Keets Vlog

Keet! heeft een nieuw TV programma: 'Keets Vlog'.

In ‘Keets Vlog’ neemt Keet! de Telekids kijkers mee in haar dagelijks leven. Zo neemt ze hen mee achter de schermen bij de film waarin ze speelt, gaat ze naar de studio waar ze haar nieuwe single inzingt en opent ze de deuren van haar kledingkast. Ook vertelt ze over haar favoriete dieren, gaat ze op pad om te longboarden, leert ze de kijkers dansen en zingen en geeft ze tips over hoe zenuwen op het podium in bedwang te houden.

Keets Vlog is iedere schooldag om 16:15 uur te zien bij Telekids.
Kijk hier de eerste afleveringen

Telekids Musicalschool en RTL Talent Academy

Droomt jouw kind ervan om op een podium te staan? Schrijf hem of haar dan in bij de Telekids Musicalschool of de RTL Talent Academy!

Naast leren dansen, zingen en toneelspelen, werken leerlingen op een leuke en uitdagende manier aan hun persoonlijkheid en leren zij zelfverzekerd in het leven te staan.

De musicalscholen bieden lessen voor alle leeftijden, talenten en ambities.

Wil je meer weten over de Telekids Musicalschool en RTL Talent Academy? Ga dan naar de website

Kom naar de 2 Kleine Kleutertjes theater tour!

De theatervoorstelling begint 11 februari 2015. In het theater komen de 2 Kleine Kleutertjes op bijzondere wijze tot leven.

Samen met Monique Smit beleven zij een sprookjesachtig avontuur, waarin liedjes van de cd een verrassende vertolking krijgen. Kleuters en peuters zullen hier veel plezier aan beleven!

Lees meer over de theatervoorstelling of bestel direct kaarten

Keet! speelt de hoofdrol in de nieuwe bioscoopfilm!

Wij zijn super trots dat onze Keet! de hoofdrol gaat spelen in de nieuwe bioscoopfilm 'Keet & Koen en de speurtocht naar Bassie & Adriaan'.

In deze familiefilm gaan Keet! en Koen, de entertainers van een pretpark en straatartiesten, op zoek naar de vermiste Bassie en Adriaan. De opnames zullen in april van start gaan.
De film gaat in september in wereldpremière.

Ben jij dol op films?

Je kunt elk weekend kijken naar de leukste films bij Telekids!

Zondag 8 maart is het tijd voor Sid de Slimmerik.

Vergezel Sid de Slimmerik in zijn filmdebuut! Sid en zijn klasgenootje Gabriela winnen een exclusieve trip naar een nieuw en hypermodern wetenschapsmuseum, wat nog niet geopend is. Ze ontmoeten een wetenschapper die robotgidsen heeft bedacht. Plots raakt één van de robotgidsen in de war en de grote opening loopt gevaar! Lukt het Sid en zijn vrienden deze dag te redden?

Kijk zondag om 10:10 uur naar deze spannende film!

Meer weten? Ga naar de filmpagina!

Brandweerman Sam live in theater!

Brandweerman Sam staat in het theater met de vlammende familievoorstelling ‘Piekepolder op Stelten’.

Samen met Commandant Staal, de altijd ondeugende Norbert en vele anderen verzorgt de held van de buurt een muzikale show voor het hele gezin.

Brandweerman Sam nodigt alle bezoekers uit om verkleed als brandweerman naar het theater te komen. Na de voorstelling kun je zelfs Brandweerman Sam en zijn vrienden ontmoeten!

Lees meer meer over de theatervoorstelling of bestel direct kaarten