MEGA BLUBBER POWER RACE

De komende maanden staat RTL Telekids op verschillende plekken door heel Nederland met de vetste MEGA BLUBBER POWER RACE.

Beklim 'De Mega Stormbaan', zoek en vind in 'De Grot der 1000 Schatten' en hou je vast voor de wilde 'Harry de Hengst'. Onder leiding van Patrick Martens kan je tussen 11:00 en 15:00 uur de vetste parcours afleggen, ravotten en dansen, zingen en springen op de muziek van de Telekids Discoshow. De MEGA BLUBBER POWER RACE is voor iedereen gratis toegankelijk dus kom met het hele gezin rennen en spelen in de buitenlucht!


De eerst volgende MEGA BLUBBER POWER RACE is op zaterdag 26 juli op de Grote Markt in Groningen. Kijk voor meer info op de website!

W.S.V. de Optimist

Vanaf 3 mei is de spannende serie over zeilschool wsv de Optimist te zien bij RTL Telekids.

Wil jij net als de helden van de zeilschool baas worden op het water? Kom dan naar De Optimist on Tour, waar je gratis kan zeilen, kanoën en zelfs lopen over water!

Meld je snel aan!

Doe mee en win!

2 Kleine Kleutertjes heeft naast tekenfilmpjes met liedjes, een boek, een cd en een theatervoorstelling, nu ook een DVD & Puzzelboek!

Het DVD & Puzzelboek heeft inmiddels de gouden status bereikt en om dat te vieren, mag Telekids drie DVD & Puzzelboeken weggeven! Wil jij hier kans op maken? Doe dan mee met de prijsvraag!

klik hier om te zien hoe jij mee kan doen!

Mega Blubber Power Race Single

De enige echte Mega Blubber Power Race single van Patrick Martens is uit!

Nu beschikbaar op iTunes en Spotify. Nieuwsgierig?

Bekijk dan hier de super coole clip!

Meer informatie over het evenement of programma vind je op megablubberpowerrace.nl

Nieuw! Bij Telekids: LEGO City

Vanaf maandag 1 juni kun je naar LEGO city kijken!

In LEGO City komen alle LEGO karakters tot leven. De boeven, politieagenten en de brandweermannen staan centraal in de grote stad. De boeven proberen het geld te stelen van de enige bank in de stad. Helaas voor de boeven is de politie ze elke keer te slim af. Lukt het de boeven om ooit aan het geld te komen?


LEGO City is elke schooldag om 7:40 te zien bij Telekids!

Voel jij je ook een boerenheld?

Maak kans op een Hooi Hooi helden arrangement!

In het Telekids programma Hooi Hooi Helden wordt gestreden om de eervolle titel ‘boerenheld’. Voel jij je ook een boerenheld? Let dan op want jij kunt nu kans maken op een superleuk Hooi Hooi Helden arrangement.

Klik hier om te zien hoe jij mee kan doen!

RTL Telekids introduceert: Telekids Boeken!

RTL Telekids neemt jullie mee in de wereld van kinderboeken!

Maandelijks kiezen we de allerleukste eBooks uit voor kids in de leeftijd van 3 tot 12 jaar. Deze eBooks kan je downloaden op tablet, e-reader, smartphone en computer en kun je onbeperkt lezen.

Met dit kinder eBook jaarabonnement kan je altijd en overal lezen: in de auto op weg naar familie, thuis op de bank of in bed voor het slapengaan. Gesjouw met zware boeken tijdens vakanties is nu verleden tijd. Voor maar €2,99 per maand ontvang je maandelijks 10 verschillende eBooks die zorgen voor leesplezier voor het hele gezin.

Ben je benieuwd naar welke boeken er deze maand worden aangeboden, ga dan naar de website!

Keet! speelt de hoofdrol in de nieuwe bioscoopfilm!

Bekijk de poster van Keet & Koen en de Speurtocht naar Bassie & Adriaan!

In Keet & Koen en de speurtocht naar Bassie & Adriaan gaan Keet! en Koen, de entertainers van een pretpark, op zoek naar de vermiste Bassie en Adriaan. Bassie en Adriaan zijn ontvoerd in opdracht van hun eeuwige vijand, de Baron. Lukt het Keet! en Koen om het bekende duo te redden uit de handen van de schurken?

Dit spannende familieavontuur is vanaf 7 oktober in de Nederlandse bioscopen te zien!

Nieuw! Bij Telekids: Jul & Julia

Jul en Julia zijn de beste muizenvriendjes en wonen in een hoge toren op een echt pretpark!

Samen met de onhandige pretparkdirecteur Meneer Kaasgaaf en de lieve Mevrouw Suikerspin beleven zij dagelijks spannende avonturen op hun pretpark en ver daar buiten. Maar als twee niet zo slimme boeven ze op de hielen zitten om zo de baas van de toren en het pretpark te worden, dreigt alles mis te gaan. Zou het de muizen en hun vrienden lukken de boeven te slim af te zijn en het pretpark te redden?

Jul & Julia zijn elke schooldag te zien om 6:30 uur en 8:15 uur bij Telekids!

Ben jij dol op films?

Je kunt elk weekend kijken naar de leukste films bij Telekids!

Zondag 5 juli is het tijd voor Ernst & Bobbie: De Verjaardag van Ernst.

Het is feest want Ernst is jarig. Bobbie heeft al van alles geregeld; de stoel van Ernst is versierd en hij heeft feesthoedjes. Bobbie probeert een taart te bakken en zingt natuurlijk ‘Lang zal hij leven’ voor Ernst. Het is groot feest in de zaal en iedereen zingt uit volle borst mee. Alleen op het moment dat Bobbie zijn prachtige kado aan Ernst geeft, wordt het gestolen!

Kijk zondag om 10:10 uur naar deze spannende film!

Meer weten? Ga naar de filmpagina!

Telekids Musicalschool en RTL Talent Academy

Droomt jouw kind ervan om op een podium te staan? Schrijf hem of haar dan in bij de Telekids Musicalschool of de RTL Talent Academy!

Naast leren dansen, zingen en toneelspelen, werken leerlingen op een leuke en uitdagende manier aan hun persoonlijkheid en leren zij zelfverzekerd in het leven te staan.

De musicalscholen bieden lessen voor alle leeftijden, talenten en ambities.

Wil je meer weten over de Telekids Musicalschool en RTL Talent Academy? Ga dan naar de website

Telekids Discoshow!

Telekids komt naar je toe met de Telekids Discoshow! Zing en dans mee op de coolste muziek en maak kans op te gekke Telekids prijzen!


Op woensdag 8 juli is de Telekids Discoshow in Podium Marktplein 's-Gravezande.

Op zaterdag 11 juli is de Telekids Discoshow in de Feesttent Wanroij.

Op woensdag 19 augustus is de Telekids Discoshow in de Feesttent Wildervank.

Op zondag 23 augustus is de Telekids Discoshow in de Speelland Beekse Bergen.

Kijk elke schooldag naar Keets Vlog

Keet! neemt je mee in haar dagelijkse leven!

Zo neemt ze je mee achter de schermen bij de film waarin ze speelt, gaat ze naar de studio waar ze haar nieuwe single inzingt en opent ze de deuren van haar kledingkast. Ook vertelt ze over haar favoriete dieren, gaat ze op pad om te longboarden, leert ze jou dansen en zingen en geeft ze tips over hoe ze haar zenuwen op het podium in bedwang houdt.

Keets Vlog is iedere schooldag om 16:15 uur te zien bij Telekids.
Kijk de afleveringen op RTL XL

Nieuwe Keet! Single: Dit Ben Ik!

Dit Ben Ik!

Keet! heeft net haar nieuwe single ‘Dit Ben Ik’ uitgebracht, wat ook de titelsong is van het nieuwe programma Keets Vlog. ‘Dit Ben Ik’ is een vrolijk nummer dat gaat over hoe belangrijk het is om je dromen te volgen.

Bekijk de videoclip!

Kom naar de 2 Kleine Kleutertjes theater tour!

In het theater komen de 2 Kleine Kleutertjes op bijzondere wijze tot leven.

Samen met Monique Smit beleven zij een sprookjesachtig avontuur, waarin liedjes van de cd een verrassende vertolking krijgen. Kleuters en peuters zullen hier veel plezier aan beleven!

Lees meer over de theatervoorstelling of bestel direct kaarten

Begin je tekenavontuur met Doedel!

Met Doodle leer je stap voor stap de leukste tekeningen maken.

In iedere aflevering zie je hoe een tekening gemaakt wordt van het begin tot het einde en zie je hem zelfs tot leven komen.

Doedel zie je elke schooldag om 16:00 en 16:15 uur