Kom naar de Chuggington doe-dagen in Het Spoorwegmuseum!

Alle Chuggingtonfans opgelet!

In de herfstvakantie, van 17 t/m 25 oktober, is het weer tijd voor de Chuggington doe-dagen in Het Spoorwegmuseum. Dit evenement is speciaal bedoeld voor kinderen tussen 2 en 6 jaar. Eindeloos spelen met Stack Track speelgoed, met chugger Wilson op de foto, een Chuggington bioscoop, workshops en nog veel meer!

Waar? Het Spoorwegmuseum. Maliebaanstation, Utrecht
Entree: € 16,00 (Museumkaarthouders en kinderen t/m 3 jaar hebben gratis entree.)
Koop je ticket alvast HIER met korting online.
Meer informatie vind je op de site van Het Spoorwegmuseum.

Magische krachten en een griezelig mysterie in Kattenoog!

Elke doordeweekse dag kun je rond 16.40 uur bij RTL Telekids griezelen met een knipoog, bij de nieuwe spannende serie Kattenoog: het Geheim van de Griezelclub! Elke dag zie je eerst de herhaling van de vorige dag, daarna de nieuwe aflevering.

Bekijk hier alvast een voorproefje!.

Meer informatie over Kattenoog, over de Griezelclub én over Boe TV vind je op de Kattenoogpagina

Kijkwijzer: 9 jaar en 'angst'.

Thomas de Stoomlocomotief weekend bij Telekids!

Thomasfans opgelet!

Op zaterdag 10 en zondag 11 oktober kunnen kleine én grote Thomas de Stoomlocomotief-fans hun hart ophalen bij RTL Telekids. Zowel op zaterdag als op zondag is er een Thomas-marathon én op zondag is de première van de film Thomas de Stoomlocomotief: Sodors Legende van de Verborgen Schat.

Op zaterdag kun je om 9 uur genieten van de marathon, op zondag om 8 uur. En op zondag kun je daarna de film bekijken om 10.10 uur! Veel trein… eh kijkplezier!

Zing mee met Juf Roos!

Ken jij Juf Roos al? De zingende kleuterjuf? Die kun je vanaf nu elke maandag tot en met vrijdag zien om 09.50 uur.

Juf Roos woont in een kleurrijke molen waar ze het liefst de hele dag zingt. Twee emmertjes water halen, de wielen van de bus, hop paardje hop en ik zag twee beren broodjes smeren, alle Hollandse kinderliedjes voor kleine en grote mensen.

Juf Roos krijgt iedere dag bezoek van haar buurjongen Gijs. Na zijn doldwaze verkleedpartij neemt Juf Roos je mee naar haar fantasiewereld waar het liedje tot leven komt. Doe je mee? Want alles kan in de molen op de dijk. Ga naar de pagina van Juf Roos voor meer informatie!

Nieuwe videoclip van Keet & Koen!

Dans mee met Keet & Koen!

De nieuwe spannende maar ook supergrappige bioscoopfilm Keet & Koen: de Speurtocht naar Bassie & Adriaan draait vanaf 7 oktober in de bioscoop. De nieuwe filmhelden Keet & Koen hebben bij de titelsong een videoclip opgenomen. Sta op en zing en dans mee!

De Chuggington doe-dagen kleurwedstrijd!

Maak kans op tickets voor de Chuggington doe-dagen in het Spoorwegmuseum!

Kleur de kleurplaat van Chuggington op z’n allermooist in, dan maak jij kans om met je gezin gratis naar het Spoorwegmuseum te gaan in de herfstvakantie en wie weet win je ook de hoofdprijs: tickets voor de Chuggington doe-dagen én de Chuggington Grote Kraan Speelset!

Alles over de prijsvraag lees je hier!

Totally Fit Kidz komt terug!

Totally Fit Kidz is terug bij Telekids!

Na het succes van het eerste seizoen gaat de tweede serie van 'Totally Fit Kidz' van start!

Het programma is mogelijk gemaakt door de Hartstichting en Het Nationaal Schoolontbijt. Omdat veel kinderen te maken hebben met overgewicht, hebben deze partijen de krachten gebundeld. Als kinderen op jonge leeftijd gezond leven, lopen ze later minder risico op hart- en vaatziekten.

Totally Fit Kidz wordt iedere schooldag uitgezonden rond 15:40 uur.

Op de Totally Fit Kidz pagina vind je meer informatie!

Stem op je favoriete speelgoed!

Ieder jaar wordt de Verkiezing Speelgoed van het Jaar georganiseerd. RTL Telekids ondersteunt deze verkiezing en werkt samen met de Stichting SpeelGoed om speelgoed positief onder de aandacht te brengen.

De Verkiezing Speelgoed van het Jaar vindt het natuurlijk belangrijk dat er gestemd wordt door mensen en kinderen die echt met het speelgoed hebben gespeeld: jullie dus! Breng daarom nu je stem uit via Speelgoed van het Jaar op jouw favoriete speelgoed!

Je kunt stemmen tot 1 november. Op 4 november 2015 wordt bekend gemaakt welk speelgoed verkozen is tot Speelgoed van het Jaar.

Ontmoet onze nieuwe held, Bollo!

In de televisieserie nemen Bollo en zijn vriendjes Saar, Bijtje en Egel de jonge kijkers mee de natuur in.

Op een humoristische en positieve manier leren kinderen in het programma meer over de natuur, hoe leuk het is om de natuur te ontdekken en hoe je elkaar kunt helpen en samenwerken.

De gloednieuwe televisieserie 'De Avonturen van Bollo' is iedere zaterdag- en zondagochtend rond 06.55 uur te zien in het Minikids blok bij RTL Telekids.

Wonder School terug bij Telekids!

Wardo de Verwonderaar is terug!

Gloednieuwe afleveringen van 'Wonder School' zijn te zien bij RTL Telekids. Wardo de Verwonderaar, gespeeld door Nick Nielsen, leert de kijkers in zijn Wonder School hoe zij thuis zelf kunnen verwonderen.

Elke schooldag rond 15:30 uur kun je je verwonderen bij Wonder School!

Maak kans op een Robocar Poli hoofdkwartier!

Robocar Poli fans opgelet!

Ben jij ook al zo’n grote fan van Robocar Poli, onze nieuwe serie over de redders in nood van het Robocar team? Je kunt nu kans maken op het Robocar Poli Hoofdkwartier. Hoe? Door het Robocar team van mooie kleurtjes te voorzien. Doe mee met de prijsvraag, hier vind je meer informatie!

Thomas de Stoomlocomotief in het theater!

Thomas de Stoomlocomotief is dit jaar terug in het theater met een geweldige familievoorstelling voor de allerkleinste theaterbezoekers en hun (groot)ouders. De levensgrote, rijdende treinen, indrukwekkende decors en vrolijke muziek zorgen voor een onvergetelijke middag voor jong en oud.

Benieuwd wanneer Thomas in een theater bij jou in de buurt komt spelen? Alle informatie vind je terug op de speellijst !

Kijk elke schooldag naar Keets Vlog

Keet! neemt je mee in haar dagelijkse leven!

Zo neemt ze je mee achter de schermen bij de film waarin ze speelt, gaat ze naar de studio waar ze haar nieuwe single inzingt en opent ze de deuren van haar kledingkast. Ook vertelt ze over haar favoriete dieren, gaat ze op pad om te longboarden, leert ze jou dansen en zingen en geeft ze tips over hoe ze haar zenuwen op het podium in bedwang houdt.

Keets Vlog is iedere schooldag om 16:15 uur te zien bij Telekids.
Kijk de afleveringen op RTL XL

Telekids Musicalschool en RTL Talent Academy

Droomt jouw kind ervan om op een podium te staan? Schrijf hem of haar dan in bij de Telekids Musicalschool of de RTL Talent Academy!

Naast leren dansen, zingen en toneelspelen, werken leerlingen op een leuke en uitdagende manier aan hun persoonlijkheid en leren zij zelfverzekerd in het leven te staan.

De musicalscholen bieden lessen voor alle leeftijden, talenten en ambities.

Wil je meer weten over de Telekids Musicalschool en RTL Talent Academy? Ga dan naar de website

Telekids Discoshow!

Telekids komt naar je toe met de Telekids Discoshow! Zing en dans mee op de coolste muziek en maak kans op te gekke Telekids prijzen!


Op zondag 18 oktober kun je komen dansen tijdens de Telekids Discoshow in Preston Palace, Almelo, tussen 15.00 en 18.00 uur.
Op woensdag 28 oktober kun je kiezen: Dan kun je naar de Telekids Discoshow in Zalencentrum De Waard in Bergambacht, tussen 14.00 en 17.00 uur of naar de Feesttent Sittard, tussen 14.30 en 17.30 uur.
Op zaterdag 31 oktober is de Telekids Discoshow in Attractiepark Slagharen. Ook treedt Keet! daar op!
Op zondag 8 november is de Telekids Discoshow in het Maaslandcentrum Elsloo