Hello Kitty bij Telekids

Hello Kitty-fans, jong en oud: opgelet! Hello Kitty is vanaf nu elke doordeweekse dag rond 11.30 uur te zien bij RTL Telekids op het kanaal van RTL 8.

In de Avonturen van Hello Kitty and Friends en haar vriendjes volg je de verhalen van Hello Kitty en haar allerbeste vriendjes. Met z’n allen beleven zij spannende avonturen: ze reizen van de Zuidpool naar de Noordpool en alle plekken daar tussenin. Ze maken zelfs een reis naar de ruimte!

Tijdens hun avonturen leren Kitty en haar vriendjes belangrijke levenslessen en sluiten ze nieuwe vriendschappen.

Maak kans op buitenspeelgoed van Little Tikes

Het is weer lente en dat betekent: buitenspeelweer! Dat vieren we met deze gave Little Tikes winactie.

Want wat maakt buitenspelen nou nóg leuker? Juist: buitenspeelgoed!

Hoe doe je mee? Door je allermooiste lentetekening te maken of knutselen!

Ga voor alle informatie en spelvoorwaarden snel naar onze prijsvraagpagina.

My Little Pony gaat on tour

My Little Pony komt naar je toe! De My Little Pony Vriendschap Tour rijdt dit jaar door heel Nederland, zodat jij samen met My Little Pony magische avonturen kunt beleven!

Ga op de foto met My Little Pony, speel de leukste spelletjes en ontdek alles over de wereld van My Little Pony! En na afloop krijg je een leuke My Little Pony goodiebag mee naar huis.

Ga voor een overzicht van alle data, locaties én alle praktische informatie naar mlpontour.nl. Doen, want je kunt er ook een My Little Pony prijzenpakket winnen!

We wensen je superveel plezier bij de My Little Pony Vriendschap Tour!

HiHa Holland: van Hollandse Meesters tot hippe DJ’s

HiHa Holland is hét spelprogramma voor kids waarin alles draait om Holland… eh.. Nederland. De presentatie is in handen van Telekids-presentatrice Keet!, de locatie is Madurodam. De spannende en humoristische spelshow is vanaf nu elk weekend rond 15.50 uur bij RTL Telekids te zien.

Twee teams van elk twee kinderen strijden tegen elkaar en moeten allerlei opdrachten verspreid over Madurodam uitvoeren, maar worden tegelijkertijd gevraagd naar hun kennis over Nederland.

Zo moeten ze typische Hollandse lekkernijen proeven en herkennen. Want welke vis is nou paling, makreel of haring? En welke Hollandse kazen zijn er eigenlijk? Ook worden de kinderen getoetst op ál hun kennis van de Nederlandse cultuur: van Nederlandse DJ’s tot Hollandse Meesters en van historische VOC-specerijen tot de Elfstedentocht. De teams moeten om de opdrachten te voldoen in Madurodam heel Nederland doorkruisen: zo rennen ze van de Oosterscheldekering naar Paleis ’t Loo en van de Dam naar de Rotterdamse havens.

Het team dat tijdens de drie spelonderdelen de meeste punten binnensleept is de trotse winnaar.

Wonder School LIVE in het theater

Wardo Wonder is vanaf nu te zien in het theater met de unieke magische familieshow Wonder School LIVE.

Wardo neemt het publiek mee in de wonderlijke wereld van kleine en grote illusies en onvoorstelbare goochelkunsten.

Kinderen mogen na de voorstelling in de foyer van het theater samen met Wardo hun eigen trucs laten zien tijdens de ...Wonder School Afterparty.

Voor meer informatie en de speellijst, ga naar WonderSchoolLIVE.nl of Wonder School.

Filmtip: Ella en haar vrienden

In deze tweede film van Ella en haar vriendenstaat Ella’s vriend Peter in de schijnwerpers.

Peter wil dolgraag de zoon worden van Elvira, een super populaire popster. Om dat te bereiken wil hij zelf een beroemde rockster worden. Maar dat kan natuurlijk niet zonder hulp van Ella en de rest van hun vrienden!

Zal het Peter lukken om een echte rockster te worden? Om daar achter te komen kijk je op zondag 29 mei, rond 10.30 uur, naar Telekids op RTL 8!

Nieuwe avonturen op de boerderij met Fien & Teun

De twee vrolijke boerenkinderen Fien & Teun beleven nieuwe leuke en leerzame avonturen op en rond hun boerderij.

Al spelend ontdekt het tweetal in het fictieve dorpje Molenwaard het Hollandse landleven en leren ze iets nieuws. En wat nog meer nieuw is: er wonen twee nieuwe dieren op de boerderij: naast het varkentje Sebastiaan zijn er nu ook Rosa de koe en het vrolijke hondje Pim!

Kijk je mee? Elke doordeweekse dag rond 11.05 uur, bij Telekids op het kanaal van RTL 8.

Gonnie & Gijsje

Daar heb je Gonnie, het kleine gele gansje met de rode lievelingslaarsjes. Op zoek naar al haar vriendjes. Samen maken ze allemaal grote en kleine avonturen mee.

Kijk, een plas! Daar kun je leuk overheen springen.
Heeft iemand soms een rode pet gezien?
En... moet je dát zien! Daar ligt een ei. Zit daar soms ook een gansje in? En waarom komt ie er niet uit?

Little People bij Telekids

Welkom in de wereld van Little People, welkom in de wereld van Sarah Lynn, Maggie, Michael, Sonya Lee en Eddie!

Deze vijf vrienden hebben allemaal hun eigen talenten en hobby’s. Zo is Eddie goed in bouwen en is Sonya Lee gek op dieren.

Samen ontdekken ze de wereld en leren ze samen te werken.

Telekids Discoshow en Keet!

Telekids komt naar je toe met de Telekids Discoshow! Zing en dans mee op de coolste muziek en maak kans op te gekke Telekids prijzen!

Op zaterdag 4 juni is de Telekids Discoshow van 13.30 tot 16.30 uur in de Feesttent van Onnen tijdens Toeterpop én eveneens van 13.30 tot 16.30 uur in Zalencentrum Dinkelsweide. Op zondag 5 juni kun je uit je dak bij het Jubileumfeest van K.S.V. Horn, tussen 13.00 en 16.00 uur in de feesttent op de Casquettenakker.

Op zaterdag 2 juli is de Telekids Discoshow in Beneden-Leeuwen. Tijdens de Dag van de Leeuwen kun je tussen 13.00 uur en 16.00 uur terecht bij Feesttent Beneden-Leeuwen om mee te zingen en te dansen!

Op zondag 3 juli is de Telekids Discoshow van 12.30 tot 15.30 uur in de Evenementenhal in Venray. Ook zijn daar optredens van K3 en Fabrizio!

Op zondag 10 juli is de Telekids Discoshow in Wognum bij Sport- en Wellnesscenter De Bloesem. Tussen 15.00 uur en 18.00 uur kun je genieten van optredens van Monique Smit en K3 tijdens The Kids Concert!

Zet ook in je agenda: Keet! zie je op zaterdag 28 mei in Attractiepark Duinrell in Wassenaar. Ze is er tussen 10 en 17 en treedt er op tussen 16.30 en 17.00 uur.

Dans, zing en acteer tijdens het Telekids Musicalkamp

Hou je van de zomer, van marshmallows roosteren én van musical?! Ben je in de leeftijd van 7 tot en met 13 jaar?

Ga dan met ons mee op Telekids Musicalkamp in Zeewolde! De hele dag ben je bezig met dansen, zingen en acteren. En aan het eind van je vakantie zet jij een fantastisch optreden neer in een echte musical! Meer weten over het Telekids Musicalkamp?

Kijk even de promo en ga naar telekidsmusicalkamp.nl.

Telekids Musicalschool en RTL Talent Academy

Droomt jouw kind ervan om op een podium te staan? Schrijf hem of haar dan in bij de Telekids Musicalschool of de RTL Talent Academy!

Naast leren dansen, zingen en toneelspelen, werken leerlingen op een leuke en uitdagende manier aan hun persoonlijkheid en leren zij zelfverzekerd in het leven te staan.

De musicalscholen bieden lessen voor alle leeftijden, talenten en ambities.

Wil je meer weten over de Telekids Musicalschool en RTL Talent Academy? Ga dan naar de website.

Wissper: een klein, bijzonder meisje. Sssshhh…

Wissper is een klein meisje. Maar niet zomaar een klein meisje: ze kan met dieren praten! Wissper is geboren met de gave om met dieren te kunnen praten.

Wissper reist met haar dierenvriendjes tussen zes werelden om dieren in nood te helpen: de Mensen Wereld, de Oerwoud Wereld, de Grasvlakte Wereld, de IJs Wereld, de Woestijn Wereld en de Water Wereld.

Ga je mee op avontuur met Wissper en haar dierenvriendjes?

Telekids nu ook op Instagram

Misschien ken je onze Facebookpagina al, maar vanaf nu zijn we ook op Instagram te vinden: @rtltelekids of instagram.com/rtltelekids

Waar we op de site en op FB ons richten op ouders (maar ook altijd in gedachten hebben dat kinderen meekijken en meelezen), zijn onze posts op Instagram meer gericht op de kids zelf.

Je kunt er leuke quizjes, foto’s en kijkjes achter de schermen zien. Ga je ons volgen?