Telekids Familie Feest!

Tijdens het pinksterweekend van 2017 presenteren Van Hoorne Entertainment en RTL Telekids het Telekids Familie Feest.

Tijdens dit concert in de Evenementenhal te Gorinchem, geniet het hele gezin van optredens van o.a. Stoomlocomotief™, Brandweerman Sam™, Assepoester, Sneeuwwitje, Ernst en Bobbie, Fien & Teun, Wardo Wonder, Jul & Julia, Raak! en nog veel meer TV-helden. Vóór- en ná het concert kun je meedoen aan allerlei activiteiten op het mega indoor Telekidsplein.

En heel bijzonder: je kunt jouw idolen uit de show in het echt ontmoeten, tijdens uitgebreide Meet & Greets. Meer info of reserveer NU tickets.

Maak je eigen moestuintje!

Wil jij net als Fien & Teun een moestuintje bijhouden? Het leukste boertje en boerinnetje hebben nu een eigen lijn met tuingereedschap.

Met schepjes, harkjes en bezempjes kunnen kinderen lekker buiten aan de slag! Ook zaadjes, emmertjes, gietertjes en handschoentjes zijn in het nieuwe tuinassortiment opgenomen. Met het boekje 'Fien & Teun: een eigen moestuin' als inspiratie maken kinderen op een verantwoorde, speelse manier kennis met tuinieren.

Deze leuke Fien & Teun-artikelen zijn nu te koop bij het tuincentrum bij jou in de buurt! Meer over Fien & Teun!

Symbolica

Beleef de nieuwste Efteling-attractie vóór de officiële opening!

Wie vanaf 1 juli 2017 de Efteling bezoekt, wacht een grootse verrassing. Iedereen is dan namelijk welkom in de nieuwe overdekte familie-attractie Symbolica. Een wonderlijk paleis waarin niets is wat het lijkt!

Beleef jij samen met vijf anderen als een van de eersten deze nieuwe attractie?

Doe mee en maak kans!

Nieuwe programma's

Kijk naar de leukste en grappigste programma’s van de Efteling bij Telekids op het kanaal van RTL 8!

Elke doordeweekse ochtend kun je genieten van Sprookjesboomfeest, Leren met Jokie, TiTaToverfeest, Sprookjesboom Show en Sprookjes van Klaas Vaak.

Nieuw seizoen van Totally Fit Kidz

In het derde seizoen van Totally Fit Kidz gaan presentatoren Elindo Avastia en Ingrid Jansen op pad om basisschoolkinderen en hun ouders te motiveren voor een gezonde leefstijl.

In dit seizoen strijden basisscholen om de titel van “Totally Fit School” en er komen veel leuke ideeën voorbij om een gezonde schooltraktatie te maken. Daarnaast leren kinderen van een bekende topsporters hoe ze thuis veel zelf kunnen bewegen én geen sporttas is veilig voor de “pimp my snack”.

Kijk elke zaterdag en zondag om 16.25 uur bij Telekids op het kanaal van RTL 8!

Zoë & Silos

Nieuw bij Telekids: Zoë & Silos!

Een spannend avontuur vol raadsels, de ontdekking van ecosystemen én het najagen van dromen.

De educatieve jeugdserie Zoë & Silos neemt de jonge kijkers mee in de wereld van dierentuin Burgers’ Zoo, met in het bijzonder de flora en fauna van de Belizaanse mangrove.

Gaat het Zoë en Silos uiteindelijk lukken om Silos’ droomreis naar Belize te verwezenlijken? Kijk elke zondag om 16.50 uur bij Telekids op het kanaal van RTL 8!

Telekids Musicalschool en RTL Talent Academy

Droomt jouw kind ervan om op een podium te staan? Schrijf hem of haar dan in bij de Telekids Musicalschool of de RTL Talent Academy!

Naast leren dansen, zingen en toneelspelen, werken leerlingen op een leuke en uitdagende manier aan hun persoonlijkheid en leren zij zelfverzekerd in het leven te staan.

De musicalscholen bieden lessen voor alle leeftijden, talenten en ambities. Wil je meer weten over de Telekids Musicalschool en RTL Talent Academy? Ga dan naar de websiteTelekids Discoshow!

Telekids komt naar je toe met de Telekids Discoshow! Zing en dans mee op de coolste muziek en maak kans op te gekke Telekids prijzen!

Op maandag 5 juni kunnen de kids meezingen en dansen tijdens de Telekids Discoshow van 15.00 uur tot 19.00 uur bij Zalen-café Kottink in Geesteren. Van 14.00 uur tot 16.30 uur kun je genieten van de Telekids Discoshow op 10 juni bij de Nieuwe Markt in Roosendaal. Op 11 juni is de Telekids Discoshow aanwezig bij het Openluchttheater Nijverdal van 14.00 uur tot 17.00 uur.

Veel plezier!

Telekids app

Ben jij ook zo’n fan van Brandweerman Sam, K3, Chuggington, Hello Kitty and Friends, Super 4, Tashi, Mr. Bean, My Little Pony, Juf Roos, Fien & Teun, Lego City, Lego Friends, Ernst & Bobbie en alle andere toffe Telekids-series?

Wist je dat je ze allemaal gratis en in een veilige omgeving kunt terugkijken in de Telekids app?

Papa’s en mama’s: download hem gratis in de Appstore, beschikbaar voor iOS en Android.

Brandweerman Sam in het theater!

Dit keer komt het Circus naar Piekepolder. De Circusdirecteur heeft alles voorbereid en kijkt uit naar een fantastische show, maar de ondeugende Norbert Puk weet als altijd de boel al snel in de war te schoppen. Gelukkig staan Brandweerman Sam en zijn team altijd paraat.

Benieuwd naar deze vrolijke voorstelling voor jong en oud? Kijk op onze Brandweerman Sam pagina. Of ga voor meer informatie over speeldagen, theaters en tickets naar VanHoorne.com/BrandweermanSam