De Mega Blubber Power Race komt terug

Op zaterdag 2 juli is festival 'Zomer op Zwitsal' in Apeldoorn en de Mega Blubber Power Race is erbij! De Mega Blubber Power Race bestaat uit vele buitenattracties, zoals de Mega Stormbaan, Harry de Hengst, de Grot der 1000 Schatten, het Telekids springkussen, een extra lange buikglijbaan en bruisende schuimbaden.

Het evenement is helemaal gratis toegankelijk. Wel is registratie via de site megablubberpowerrace.nl verplicht, zodat de bezoekers en hun kinderen verdeeld over drie tijdrondes zonder lange wachtrijen naar binnen kunnen.

Telekids-weekendtips

Op zaterdagochtend, rond 8.00 uur, kunnen de kids weer kijken naar een Studio 100 Special. Deze week zijn we bij Kabouter Plop op zijn verjaardag. Al zijn kaboutervrienden hebben een cadeau meegebracht, behalve Klus. Daarom gaat Klus op het laatste moment nog op zoek naar een cadeau en geeft Plop een steen uit het bos. Omdat een gewone steen natuurlijk niet zo bijzonder is, zegt hij tegen Plop dat het een wenssteen is en dat hij één wens mag doen die zeker uit zal komen…

Vanaf 10.15 uur is het op zaterdag feest voor K3-fans met een knetterlange marathon van De Avonturen van K3. Op zondagochtend kunnen de kleintjes vanaf 8.00 uur kijken naar een marathon van de Troetelbeertjes en meteen daarna is er rond 10.30 uur de vrolijke film Bobo gaat kamperen.

Wonder School LIVE in het theater

Wardo Wonder is vanaf nu te zien in het theater met de unieke magische familieshow Wonder School LIVE.

Wardo neemt het publiek mee in de wonderlijke wereld van kleine en grote illusies en onvoorstelbare goochelkunsten.

Kinderen mogen na de voorstelling in de foyer van het theater samen met Wardo hun eigen trucs laten zien tijdens de ...Wonder School Afterparty.

Voor meer informatie en de speellijst, ga naar WonderSchoolLIVE.nl of Wonder School.

Volg de avonturen van Hello Kitty!

Hello Kitty-fans, jong en oud: opgelet! Hello Kitty is vanaf nu elke doordeweekse dag rond 11.30 uur te zien bij RTL Telekids op het kanaal van RTL 8.

In de Avonturen van Hello Kitty en haar vriendjes volg je de verhalen van Hello Kitty en haar allerbeste vriendjes. Met z’n allen beleven zij spannende avonturen: ze reizen van de Zuidpool naar de Noordpool en alle plekken daar tussenin. Ze maken zelfs een reis naar de ruimte!

Tijdens hun avonturen leren Kitty en haar vriendjes belangrijke levenslessen en sluiten ze nieuwe vriendschappen.

Filmtip: Bobo gaat kamperen

Bobo gaat samen met zijn beste vriend kamperen. En wie Bobo en Tjerk een beetje kent, kan al raden dat dit het begin is van een hoop humor, spanning en muziek!

Geniet, zing en lach met de leukste snuffelsnuiten. Deze vrolijke show is op zondag 3 juli om 10.30 uur te zien, bij Telekids op RTL 8.

Telekids Musicalschool en RTL Talent Academy

Droomt jouw kind ervan om op een podium te staan? Schrijf hem of haar dan in bij de Telekids Musicalschool of de RTL Talent Academy!

Naast leren dansen, zingen en toneelspelen, werken leerlingen op een leuke en uitdagende manier aan hun persoonlijkheid en leren zij zelfverzekerd in het leven te staan.

De musicalscholen bieden lessen voor alle leeftijden, talenten en ambities.

Wil je meer weten over de Telekids Musicalschool en RTL Talent Academy? Ga dan naar de website.

Dans, zing en acteer tijdens het Telekids Musicalkamp

Hou je van de zomer, van marshmallows roosteren én van musical?! Ben je in de leeftijd van 7 tot en met 13 jaar?

Ga dan met ons mee op Telekids Musicalkamp in Zeewolde! De hele dag ben je bezig met dansen, zingen en acteren. Tijdens het musicalkamp komen Sita of Keet! langs om je van tips en tricks te voorzien. En aan het eind van je vakantie zet jij een fantastisch optreden neer in een echte musical! Meer weten over het Telekids Musicalkamp?

Kijk even de promo en ga naar telekidsmusicalkamp.nl.

Brandweerman Sam terug in het theater!

Kinderheld Brandweerman Sam, bekend van RTL Telekids, komt terug in het theater!

Dit keer komt het Circus naar Piekepolder. De Circusdirecteur heeft alles voorbereid en kijkt uit naar een fantastische show, maar de ondeugende Norbert Puk weet als altijd de boel al snel in de war te schoppen. Gelukkig staan Brandweerman Sam en zijn team altijd paraat.

Benieuwd naar deze vrolijke voorstelling voor jong en oud? Neem dan eens een kijkje op onze Brandweerman Sam pagina. Of ga voor meer informatie over speeldagen, theaters en tickets naar VanHoorne.com/BrandweermanSam

Telekids Discoshow en Keet!

Telekids komt naar je toe met de Telekids Discoshow! Zing en dans mee op de coolste muziek en maak kans op te gekke Telekids prijzen!

Op zaterdag 2 juli is de Telekids Discoshow in Beneden-Leeuwen. Tijdens de Dag van de Leeuwen kun je tussen 13.00 uur en 16.00 uur terecht bij Feesttent Beneden-Leeuwen om mee te zingen en te dansen!

Op zondag 3 juli is de Telekids Discoshow van 12.30 tot 15.30 uur in de Evenementenhal in Venray. Ook zijn daar optredens van K3 en Fabrizio!

Op zondag 10 juli is de Telekids Discoshow in Wognum bij Sport- en Wellnesscenter De Bloesem. Tussen 15.00 uur en 18.00 uur kun je genieten van optredens van Monique Smit en K3 tijdens The Kids Concert!

My Little Pony gaat on tour

My Little Pony komt naar je toe! De My Little Pony Vriendschap Tour rijdt dit jaar door heel Nederland, zodat jij samen met My Little Pony magische avonturen kunt beleven!

Ga op de foto met My Little Pony, speel de leukste spelletjes en ontdek alles over de wereld van My Little Pony! En na afloop krijg je een leuke My Little Pony goodiebag mee naar huis.

Ga voor een overzicht van alle data, locaties én alle praktische informatie naar mlpontour.nl. Doen, want je kunt er ook een My Little Pony prijzenpakket winnen!

We wensen je superveel plezier bij de My Little Pony Vriendschap Tour!

Telekids nu ook op Instagram

Misschien ken je onze Facebookpagina al, maar vanaf nu zijn we ook op Instagram te vinden: @rtltelekids of instagram.com/rtltelekids

Waar we op de site en op FB ons richten op ouders (maar ook altijd in gedachten hebben dat kinderen meekijken en meelezen), zijn onze posts op Instagram meer gericht op de kids zelf.

Je kunt er leuke quizjes, foto’s en kijkjes achter de schermen zien. Ga je ons volgen?