Nieuwjaarsplons - feestelijke duik in een warm bad!

Waarom zou je een nieuwjaarsduik in de kou doen, als je dit ook prima in een Subtropisch Waterparadijs kan? RTL Telekids en Landal GreenParks organiseren op zaterdag 2 januari voor de derde keer het feestelijke evenement ‘Nieuwjaarsplons’ op Landal Het Vennenbos. De Nieuwjaarsplons is een feestelijk en ludiek dagprogramma voor kinderen en hun familie om het nieuwe jaar in te duiken.

De RTL Telekids helden Keet!, Chloe van Chloe’s Toverkast, Brandweerman Sam, Bobo, Robocar Poli en Bollo en zijn vriendjes zijn aanwezig en er wordt gedanst op de muziek van de Telekids Discoshow!

Wil je meedoen met de Nieuwjaarsplons? Ga dan naar Landal GreenParks.

Nieuwe winactie: Theaterkids

Doe mee aan de Theaterkids winactie en maak kans op theaterkaartjes voor Suske en Wiske de Musical!

Keet! weet door haar nieuwe programma Theaterkids (elke zaterdag rond 11.40 uur, elke zondag rond 14.30 uur) als geen ander hoe belangrijk kostuums zijn bij een theatervoorstelling.

Maar iemand moet die natuurlijk wel ontwerpen. En jij kan daarbij helpen. Hoe? Lees er meer over op de prijsvraagpagina.

Vier Sinterklaas bij Telekids!

Op 5 december is het zover: de dag van Pakjesavond!

Die dag kun je daarom bij Telekids om 9.40 uur De Club van Sinterklaas en de Pietenschool kijken. Op de filmpagina lees je alles over deze leuke film!

Om 11.00 uur is het tijd voor de muzikale voorstelling Ernst, Bobbie en de rest met de Pimp de Sint show: Sinterklaas heeft een persoonlijke assistent die hem helemaal van deze tijd maakt. Sinterklaas vindt het heerlijk, dat nieuwerwetse.

Toch is er iets vreemds aan de hand met Sinterklaas. Als Ernst en Bobbie er achter komen wat er met Sint gebeurd is, dan moeten ze alles op alles zetten om samen met alle jongens en meisjes uit de zaal Sinterklaas te redden!

Uniek kijkje achter de schermen in Theaterkids!

Aankomende zaterdag mogen Keet! en Teun bij de voorstelling ‘Lekker weertje Dikkie Dik’ aan de slag als echte decorbouwers.

In ‘Vraag het Keet!’ wil Marijn weten hoe je als acteur uit het script kan halen welke emotie er gespeeld moet worden. De kinderjury mag deze keer hun kritische mening geven over de voorstelling ‘Suske en Wiske en de Circusbaron’.


Theaterkids is elke zaterdag en zondag te zien bij RTL Telekids, op het kanaal van RTL 8. Check voor actuele tijden onze TV Gids! Meer informatie vind je terug op de programmapagina van Theaterkids!

Nieuwe prijsvraag: Flipsies - Sandy & Droomhuis / Luxe Jacht

Maak een tekening van jouw droomhuis of droomboot en maak kans op Flipsies - Sandy & Droomhuis / Luxe Jacht van VTech!

Ga naar de de prijsvraagpagina voor meer informatie!

Ontmoet onze ‘nieuwe held’ Mr. Bean!

Telekids krijgt hoog bezoek. Van niemand minder dan de klunzige Mr Bean en zijn beste vriend Teddy!

Door zijn onhandigheid veroorzaakt hij het ene na het andere probleem. Mr Bean komt altijd met de ingewikkeldste oplossingen voor de simpelste problemen… Niet handig, maar wel érg grappig!

Meer info over Mr Bean en zijn klunzige acties lees je op de programmapagina van Mr Bean!

De Club van Sinterklaas en de Speelgoeddief

Net als ieder jaar maken Sinterklaas en de Pieten zich klaar voor hun tocht naar Nederland. Dit jaar wordt De Club van Sinterklaas aangevuld door twee oude bekenden van Sinterklaas, Acrobaten Piet en Hocus Pocus Piet.

Als de Pieten zich klaarmaken voor vertrek, gebeurt er iets vreselijks. Alle cadeautjes en al het snoepgoed worden gestolen!

Meer informatie vind je op de programmapagina van De Club van Sinterklaas!

Nieuwe serie: Annedroids!

Anne is een slim, stoer meisje van elf jaar oud dat in haar geheime laboratorium haar eigen robots ontwikkelt. Samen met haar vrienden Nick en Shania doet ze allerlei nieuwe ontdekkingen. Maar dan beginnen de robots hun eigen leven te leiden en zijn ze nieuwsgierig naar de wereld buiten Anne’s tuin. Als dat maar goed gaat…

Annedroids kun je elke schooldag zien rond 16.00 uur. Meer informatie vind je op de Annedroidspagina!

De CvS en Het Geheim van de Speelgoeddokter

Vlak voor 5 december verdwijnt Sinterklaas op mysterieuze wijze uit het kasteel. De Pieten van de Club begrijpen er niets van en worden ongerust. Als Sinterklaas even later vanzelf weer opduikt, gedraagt hij zich vreemd.

Als Sinterklaas even later vanzelf weer opduikt, gedraagt hij zich vreemd. Mees en zijn buurmeisje Katja ontdekken wat er met Sinterklaas aan de hand is.

Deze grappige film kun je zien op zondag 29 november, om 10.10 uur! Meer weten? Ga naar de filmpagina

Magische krachten en een griezelig mysterie in Kattenoog!

Elke doordeweekse dag kun je rond 16.40 uur bij RTL Telekids griezelen met een knipoog, bij de nieuwe spannende serie Kattenoog: het Geheim van de Griezelclub! Elke dag zie je eerst de herhaling van de vorige dag, daarna de nieuwe aflevering.

Bekijk hier alvast een voorproefje!

Meer informatie over Kattenoog, over de Griezelclub én over Boe TV vind je op de Kattenoogpagina

Kijkwijzer: 9 jaar en 'angst'.

Kijk elke schooldag naar Keets Vlog

Keet! neemt je mee in haar dagelijkse leven!

Zo neemt ze je mee achter de schermen bij de film waarin ze speelt, gaat ze naar de studio waar ze haar nieuwe single inzingt en opent ze de deuren van haar kledingkast. Ook vertelt ze over haar favoriete dieren, gaat ze op pad om te longboarden, leert ze jou dansen en zingen en geeft ze tips over hoe ze haar zenuwen op het podium in bedwang houdt.

Keets Vlog is iedere schooldag om 16:15 uur te zien bij Telekids.
Kijk de afleveringen op RTL XL

Thomas de Stoomlocomotief in het theater!

Thomas de Stoomlocomotief is dit jaar terug in het theater met een geweldige familievoorstelling voor de allerkleinste theaterbezoekers en hun (groot)ouders.

Benieuwd wanneer Thomas in een theater bij jou in de buurt komt spelen? Alle informatie vind je terug op de speellijst !

Marathon op zaterdag: Super 4

Een ridder, een piraat, een fee en een slimme techneut vormen samen Super 4.

Ze beleven de spannendste avonturen. Niets staat de Super 4 en hun ultramoderne voertuig in de weg!

Kijk je ook mee? Deze marathon is te zien op zaterdag 28 november om 8:55 uur bij RTL Telekids, op het kanaal van RTL 8.

Chuggington Marathon!

Chuggington-fans opgelet! Zondag 29 november kun je genieten van een marathon. Ga mee op avontuur met de treintjes Wilson, Brewster en Koko.

Tijdens hun reis door Chuggington ontmoeten ze vele treinvrienden, van een oude puffende stoomtrein tot de modernste buffettrein.

Deze marathon is te zien op zondag 29 november om 7:55 uur bij RTL Telekids, op het kanaal van RTL 8. Zien we je dan?

Telekids Musicalschool en RTL Talent Academy

Droomt jouw kind ervan om op een podium te staan? Schrijf hem of haar dan in bij de Telekids Musicalschool of de RTL Talent Academy!

Naast leren dansen, zingen en toneelspelen, werken leerlingen op een leuke en uitdagende manier aan hun persoonlijkheid en leren zij zelfverzekerd in het leven te staan.

De musicalscholen bieden lessen voor alle leeftijden, talenten en ambities.

Wil je meer weten over de Telekids Musicalschool en RTL Talent Academy? Ga dan naar de website

Telekids Discoshow!

Telekids komt naar je toe met de Telekids Discoshow! Zing en dans mee op de coolste muziek en maak kans op te gekke Telekids prijzen!


Hou deze pagina in de gaten voor data waarop de Telekids Discoshow bij jou in de buurt staat!