Fijne kerstvakantie!


Kerst bij Telekids

De gezelligste tijd van het jaar komt er weer aan. Dat betekent niet alleen dat je twee weken vrij bent, maar ook dat Telekids de kerstvakantie een nog leukere programmering heeft. Zo sluiten we iedere ochtend af met mini marathons.

Nog meer goed nieuws! Met Kerstmis kun je de hele dag genieten van Telekids! Kijk op 25 en 26 december van 6:30 uur tot 17:00 uur naar extra veel leuke films & specials, waaronder Sammy’s avonturen 2: ontsnapping uit het paradijs

Maak kans op kaarten voor het Winter Station!

In de kerstvakantie is van 20 december 2014 t/m 4 januari 2015 Het Spoorwegmuseum omgetoverd tot het Winter Station.

Ontelbare lampjes, kerstdecoraties, kampvuurtjes en een antieke carrousel van het Spoorwegmuseum maken er een prachtig winterwonderland van. Tussen de historische stoomlocomotieven ligt een echte ijsbaan waar geschaatst kan worden. In de bioscoop draait de special van Chuggington 'Reddingsactie in de Sneeuw'.

Wil je kans maken op kaarten voor het Winter Station? Doe mee met de kleurwedstrijd!

Kom naar de Nieuwjaarsplons

Wil jij samen met jouw familie spetterend het nieuwe jaar inluiden met de Nieuwjaarsplons?

Kom dan op 3 januari 2015 naar Landal Het Vennenbos!

Lees meer over de Nieuwjaarsplons


Ben jij dol op films?

Je kunt elk weekend kijken naar de leukste films bij Telekids!

Zondag 21 december is het tijd voor de Space Chimps.

Ham III is de kleinzoon van de eerste chimpansee die als astronaut de ruimte inging. Hij volgt zijn grootvader op en wordt naar een andere planeet gestuurd. Samen met twee vrienden moet hij daar de vredelievende bewoners redden uit de klauwen van een boosaardige dictator.

Kijk zondag om 10:20 uur naar deze spannende film!

Meer weten? Ga naar de filmpagina!

Brandweerman Sam live in theater!

Vanaf 20 december 2014 gaat Brandweerman Sam naar het theater met de vlammende familievoorstelling ‘Piekepolder op Stelten’.

Samen met Commandant Staal, de altijd ondeugende Norbert en vele anderen verzorgt de held van de buurt een muzikale show voor het hele gezin.

Brandweerman Sam nodigt alle bezoekers uit om verkleed als brandweerman naar het theater te komen. Na de voorstelling kun je zelfs Brandweerman Sam en zijn vrienden ontmoeten!

Lees meer meer over de theatervoorstelling of bestel direct kaarten

Nieuw op Telekids: Wonder School!

Op de Wonder School maakt Wardo, de Verwonderaar jouw wereld wonderlijk met grote en kleine wonderen. In zijn handen worden ook alledaagse voorwerpen bijzonder, wat zelfs Wardo verwondert.

Iedere les is er tijd voor een wonderlijke afspraak in het Wonder Theater in Kids Wonderland. Hier wordt Wardo verwondert door jonge verwonderaars. Ze laten hem hun meest wonderlijke wonder zien.

Vanaf maandag 22 december kun je de hele kerstvakantie kijken naar Wonderschool om 8:55 uur en 16:10 uur!

Op zoek naar Wonder Kids!

Voor het nieuwe programma Wonder School zijn we op zoek naar Wonder Kids. Kan jij goochelen? Heb jij een favoriete truc? Kan jij iets wonderlijks dat iedereen zal verbazen en wil je dat in het programma laten zien?

Stuur Wardo dan een mailtje: wardo@wonder-school.nl. Vertel hem wat je zou willen laten zien. Heb je een foto of filmpje van jouw truc? Stuur die dan gelijk mee en verwonder Wardo.

Jongens en meisjes van alle leeftijden en niveau's zijn welkom.
Check de promo:

Chuggington 3D app

Download de Chuggington kleurplaat en laat deze tot leven komen. Doe mee!

Seizoen 2 Littlest Pet Shop

In seizoen 2 gaan Blythe en haar vader boven een dierendagopvang wonen en blijkt Blythe tot haar grote verbazing met de dieren te kunnen communiceren.

Samen beleven ze avonturen in de winkel, helpt ze haar dierenvrienden en probeert op school nieuwe vrienden te maken.

Zit elke zaterdag om 12:55 uur en elke zondag om 14:05 uur klaar voor Littlest Pet Shop.

Keet! wenst je een fijne kerst

3, 2, 1 en actie! Lees meer over Keet! en bekijk meer foto’s van achter de schermen.

Nieuw: GhostRockers

Vijf tieners krijgen de kans van hun leven: een plaatsje op de DAM Academie, een hippe kunstschool waar alle toekomstige sterren worden geboren!

Al gauw worden de vijf, door toedoen van hun arrogante klasgenoten Brandon en Lauren, de buitenbeentjes van de school. Dit gaat van kwaad naar erger. Maar dan krijgen de jongeren hulp uit een wel heel onverwachte hoek…

Ghost Rockers, iedere schooldag om 16:50 uur!