Kijk elke schooldag naar Keets Vlog

Keet! neemt je mee in haar dagelijkse leven!

Zo neemt ze je mee achter de schermen bij de film waarin ze speelt, gaat ze naar de studio waar ze haar nieuwe single inzingt en opent ze de deuren van haar kledingkast. Ook vertelt ze over haar favoriete dieren, gaat ze op pad om te longboarden, leert ze jou dansen en zingen en geeft ze tips over hoe ze haar zenuwen op het podium in bedwang houdt.

Keets Vlog is iedere schooldag om 16:15 uur te zien bij Telekids.
Kijk de afleveringen bij RTL XL

Nieuwe Keet! Single: Dit Ben Ik!

Dit Ben Ik!

Keet! heeft net haar nieuwe single ‘Dit Ben Ik’ uitgebracht, wat ook de titelsong is van het nieuwe programma Keets Vlog. ‘Dit Ben Ik’ is een vrolijk nummer dat gaat over hoe belangrijk het is om je dromen te volgen.

Bekijk hier de videoclip!

Ben jij de allerleukste paashaas van Telekids?

Ben jij de allerleukste paashaas van Telekids? Trek dan jouw beste paashaas-outfit uit de kast, maak een foto van jezelf en stuur hem naar ons op!

Wil jij een leuke prijs winnen waarmee jij goed de lente mee kan beginnen? Vind dan alle paashaasjes op de website, schrijf het aantal gevonden paashaasjes op de achterkant van jouw gemaakte paasfoto en stuur hem op!

Doe mee met deze actie!

Win een Ghost Rockers optreden bij jouw op school!

Ben jij fan van Ghost Rockers en wil jij kans maken op een live optreden van de vijf helden bij jou op school?

Stuur ons dan een foto van jouw klas en schrijf op de achterkant waarom de Ghost Rockers op jouw school zouden moeten komen optreden. Misschien komen de Ghost Rockers wel echt naar jouw school toe!

Stuur jouw foto op!

Fien & Teun Fijne verjaardag!

Fien & Teun vieren deze maand hun verjaardag. Vier jij dat met ze mee?

Feliciteer Fien & Teun met hun verjaardag en verras ze met jouw mooiste kleurplaat ooit. Wie weet win jij wel een Fien & Teun geschenkpakket!


Doe mee!

Kom naar de 2 Kleine Kleutertjes theater tour!

De theatervoorstelling begint 11 februari 2015. In het theater komen de 2 Kleine Kleutertjes op bijzondere wijze tot leven.

Samen met Monique Smit beleven zij een sprookjesachtig avontuur, waarin liedjes van de cd een verrassende vertolking krijgen. Kleuters en peuters zullen hier veel plezier aan beleven!

Lees meer over de theatervoorstelling of bestel direct kaarten

Ben jij dol op films?

Je kunt elk weekend kijken naar de leukste films bij Telekids!

Zondag 29 maart is het tijd voor Troetelbeertjes: Eerlijkbeer Schittert

De Beertjes wachten de hele nacht op de twinkeltocht maar ze zien geen Twinkels. De andere Beertjes geloven niet echt in het bestaan van de mythische Prinses Goudster behalve Eerlijkbeer. Ze gaat stiekem op zoek naar Prinses Goudster. Ondertussen ontdekken de andere Beertjes in Troetelland dat Eerlijkbeer weg is en ze gaan haar zoeken. Lukt het ze om Eerlijk Beer te vinden en de Twinkels weer terug te krijgen?

Kijk zondag om 10:10 uur naar deze spannende film! Meer weten? Ga naar de filmpagina!

Telekids Musicalschool en RTL Talent Academy

Droomt jouw kind ervan om op een podium te staan? Schrijf hem of haar dan in bij de Telekids Musicalschool of de RTL Talent Academy!

Naast leren dansen, zingen en toneelspelen, werken leerlingen op een leuke en uitdagende manier aan hun persoonlijkheid en leren zij zelfverzekerd in het leven te staan.

De musicalscholen bieden lessen voor alle leeftijden, talenten en ambities.

Wil je meer weten over de Telekids Musicalschool en RTL Talent Academy? Ga dan naar de website

Telekids Discoshow!

Telekids komt naar je toe met de Telekids Discoshow! Zing en dans mee op de coolste muziek en maak kans op te gekke Telekids prijzen!

Op zondag 29 maart is de Telekids Discoshow in Speelpark Oud Valkeveen. Brandweerman Sam en Chloe's Toverkast lopen om 13, 14 & 15 uur een halfuurtje rond op het park. Kom jij ook?

Op maandag 27 april is de Telekids Discoshow in de Feesttent Hardinxveld-Giessendam.

Keet! speelt de hoofdrol in de nieuwe bioscoopfilm!

Wij zijn super trots dat onze Keet! de hoofdrol gaat spelen in de nieuwe bioscoopfilm 'Keet & Koen en de speurtocht naar Bassie & Adriaan'.

In deze familiefilm gaan Keet! en Koen, de entertainers van een pretpark en straatartiesten, op zoek naar de vermiste Bassie en Adriaan. De opnames zullen in april van start gaan.
De film gaat in september in wereldpremičre.