Nieuw programma: K3 Kan Het

In K3 Kan Het hebben Karen, Kristel en Josje één doel voor ogen: de leukste en gekste kinderdromen waarmaken!

Wil je vliegen als piloot of in een luchtballon? Of wil je fotomodel worden, of zeehonden redden? Voor de meiden van K3 is geen enkele uitdaging is te groot!

K3 Kan Het, vanaf 31 augustus bij Telekids!

Maak kans op een Burgers’ Zoo prijzenpakket!

Wel eens van een Pinonduif, Roodkuiftoerako of Rode Ibis gehoord? Of wat dacht je van een Diagonaal Gestreepte Diklipvis of de Zwartpuntrifhaai?

Maak een tekening van jouw lievelingsdier uit Burgers’ Zoo & Waarom en maak kans op een officieel Burgers’ Zoo pakket. Zeker weten dat jij dan straks alle dierennamen kent! Maak kans op zo’n prijzenpakket!

W.S.V. de Optimist

De spannende serie over de zeilschool WSV de Optimist is te zien bij RTL Telekids.

Wil jij net als de helden van de zeilschool baas worden op het water? Kom dan naar De Optimist on Tour, waar je gratis kan zeilen, kanoën en zelfs lopen over water!

Meld je aan!

Thomas De Stoomlocomotief

Nieuwe avonturen voor Thomas de Stoomlocomotief!

Vanaf 31 augustus kun je nieuwe afleveringen zien van Thomas en vrienden, de stoomlocomotieven. Samen beleven ze allerlei avonturen op het eiland Sodor. Kijk je mee?

B.V.K. Club

De Bomvol Kennis Club. Oftewel: De B.V.K. Club. Dit is een club van vijf nieuwsgierige kids die op hun eigen unieke wijze brandende kijkersvragen beantwoorden op het gebied van verkeer en geld.

Hun stoere clubhuis is hun thuisbasis. Wanneer iemand een brandende kijkersvraag heeft snellen ze naar het clubhuis, waar ze samen een plan maken om de vraag te beantwoorden. Om een antwoord op de vragen te vinden, voeren ze experimenten uit en interviewen ze uiteenlopende experts.

B.V.K. Club, vanaf 31 augustus bij Telekids!

Robocar Poli - Redders in nood!

In dit nieuwe programma draait het om het Robocar team: een geweldig groepje hulpvoertuigen met speciale eigenschappen.

Het Robocar Team staat altijd klaar om buren en vrienden in Broom’s Town te redden uit gevaarlijke situaties. In elke aflevering krijgen de jonge kijkers nuttige tips over veiligheid en leren ze van Poli en zijn vrienden hoe mooi en waardevol het is om anderen te helpen.

Robocar Poli, vanaf 31 augustus bij Telekids!

De Daltons

Nieuwe afleveringen van De Daltons

Ken je de Daltons al? De stoute boefjes en broers die er altijd alles aan doen om uit de gevangenis te komen?

Vanaf 31 augustus zijn er nieuwe afleveringen bij Telekids, waarin de Daltons er alles aan doen om te ontsnappen. Geen idee is te gek voor ze. Ze graven tunnels, gebruiken luchtballen en explosieven en doen zelfs regendansjes. Maar of dat werkt en of het ze ook zal lukken?

Hoe Maak Je Dat?

Vanaf 31 augustus kun je in Hoe Maak Je Dat? zien hoe voor ons alledaagse dingen gemaakt worden: van speelgoed vrachtwagens en schaatsen tot kussens gevuld met donsveren en van verrekijkers tot plaatjesboeken.

In elke aflevering gaan de leuke animatiepoppetjes Schroef en zijn maatje Slim op ontdekkingstocht in de ‘echte’ wereld. Samen onderzoeken ze hoe spullen gemaakt worden en hoe de machines werken die die spullen maken. In elke aflevering, die vijf minuten duurt, staat een ander onderwerp centraal.

MEGA BLUBBER POWER RACE

De komende maanden staat RTL Telekids op verschillende plekken door heel Nederland met de vetste MEGA BLUBBER POWER RACE.

Beklim 'De Mega Stormbaan', zoek en vind in 'De Grot der 1000 Schatten' en hou je vast voor de wilde 'Harry de Hengst'. Onder leiding van Patrick Martens kan je tussen 11:00 en 15:00 uur de vetste parcours afleggen, ravotten en dansen, zingen en springen op de muziek van de Telekids Discoshow. De MEGA BLUBBER POWER RACE is voor iedereen gratis toegankelijk dus kom met het hele gezin rennen en spelen in de buitenlucht!


De volgende en laatste Mega Blubber Power Race is op zaterdag 29 augustus in Eindhoven. Kijk voor meer info op de website!

Keet! speelt de hoofdrol in de nieuwe bioscoopfilm!

Bekijk de poster van Keet & Koen en de Speurtocht naar Bassie & Adriaan!

In Keet & Koen en de speurtocht naar Bassie & Adriaan gaan Keet! en Koen, de entertainers van een pretpark, op zoek naar de vermiste Bassie en Adriaan. Bassie en Adriaan zijn ontvoerd in opdracht van hun eeuwige vijand, de Baron. Lukt het Keet! en Koen om het bekende duo te redden uit de handen van de schurken?

Dit spannende familieavontuur is vanaf 7 oktober in de Nederlandse bioscopen te zien!

Kijk elke schooldag naar Keets Vlog

Keet! neemt je mee in haar dagelijkse leven!

Zo neemt ze je mee achter de schermen bij de film waarin ze speelt, gaat ze naar de studio waar ze haar nieuwe single inzingt en opent ze de deuren van haar kledingkast. Ook vertelt ze over haar favoriete dieren, gaat ze op pad om te longboarden, leert ze jou dansen en zingen en geeft ze tips over hoe ze haar zenuwen op het podium in bedwang houdt.

Keets Vlog is iedere schooldag om 16:15 uur te zien bij Telekids.
Kijk de afleveringen op RTL XL

Hou 't Schoon

Nieuwe spannende spelshow: Hou ’t Schoon!

In de spannende en grappige spelshow Hou ’t Schoon gaan vier kinderen uit twee buurten binnen dezelfde gemeente de strijd tegen zwerfafval met elkaar aan. Ze strijden in twee teams, onder leiding van de presentatoren Ruben Dingemans en Pauline Luth. Het team dat het slimste is, het hardste werkt en de buurt het schoonst heeft gemaakt, is de winnaar en wint de buurt-BBQ. Een feestje voor de hele buurt!

Hou 't Schoon, vanaf zaterdag 5 september bij Telekids!

Ben jij dol op films?

Je kunt elk weekend kijken naar de leukste films bij Telekids!

Zondag 6 september is het tijd voor Raaf de kleine Rover.

Raaf, de kleine rover, heeft een grote mond en haalt allerlei kattenkwaad uit. Op een dag wordt bij het spelen aan de rand van het bos de stuwdam beschadigd. Raaf gaat samen met zijn vrienden aan de slag om zijn fout te herstellen en het bos te redden.

Kijk zondag 6 september om 10:10 uur naar deze leuke film!

Meer weten? Ga naar de filmpagina

Lego Friends


Nieuw bij Telekids: Lego Friends

LEGO Friends gaat over vijf leuke vriendinnen: Olivia, Andrea, Emma, Mia en Stephanie. Zij wonen in Heartlake City, een gezellige stad die gebouwd is rondom een hartvormig meer. De vriendinnen vormen samen de LEGO Friends club om hun geheimen te delen, feestjes te organiseren en de mensen in de stad te helpen. Samen beleven ze de spannendste avonturen!

Vanaf 5 september kun je kijken naar Lego Friends

Telekids Discoshow!

Telekids komt naar je toe met de Telekids Discoshow! Zing en dans mee op de coolste muziek en maak kans op te gekke Telekids prijzen!

Op zondag 8 november is de Telekids Discoshow in het Maaslandcentrum Elsloo

Telekids Musicalschool en RTL Talent Academy

Droomt jouw kind ervan om op een podium te staan? Schrijf hem of haar dan in bij de Telekids Musicalschool of de RTL Talent Academy!

Naast leren dansen, zingen en toneelspelen, werken leerlingen op een leuke en uitdagende manier aan hun persoonlijkheid en leren zij zelfverzekerd in het leven te staan.

De musicalscholen bieden lessen voor alle leeftijden, talenten en ambities.

Wil je meer weten over de Telekids Musicalschool en RTL Talent Academy? Ga dan naar de website