hier ook een kind bij betrokken. Reacher gaat op zoek naar Turner zodat hij zijn naam kan zuiveren voordat het leger, de FBI, de politie en een zooitje criminelen hem weten te achterhalen. JACK REACHER: NEVER GO BACK draait vanaf 20 oktober a.s. in de bioscoop. www.facebook.com/JackReacherNL
#JackReacher2


De RTL Sneak Preview: Jack Reacher - Never Go Back is te zien bij RTL 5 en RTL 7:
• Sneak Preview RTL 7, 15-10 na Expendables II
• Sneak Preview RTL5, 22-10 na Jack Reacher I


RTL Sneak Preview: Inferno

Inferno is de nieuwe spannende thriller van regisseur Ron Howard (The Da Vinci Code), gebaseerd op de meest recente bestseller van Dan Browns succesvolle Robert Langdon-boekenreeks. In INFERNO wordt de beroemde hoogleraar kunstgeschiedenis en symboliek, Robert Langdon (Tom Hanks), wakker in een Italiaans ziekenhuis met geheugenverlies. Hij ontdekt dat hij in het bezit is van geheimzinnige codes, die gecreëerd zijn door een briljante wetenschapper die geobsedeerd is door het einde van de wereld en het duistere meesterwerk Inferno van Dante Alighieri.

Als blijkt dat zijn leven in gevaar is, helpt de jonge dokter Sienna Brooks (Felicity Jones) hem te ontsnappen en de mysterieuze codes te ontcijferen. In een race tegen de klok proberen Langdon en Brooks samen het wereldbedreigende complot te stoppen.

INFERNO draait vanaf 13 oktober in de bioscoop. #InfernoFilm
www.facebook.com/InfernoFilmNL

De RTL Sneak Preview: Inferno is op zaterdag 8 oktober na de Da Vinci Code en op zaterdag 15 oktober na Angels & Demons te zien bij RTL 5.

RTL Sneak Preview: Bad Moms

Amy is helemaal klaar met haar leventje als oververmoeide, werkende moeder. De druk om haar kids ‘perfect’ op te voeden wordt haar teveel en ze besluit om samen met twee andere zwaar gestreste moeders hun verantwoordelijkheden te laten varen en helemaal los te gaan. Dit tot ongenoegen van drie keurige moeders op school, die Amy niet kan uitstaan.

RTL Sneak Preview: Mafia 3

Mafia III is een open wereld action-adventure die zich afspeelt in New Bordeaux, onze gefictionaliseerde versie van New Orleans. De game speelt zich af in 1968, één van de heftigste jaren in de geschiedenis van de Verenigde Staten. Het was een tijd van grote onrust. Met de oorlog in Vietnam die uit de hand liep en waar grote weerstand tegen was.

In Mafia III speel je als Lincoln Clay. Hij is een Vietnamveteraan die net terug is en op zoek naar een thuis en familie. Nadat hij op vroege leeftijd wees is geworden, vindt Lincoln een vervangende familie in de zwarte mafia van de stad met een surrogaatvader en –broer waar hij zo lang naar zocht. Maar als zijn nieuwe familie wordt verraden en afgemaakt door de Italiaanse maffia, is hij uit op wraak en bindt een brute strijd aan tegen de Italianen.

De RTL Sneak Preview: Mafia 3 is te zien bij RTL 7:
• Zaterdag 1 oktober om 22.10 uur na The Ghost and the Darknesss en voor Missionary Man
• Zondag 9 oktober om 23.40 uur na de miniseries Eve of Destruction

RTL Sneak Preview: Star Trek Beyond

In STAR TREK BEYOND verkent de crew van de Enterprise, bestaande uit o.a. Kapitein Kirk, Spock, Uhura, Bones, Scotty en Sulu , de verste uithoeken van de ruimte, waar zij een mysterieuze nieuwe vijand ontdekken die de Federatie en alles waar zij voor staat op de proef stelt.

STAR TREK BEYOND is het lang verwachte nieuwe deel van de populaire Star Trek franchise, gecreërd door Gene Roddenberry, het derde deel is opnieuw geproduceerd door J.J. Abrams (Star Wars: The Force Awakens) en is geregisseerd door Justin Lin (Fast and the Furious). Met o.a. Chris Pine, Zachary Quinto, Zoe Saldana, Simon Pegg, Anton Yelchin, Karl Urban, John Cho, Idris Elba en Sofia Boutella.

Woensdag 13 juli zendt RTL 7 de Sneak Preview van deze film uit. We beginnen en eindigen de avond met een oude Star Trek film.
20:30: Star Trek: Into Darkness
23:00: Sneak Preview
23:05: Star Trek: First Contact

STAR TREK BEYOND draait vanaf 21 juli in de bioscoop, in 3D en IMAX 3D.
www.starktrek-defilm.nl
http://www.facebook.com/StarTrekNL
#GoBeyond
Fotocredit: © 2016 Paramount Pictures. All rights reserved.

RTL Sneak Preview: Central Intelligence

De film gaat over een CIA-agent die als kind werd gepest en nu naar de reünie van zijn middelbare school gaat. Hij beweert bezig te zijn met een uiterst geheim onderzoek en roept de hulp in van een accountant die vroeger bij hem op school zat en heel populair was.

De onvoorspelbare CIA-agent sleept zijn oud-klasgenoot mee in een wereld van schietpartijen, verraad en spionage. Wanneer de brave accountant beseft in wat voor een gevaarlijke situatie hij is beland, is er geen weg terug meer.

CENTRAL INTELLIGENCE draait vanaf 16 juni in de bioscoop.

RTL Sneak Preview: de game 'Doom'

Je bent hier met een reden. Het gigantische onderzoekscentrum van de Union Aerospace Corporation op Mars wordt overweldigd door wrede en krachtige demons. Er is maar één person die tussen hun wereld staat en de onze. Als de eenzame DOOM Marine ben je geactiveerd met maar één doel – vermoord ze allemaal.

Heers over je vijanden in de kenmerkende snelle arena-stijl gevechten van DOOM. In zowel de klassieke als de compleet nieuwe gamemodi schakel je jouw vijanden uit door gebruik te maken van een persoonlijke mix van bekwaamheid, krachtige wapens, verticale bewegingen en unieke power-ups waarmee je als demon kan spelen.

Deze sneak preview is op 14 en 17 mei te zien bij RTL 7.

RTL Sneak Preview: Mother's Day

Na VALENTINE'S DAY en NEW YEAR'S EVE is het tijd voor een romcom over de moeder aller feestdagen; MOTHER’S DAY!

Beleef de meest uiteenlopende Moederdag-avonturen met de all-star cast. Jesse (Kate Hudson) moet eerst een ruzie met haar moeder uitpraten, de geadopteerde Kristin (Britt Robertson) arrangeert een ontmoeting met haar echte moeder, Miranda (Julia Roberts) beleeft haar eerste Moederdag en Sandy (Jennifer Aniston) moet haar kids op Moederdag delen met hun nieuwe stiefmoeder Tina (Shay Mitchell). De ene situatie is nog herkenbaarder en grappiger dan de ander, overgoten met een flinke dosis (moeder)liefde!

Regisseur: Garry Marshall (Pretty Woman, New Year's Eve)
Cast: Jennifer Aniston (He's Just Not That Into You, We're the Millers) Julia Roberts (Valentine's Day, Eat Pray Love) Kate Hudson (How to Lose a Guy in 10 Days, My Best Friend's Girl) Britt Robertson (The Longest Ride, Project T) Ook met Jason Sudeikis (We're the Millers), Timothy Olyphant (Hitman), Shay Mitchell (Pretty Little Liars) en Margo Martindale (August: Osage County)RTL Sneak Previews

RTL heeft de volgende sneak previews uitgezonden. Bekijk de info en video van:

 • Brick Mansions
 • The Amazing Spiderman 2
 • The Wolf Of Wallstreet
 • 3 Days To Kill
 • Walking With Dinosaurs - The 3D Movie
 • Soof
 • Diana
 • Het Diner
 • Escape Plan
 • RRush
 • Smoorverliefd
 • The Mortal Instruments: City of Bones
 • Kick Ass 2
 • Now You Can See Me
 • Olympus Has Fallen
 • Leve Boerenliefde

 • Kijk alle RTL Sneak Previews op RTL XL

  RTL Sneak Preview: Soof 2

  Na een flinke dosis relatietherapie lijkt de koek voor Soof en Kasper echt op. Het hoge woord komt eruit: ze gaan uit elkaar. Althans, dat wil Kasper. Soof probeert het van de zonnige kant te bekijken, maar is de controle over haar toch al chaotische leven volledig kwijt.

  De Kooksoof inspireert niet meer, de kinderen lijken vooral bezig met hun tienersores en Kasper slaat te snel een veel te jong en slank ding aan de haak. Soof herpakt zich na een ontmoeting met Jim Cole, maar hun timing lijkt zoals altijd net verkeerd. Dan ontmoet ze de knappe chef-kok en ‘foodie’ Bauke. Hij blijkt een ware goochelaar in de keuken en belangrijker; hij ziet Soof zoals ze is. Maar of hij uiteindelijk de oplossing voor Soofs huwelijksproblemen is?

  De uitzenddata van de RTL Sneak Preview van Soof 2:
  • Zaterdag 3 december om 07.20 uur bij RTL 4
  • Zondag 4 december om 08.00 uur bij RTL 4
  • Maandag 5 december om 22.30 uur bij RTL 8
  • Dinsdag 6 december om 22.30 uur bij RTL 8
  • Dinsdag 20 december om 22.30 uur bij RTL 4