Telekids Familie Feest!

Tijdens het pinksterweekend van 2017 presenteren Van Hoorne Entertainment en RTL Telekids het Telekids Familie Feest.

Tijdens dit concert in de Evenementenhal te Gorinchem, geniet het hele gezin van optredens van o.a. Stoomlocomotief™, Brandweerman Sam™, Assepoester, Sneeuwwitje, Ernst en Bobbie, Fien & Teun, Wardo Wonder, Jul & Julia, Raak! en nog veel meer TV-helden. Vóór- en ná het concert kun je meedoen aan allerlei activiteiten op het mega indoor Telekidsplein.

En heel bijzonder: je kunt jouw idolen uit de show in het echt ontmoeten, tijdens uitgebreide Meet & Greets.
Meer info of reserveer NU tickets.

Telekids Musical Kamp

Hou je van marshmallows in het vuur, kussengevechten en musical? Ga dan in de Meivakantie mee op Telekids Musical Kamp. Had je al plannen voor de Meivakantie? Kom dan in Zomer- of Herfstvakantie!

Telekids Musicalschool en Simbo Jeugdvakanties organiseren samen het Telekids Musical Kamp in Bergen aan Zee en Bergeijk. Hier ga je zingen, dansen, acteren en natuurlijk vakantie vieren! Aan het eind van het kamp geef je een musical-presentatie voor je familie.

Voor iedereen van 6 tot 13 jaar. Kom je ook? Ga snel naar www.telekidsmusicalkamp.nl

Lalaloopsy

Kijk naar Lalaloopsy!

Kleurrijke lappenpoppen komen tot leven in deze gloednieuwe animatieserie vol gekke lotgevallen, creativiteit, vriendschap, magie en muziek. Ze zijn vriendelijk, kleurrijk, creatief en altijd bereid een handje te helpen. Ontdek de magie in het mooie en leuke Lalaloopsy land!

Elke zaterdag om 10.55 uur en zondag om 11.15 uur is Lalaloopsy te zien bij Telekids op het kanaal van RTL 8!

Nieuw: Mijn Ridder En Ik

Het ridderlijke drietal dat bestaat uit de heldhaftige Ridder Henri van Oranje, zijn zoon Jimmy de Schildknaap en Cat de Prinses beleven samen de spannendste en grappigste avonturen in Mijn Ridder en Ik!

Dit drietal maakt de donkere tijden van de middeleeuwen niet alleen veel sprankelender, maar ook veel leuker!

Kijk elke doordeweekse dag om 07.30 uur bij Telekids op het kanaal van RTL 8!


Telekids Discoshow!

Telekids komt naar je toe met de Telekids Discoshow! Zing en dans mee op de coolste muziek en maak kans op te gekke Telekids prijzen!

Op donderdag 27 april kunnen de kids meezingen en dansen tijdens de Telekids Discoshow van 13.00 uur tot 16.00 uur bij de Feesttent Berlicum.

Veel plezier!

Brandweerman Sam in het theater!

Dit keer komt het Circus naar Piekepolder. De Circusdirecteur heeft alles voorbereid en kijkt uit naar een fantastische show, maar de ondeugende Norbert Puk weet als altijd de boel al snel in de war te schoppen. Gelukkig staan Brandweerman Sam en zijn team altijd paraat.

Benieuwd naar deze vrolijke voorstelling voor jong en oud? Kijk op onze Brandweerman Sam pagina. Of ga voor meer informatie over speeldagen, theaters en tickets naar VanHoorne.com/BrandweermanSam

Je favo series terugkijken in de Telekids app

Ben jij ook zo’n fan van Brandweerman Sam, K3, Chuggington, Hello Kitty and Friends, Super 4, Tashi, Mr. Bean, My Little Pony, Juf Roos, Fien & Teun, Lego City, Lego Friends, Ernst & Bobbie en alle andere toffe Telekids-series?

Wist je dat je ze allemaal gratis en in een veilige omgeving kunt terugkijken in de Telekids app?

Papa’s en mama’s: download hem gratis in de Appstore, beschikbaar voor iOS en Android.

Telekids Musicalschool en RTL Talent Academy

Droomt jouw kind ervan om op een podium te staan? Schrijf hem of haar dan in bij de Telekids Musicalschool of de RTL Talent Academy!

Naast leren dansen, zingen en toneelspelen, werken leerlingen op een leuke en uitdagende manier aan hun persoonlijkheid en leren zij zelfverzekerd in het leven te staan.

De musicalscholen bieden lessen voor alle leeftijden, talenten en ambities. Wil je meer weten over de Telekids Musicalschool en RTL Talent Academy? Ga dan naar de website‘Keet! Dit ben ik’

Wist jij dat Keet! haar eigen boek heeft?

Het boek ‘Keet! Dit ben ik’ bestaat uit 10 vrolijke, grappige, rijk geïllustreerde verhalen, waarin Keet!, in getekende vorm, de lezers meeneemt in haar wereld. Lekker leesbaar voor de beginnende lezer, maar dankzij de vele illustraties ook leuk als voorleesboek. Volg Keet! naar het strand, op de set, in de dierentuin en tijdens een optreden.