Brandweerman Sam terug in het theater!

Kinderheld Brandweerman Sam, bekend van RTL Telekids, komt terug in het theater!

Dit keer komt het Circus naar Piekepolder. De Circusdirecteur heeft alles voorbereid en kijkt uit naar een fantastische show, maar de ondeugende Norbert Puk weet als altijd de boel al snel in de war te schoppen. Gelukkig staan Brandweerman Sam en zijn team altijd paraat.

Benieuwd naar deze vrolijke voorstelling voor jong en oud? Neem dan eens een kijkje op onze Brandweerman Sam pagina. Of ga voor meer informatie over speeldagen, theaters en tickets naar VanHoorne.com/BrandweermanSam

Jouw eigen tekening in het Doedel Tekenboek!

Hebben jullie het nieuwe Doedel Tekenboek al gezien? Hierin leer je stap voor stap de leukste tekeningen maken. Leeuwen, auto’s, robots, superhelden, alles komt voorbij!

Het Doedel Tekenboek ligt nu in de winkel. En in het volgende Doedel Tekenboek kan jouw eigen tekening staan! Hoe gaaf is dat? Ga snel naar de prijsvraagpagina om te zien wat je moet doen!

Telekids nu ook op Instagram


Misschien ken je onze Facebookpagina al, maar vanaf nu zijn we ook op Instagram te vinden: @rtltelekids of instagram.com/rtltelekids

Waar we op de site en op FB ons richten op ouders (maar ook altijd in gedachten hebben dat kinderen meekijken en meelezen), zijn onze posts op Instagram meer gericht op de kids zelf.

Je kunt er leuke quizjes, foto’s en kijkjes achter de schermen zien. Ga je ons volgen?

Filmtip: Elias en het Koninklijke Avontuur

Elias moet op een geheime missie om de Koninklijke Jacht te zoeken, die al een tijdje niet echt zichzelf was.

Zou het iets te maken hebben met de verdwijning van de Prinsessenboot? Elias moet alle zeilen bijzetten om dit avontuur tot een goed einde te brengen

Deze avontuurlijke film zie je op zondag 31 juli rond 10.30 uur. Meer weten? Check de filmpagina.

My Little Pony gaat on tour

My Little Pony komt naar je toe! De My Little Pony Vriendschap Tour rijdt dit jaar door heel Nederland, zodat jij samen met My Little Pony magische avonturen kunt beleven!

Ga op de foto met My Little Pony, speel de leukste spelletjes en ontdek alles over de wereld van My Little Pony! En na afloop krijg je een leuke My Little Pony goodiebag mee naar huis.

Ga voor een overzicht van alle data, locaties én alle praktische informatie naar mlpontour.nl. Doen, want je kunt er ook een My Little Pony prijzenpakket winnen!

We wensen je superveel plezier bij de My Little Pony Vriendschap Tour!

Dans, zing en acteer tijdens het Telekids Musicalkamp

Hou je van de zomer, van marshmallows roosteren én van musical?! Ben je in de leeftijd van 7 tot en met 13 jaar?

Ga dan met ons mee op Telekids Musicalkamp in Zeewolde! De hele dag ben je bezig met dansen, zingen en acteren. Tijdens het musicalkamp komen Sita of Keet! langs om je van tips en tricks te voorzien. En aan het eind van je vakantie zet jij een fantastisch optreden neer in een echte musical! Meer weten over het Telekids Musicalkamp?

Kijk even de promo en ga naar telekidsmusicalkamp.nl.

Telekids Discoshow en Keet!

Telekids komt naar je toe met de Telekids Discoshow! Zing en dans mee op de coolste muziek en maak kans op te gekke Telekids prijzen!

Zet alvast in je agenda:
Op zaterdag 3 september is de Telekids Discoshow tussen 12.00 en 15.00 uur in winkelcentrum Hoge Veen in Den Haag en tussen 14.00 en 17.00 uur in winkelcentrum Duivendrecht, in Duivendrecht.

Op woensdag 7 september kunnen de kids tussen 13.30 en 16.30 uur meezingen en dansen in de feesttent op de jaarmarkt in Giessen.

De Telekids Discoshow is op zaterdag 10 september tussen 15.00 en 17.00 uur in Alkmaar tijdens het Alkmaar Culinair Plaza. Van 13.00 tot 16.00 uur op het gratis festival ReitdiepPOP in Groningen.

Volg de avonturen van Hello Kitty!

Hello Kitty-fans, jong en oud: opgelet! Hello Kitty is vanaf nu elke doordeweekse dag rond 11.30 uur te zien bij RTL Telekids op het kanaal van RTL 8.

In de Avonturen van Hello Kitty en haar vriendjes volg je de verhalen van Hello Kitty en haar allerbeste vriendjes. Met z’n allen beleven zij spannende avonturen: ze reizen van de Zuidpool naar de Noordpool en alle plekken daar tussenin. Ze maken zelfs een reis naar de ruimte!

Tijdens hun avonturen leren Kitty en haar vriendjes belangrijke levenslessen en sluiten ze nieuwe vriendschappen.

Wonder School LIVE in het theater

Wardo Wonder is vanaf nu te zien in het theater met de unieke magische familieshow Wonder School LIVE.

Wardo neemt het publiek mee in de wonderlijke wereld van kleine en grote illusies en onvoorstelbare goochelkunsten.

Kinderen mogen na de voorstelling in de foyer van het theater samen met Wardo hun eigen trucs laten zien tijdens de ...Wonder School Afterparty.

Voor meer informatie en de speellijst, ga naar WonderSchoolLIVE.nl of Wonder School.

Telekids Musicalschool en RTL Talent Academy

Droomt jouw kind ervan om op een podium te staan? Schrijf hem of haar dan in bij de Telekids Musicalschool of de RTL Talent Academy!

Naast leren dansen, zingen en toneelspelen, werken leerlingen op een leuke en uitdagende manier aan hun persoonlijkheid en leren zij zelfverzekerd in het leven te staan.

De musicalscholen bieden lessen voor alle leeftijden, talenten en ambities. Wil je meer weten over de Telekids Musicalschool en RTL Talent Academy? Ga dan naar de website.