MEGA BLUBBER POWER RACE

De komende maanden staat RTL Telekids op verschillende plekken door heel Nederland met de vetste MEGA BLUBBER POWER RACE.

Beklim 'De Mega Stormbaan', zoek en vind in 'De Grot der 1000 Schatten' en hou je vast voor de wilde 'Harry de Hengst'. Onder leiding van Patrick Martens kan je tussen 11:00 en 15:00 uur de vetste parcours afleggen, ravotten en dansen, zingen en springen op de muziek van de Telekids Discoshow. De MEGA BLUBBER POWER RACE is voor iedereen gratis toegankelijk dus kom met het hele gezin rennen en spelen in de buitenlucht!


De eerste MEGA BLUBBER POWER RACE is op zaterdag 13 juni in het Olympisch Stadion in Amsterdam. Kijk voor meer info op de website!

W.S.V. de Optimist

Vanaf 3 mei is de spannende serie over zeilschool wsv de Optimist te zien bij RTL Telekids.

Wil jij net als de helden van de zeilschool baas worden op het water? Kom dan naar De Optimist on Tour, waar je gratis kan zeilen, kanoën en zelfs lopen over water!

Meld je snel aan!

RTL Telekids introduceert: Telekids Boeken!

RTL Telekids neemt jullie mee in de wereld van kinderboeken!

Maandelijks kiezen we de allerleukste eBooks uit voor kids in de leeftijd van 3 tot 12 jaar. Deze eBooks kan je downloaden op tablet, e-reader, smartphone en computer en kun je onbeperkt lezen.

Met dit kinder eBook jaarabonnement kan je altijd en overal lezen: in de auto op weg naar familie, thuis op de bank of in bed voor het slapengaan. Gesjouw met zware boeken tijdens vakanties is nu verleden tijd. Voor maar €2,99 per maand ontvang je maandelijks 10 verschillende eBooks die zorgen voor leesplezier voor het hele gezin.

Ben je benieuwd naar welke boeken er deze maand worden aangeboden, ga dan naar de website!

Nieuw! bij Telekids: Jul & Julia

Jul en Julia zijn de beste muizenvriendjes en wonen in een hoge toren op een echt pretpark!

Samen met de onhandige pretparkdirecteur Meneer Kaasgaaf en de lieve Mevrouw Suikerspin beleven zij dagelijks spannende avonturen op hun pretpark en ver daar buiten. Maar als twee niet zo slimme boeven ze op de hielen zitten om zo de baas van de toren en het pretpark te worden, dreigt alles mis te gaan. Zou het de muizen en hun vrienden lukken de boeven te slim af te zijn en het pretpark te redden?

Jul & Julia zijn elke schooldag te zien om 6:30 uur en 8:15 uur bij Telekids!

Nieuw! Bij Telekids: Thomas de Stoomlocomotief

Thomas en zijn vrienden zijn locomotieven op het eiland Sodor. Samen beleven ze vele avonturen.

Soms rijden ze heel snel en dan weer heel langzaam. Ze moeten allerlei opdrachten uitvoeren. Als ze vast komen te staan of andere problemen hebben, zijn er gelukkig altijd vrienden die te hulp schieten!
Thomas de Stoomlocomotief is elke schooldag om 9:05 uur en in het weekend om 6:35 uur te zien bij Telekids!

Kijk elke schooldag naar Keets Vlog

Keet! neemt je mee in haar dagelijkse leven!

Zo neemt ze je mee achter de schermen bij de film waarin ze speelt, gaat ze naar de studio waar ze haar nieuwe single inzingt en opent ze de deuren van haar kledingkast. Ook vertelt ze over haar favoriete dieren, gaat ze op pad om te longboarden, leert ze jou dansen en zingen en geeft ze tips over hoe ze haar zenuwen op het podium in bedwang houdt.

Keets Vlog is iedere schooldag om 16:15 uur te zien bij Telekids.
Kijk de afleveringen op RTL XL

Telekids Musicalschool en RTL Talent Academy

Droomt jouw kind ervan om op een podium te staan? Schrijf hem of haar dan in bij de Telekids Musicalschool of de RTL Talent Academy!

Naast leren dansen, zingen en toneelspelen, werken leerlingen op een leuke en uitdagende manier aan hun persoonlijkheid en leren zij zelfverzekerd in het leven te staan.

De musicalscholen bieden lessen voor alle leeftijden, talenten en ambities.

Wil je meer weten over de Telekids Musicalschool en RTL Talent Academy? Ga dan naar de website

Nieuwe Keet! Single: Dit Ben Ik!

Dit Ben Ik!

Keet! heeft net haar nieuwe single ‘Dit Ben Ik’ uitgebracht, wat ook de titelsong is van het nieuwe programma Keets Vlog. ‘Dit Ben Ik’ is een vrolijk nummer dat gaat over hoe belangrijk het is om je dromen te volgen.

Bekijk de videoclip!

Ben jij dol op films?

Je kunt elk weekend kijken naar de leukste films bij Telekids!

Zondag 31 mei is het tijd voor Brandweerman Sam.

Er gebeurt een ramp in Piekepolder: tijdens een uitje met de scouting loopt een kampvuurtje compleet uit de hand. Sam had er nog wel zo voor gewaarschuwd om geen open vuur te maken! Sam en de rest van het brandweerteam moeten alles op alles zetten om de stad te redden. Zou het Sam lukken om het enorme vuur te doven?

Kijk zondag om 10:10 uur naar deze spannende film!

Meer weten? Ga naar de filmpagina!

Keet! speelt de hoofdrol in de nieuwe bioscoopfilm!

Wij zijn super trots dat onze Keet! de hoofdrol gaat spelen in de nieuwe bioscoopfilm 'Keet & Koen en de speurtocht naar Bassie & Adriaan'.

In deze familiefilm gaan Keet! en Koen, de entertainers van een pretpark en straatartiesten, op zoek naar de vermiste Bassie en Adriaan. De opnames zullen in april van start gaan.
De film gaat in september in wereldpremière.

Telekids Discoshow!

Telekids komt naar je toe met de Telekids Discoshow! Zing en dans mee op de coolste muziek en maak kans op te gekke Telekids prijzen!


Op zaterdag 23 mei is de Telekids Discoshow in Eetcafe Halfweg in Ursem.

Op zaterdag 6 juni is de Telekids Discoshow in het Podium sportpark Niekerk.

Op woensdag 8 juli is de Telekids Discoshow in Podium Marktplein 's-Gravezande.

Op woensdag 19 augustus is de Telekids Discoshow in de Feesttent Wildervank.

Kom naar de 2 Kleine Kleutertjes theater tour!

In het theater komen de 2 Kleine Kleutertjes op bijzondere wijze tot leven.

Samen met Monique Smit beleven zij een sprookjesachtig avontuur, waarin liedjes van de cd een verrassende vertolking krijgen. Kleuters en peuters zullen hier veel plezier aan beleven!

Lees meer over de theatervoorstelling of bestel direct kaarten