Win een feestelijk thuisbezoek van Chloe!

Kleuren

Wil jij ook graag net als Chloe een superheld zijn? En houd jij ook zo van feestjes? Kleur dan zo mooi mogelijk deze kleurplaat in en maak kans op een feestbezoek van Chloe bij jou thuis!

Klik hier om te zien hoe jij mee kan doen!

Kijk elke schooldag naar Keets Vlog

Keet! neemt je mee in haar dagelijkse leven!

Zo neemt ze je mee achter de schermen bij de film waarin ze speelt, gaat ze naar de studio waar ze haar nieuwe single inzingt en opent ze de deuren van haar kledingkast. Ook vertelt ze over haar favoriete dieren, gaat ze op pad om te longboarden, leert ze jou dansen en zingen en geeft ze tips over hoe ze haar zenuwen op het podium in bedwang houdt.

Keets Vlog is iedere schooldag om 16:15 uur te zien bij Telekids.
Kijk de afleveringen bij RTL XL

Nieuwe Keet! Single: Dit Ben Ik!

Dit Ben Ik!

Keet! heeft net haar nieuwe single ‘Dit Ben Ik’ uitgebracht, wat ook de titelsong is van het nieuwe programma Keets Vlog. ‘Dit Ben Ik’ is een vrolijk nummer dat gaat over hoe belangrijk het is om je dromen te volgen.

Bekijk de videoclip!

Ben jij de allerleukste paashaas van Telekids?

Maak een foto van jezelf in je beste paasoutfit en tel de paashaasjes die zijn verstopt op deze site. Wie weet win jij dan een te gekke prijs!

Trek jouw paashaas-outfit uit de kast, maak een foto van jezelf en stuur hem naar ons op. Als jij de allerleukste paashaas van Nederland bent en je hebt het juiste aantal paashaasjes gevonden, maak je kans op 4 kaarten voor speelpark Oud Valkeveen!

Doe mee met deze paasactie

Win een Ghost Rockers optreden bij jouw op school!

Ben jij fan van Ghost Rockers en wil jij kans maken op een live optreden van de vijf helden bij jou op school?

Stuur ons dan een foto van jouw klas en schrijf op de achterkant waarom de Ghost Rockers op jouw school zouden moeten komen optreden. Misschien komen de Ghost Rockers wel echt naar jouw school toe!

Stuur jouw foto op!

Kom naar de 2 Kleine Kleutertjes theater tour!

In het theater komen de 2 Kleine Kleutertjes op bijzondere wijze tot leven.

Samen met Monique Smit beleven zij een sprookjesachtig avontuur, waarin liedjes van de cd een verrassende vertolking krijgen. Kleuters en peuters zullen hier veel plezier aan beleven!

Lees meer over de theatervoorstelling of bestel direct kaarten

Ben jij dol op films?

Je kunt elk weekend kijken naar de leukste films bij Telekids!

Zondag 29 maart is het tijd voor Ella en haar vrienden.

Ella is een meisje met veel vrienden. Ze zit op een kleine school, in een kleine klas, met een leuke meester. Maar dan veranderd alles. Ella en haar vrienden moeten noodgedwongen naar een hele grote, enge school. Op de plek van haar fijne schooltje komt een Formule 1 circuit. Lukt het Ella en haar vrienden om hun school te redden?

Kijk zondag om 10:10 uur naar deze spannende film!

Meer weten? Ga naar de filmpagina!

Telekids Musicalschool en RTL Talent Academy

Droomt jouw kind ervan om op een podium te staan? Schrijf hem of haar dan in bij de Telekids Musicalschool of de RTL Talent Academy!

Naast leren dansen, zingen en toneelspelen, werken leerlingen op een leuke en uitdagende manier aan hun persoonlijkheid en leren zij zelfverzekerd in het leven te staan.

De musicalscholen bieden lessen voor alle leeftijden, talenten en ambities.

Wil je meer weten over de Telekids Musicalschool en RTL Talent Academy? Ga dan naar de website

Keet! speelt de hoofdrol in de nieuwe bioscoopfilm!

Wij zijn super trots dat onze Keet! de hoofdrol gaat spelen in de nieuwe bioscoopfilm 'Keet & Koen en de speurtocht naar Bassie & Adriaan'.

In deze familiefilm gaan Keet! en Koen, de entertainers van een pretpark en straatartiesten, op zoek naar de vermiste Bassie en Adriaan. De opnames zullen in april van start gaan.
De film gaat in september in wereldpremière.

Telekids Discoshow!

Telekids komt naar je toe met de Telekids Discoshow! Zing en dans mee op de coolste muziek en maak kans op te gekke Telekids prijzen!

Op maandag 27 april is de Telekids Discoshow in de Feesttent Hardinxveld-Giessendam.

Op zaterdag 23 mei is de Telekids Discoshow in Eetcafe Halfweg in Ursem.