De Avonturen van K3!

Elke doordeweekse dag zijn Hanne, Marthe en Klaasje rond 07.45 uur als cartoonfiguren te zien in de allereerste animatieserie van K3!

In deze vrolijke serie gaan de meiden van K3 op wereldtournee en beleven ze een reis vol glitter en glamour, waarbij ze allerlei onverwachte humoristische avonturen op hun pad tegenkomen.

Ga je mee op tournee in de roze tourbus?
Kijk voor meer informatie op de programmapagina!

Maak kans op een Heksje Lilly prijzenpakket!

Op zondag 8 mei is rond 10.30 uur de film Heksje Lilly te zien bij Telekids, op RTL 8.

Daarom hebben we nu een leuke mini-winactie!

Hoe doe je mee? Door je allermooiste, creatiefste en leukste Heksje Lilly tekening te maken! Ga voor alle informatie en de spelvoorwaarden snel naar onze prijsvraagpagina.

My Little Pony gaat on tour!

My Little Pony komt naar je toe! De My Little Pony Vriendschap Tour rijdt dit jaar door heel Nederland, zodat jij samen met My Little Pony magische avonturen kunt beleven!

Ga op de foto met My Little Pony, speel de leukste spelletjes en ontdek alles over de wereld van My Little Pony! En na afloop krijg je een leuke My Little Pony goodiebag mee naar huis.

Ga voor een overzicht van alle data, locaties n alle praktische informatie naar mlpontour.nl. Doen, want je kunt er ook een My Little Pony prijzenpakket winnen!

We wensen je superveel plezier bij de My Little Pony Vriendschap Tour!

Filmtip: Jul & Julia Verjaardagsshow

In plaats van een film, deze keer twee musicalshows van Jul & Julia: de Jul & Julia Verjaardagsshow n het Grote Sleutelmysterie.

In het Grote Sleutelmysterie neemt Meneer Kaasgaaf Jul & Julia en de kinderen mee in een rondleiding door zijn controlekamer. Vanuit deze kamer worden alle attracties aan- en uitgezet met n machine: De Hoofdsleutelaar.

Maar als het drietal aankomt bij de machine is er een groot probleem: de drie sleutels van de machine zijn kwijt

Benieuwd hoe dit verder gaat? Kijk dan op zondag 1 mei, om 10.30 uur, naar Telekids op RTL 8!

Nieuwe avonturen op de boerderij met Fien & Teun!

De twee vrolijke boerenkinderen Fien & Teun beleven vanaf 2 mei nieuwe leuke en leerzame avonturen op en rond hun boerderij.

Al spelend ontdekt het tweetal in het fictieve dorpje Molenwaard het Hollandse landleven en leren ze iets nieuws. En wat nog meer nieuw is: er wonen twee nieuwe dieren op de boerderij: naast het varkentje Sebastiaan zijn er nu ook Rosa de koe en het vrolijke hondje Pim!

Kijk je mee? Elke doordeweekse dag vanaf 2 mei, rond 11.05 uur, bij Telekids op het kanaal van RTL 8. Meer info Fien & Teun.

Dans, zing en acteer tijdens het Telekids Musicalkamp!

Hou je van de zomer, van marshmallows roosteren n van musical?! Ben je in de leeftijd van 7 tot en met 13 jaar?

Ga dan met ons mee op Telekids Musicalkamp in Zeewolde! De hele dag ben je bezig met dansen, zingen en acteren. En aan het eind van je vakantie zet jij een fantastisch optreden neer in een echte musical! Meer weten over het Telekids Musicalkamp?

Meer over telekidsmusicalkamp.nl.

Wonder School LIVE in het theater!

Wardo Wonder is vanaf nu te zien in het theater met de unieke magische familieshow Wonder School LIVE.

Wardo neemt het publiek mee in de wonderlijke wereld van kleine en grote illusies en onvoorstelbare goochelkunsten.

Kinderen mogen na de voorstelling in de foyer van het theater samen met Wardo hun eigen trucs laten zien tijdens de ...Wonder School Afterparty.

Voor meer informatie en de speellijst, ga naar WonderSchoolLIVE.nl of Wonder School

Winnaars Junior Schrijfwedstrijd bekend!

Op drie scholen in Nederland was het groot feest. Hun klasgenoten Ivar, Dagmar en Emma wonnen in hun categorie de Junior Schrijfwedstrijd. Ze ontvingen niet alleen zlf een Samsung tablet, maar ook tablets voor de hele klas! Ze werden op feestelijke wijze in hun klas verrast door Ruben Nicolai, Guido Spek, Nicolette Kluijver en kinderboekenschrijvers Paul van Loon en Manon Sikkel.

RTL Telekids en Telekids Boeken organiseerden deze wedstrijd samen met Stichting Lezen & Schrijven. Het doel van de wedstrijd is om basisschoolkinderen te stimuleren meer te lezen n te schrijven. De kinderen werden uitgedaagd om een verhaal af te schrijven. Niet zomaar een verhaal, maar n waarvan het begin door de bekende kinderboekenschrijvers Vivian den Hollander, Paul van Loon en Manon Sikkel is geschreven.

Telekids Discoshow en Keet!

Telekids komt naar je toe met de Telekids Discoshow! Zing en dans mee op de coolste muziek en maak kans op te gekke Telekids prijzen!

Op zaterdag 2 juli is de Telekids Discoshow in Beneden-Leeuwen. Tijdens de Dag van de Leeuwen kun je tussen 13.00 uur en 16.00 uur terecht bij Feesttent Beneden-Leeuwen om mee te zingen en te dansen!

Op zondag 10 juli is de Telekids Discoshow in Wognum bij Sport- en Welnesscenter De Bloesem. Tussen 15.00 uur en 18.00 uur kun je genieten van optredens van Monique Smit en K3 tijdens The Kids Concert!

Zet ook alvast in je agenda: Keet! zie je tijdens de Kermis in Venhuizen, op dinsdag 17 mei, om 13.00 uur in de Feesttent.

Doe mee aan Hou t Schoon!

In het najaar kun je weer genieten van de spannende n grappige spelshow Hou t Schoon, waarin kids niet alleen de strijd met elkaar maar vooral met zwerfafval aan gaan.

Maar vrdat de nieuwe afleveringen kunnen worden uitgezonden, moeten ze natuurlijk rst worden opgenomen. En jij kan daar bij zijn als kandidaat!

Check Hou t Schoon voor de casting- en opnamedata en gemeenten waar de opnames plaatsvinden en meld je aan!

In een nieuw seizoen gaan vier kinderen uit twee buurten binnen dezelfde gemeente de strijd met elkaar en met zwerfafval aan.

Telekids Musicalschool en RTL Talent Academy

Droomt jouw kind ervan om op een podium te staan? Schrijf hem of haar dan in bij de Telekids Musicalschool of de RTL Talent Academy!

Naast leren dansen, zingen en toneelspelen, werken leerlingen op een leuke en uitdagende manier aan hun persoonlijkheid en leren zij zelfverzekerd in het leven te staan.

De musicalscholen bieden lessen voor alle leeftijden, talenten en ambities.

Wil je meer weten over de Telekids Musicalschool en RTL Talent Academy? Ga dan naar de website.

Telekids nu ook op instagram!

Misschien ken je onze Facebookpagina al, maar vanaf nu zijn we ook op Instagram te vinden: @rtltelekids of instagram.com/rtltelekids

Waar we op de site en op FB ons richten op ouders (maar ook altijd in gedachten hebben dat kinderen meekijken en meelezen), zijn onze posts op Instagram meer gericht op de kids zelf.

Je kunt er leuke quizjes, fotos en kijkjes achter de schermen zien. Ga je ons volgen?