RTL Telekids zoekt kinderen voor tv-opnames!

Voor het RTL Telekids programma ‘Totally Fit Kidz’ zoeken presentatoren Ingrid Jansen en Elindo Avastia kinderen tussen de 8 en 12 jaar.

Wil jij met je beste vriend(in) jouw school vertegenwoordigen in de spannende Totally Fit Kidz –quiz? Heb je iets te vieren of wil je iemand bedanken met een zelfgemaakte traktatie? Dan zoeken Ingrid en Elindo jou!

In het derde seizoen van ‘Totally Fit Kidz’ gaan presentatoren Elindo Avastia en Ingrid Jansen op pad om basisschoolkinderen en hun ouders te motiveren voor een gezonde leefstijl.

In Totally Fit Kidz strijden basisscholen om de titel van “Totally Fit School” van Nederland: wie weet er het meest over gezond eten en bewegen en wie is er het behendigst met de “Speel Je Fit” – bal? Elindo en Ingrid maken samen met kinderen gezonde traktaties en kinderen leren van bekende topsporters hoe ze thuis veel zelf kunnen bewegen. En geen sporttas is veilig voor de “pimp my snack”.

Wil jij met je beste vriend(in) jouw school vertegenwoordigen? Heb je iets te vieren of wil je iemand bedanken met een traktatie? Geef je dan hier op voor 1 maart 2017 op.
Nieuw: Mijn Ridder En Ik

Het ridderlijke drietal dat bestaat uit de heldhaftige Ridder Henri van Oranje, zijn zoon Jimmy de Schildknaap en Cat de Prinses beleven samen de spannendste en grappigste avonturen in Mijn Ridder en Ik!

Dit drietal maakt de donkere tijden van de middeleeuwen niet alleen veel sprankelender, maar ook veel leuker!

Vanaf 20 februari elke doordeweekse dag om 07.30 uur bij Telekids op het kanaal van RTL 8!

Psst… Kun je niet wachten? Kijk dan zaterdag 18 februari vanaf 08.00 uur naar de eerste vijf afleveringen van Mijn Ridder en Ik, hoe leuk is dat!

Lalaloopsy

Vanaf 18 februari kun je kijken naar Lalaloopsy!

Kleurrijke lappenpoppen komen tot leven in deze gloednieuwe animatieserie vol gekke lotgevallen, creativiteit, vriendschap, magie en muziek. Ze zijn vriendelijk, kleurrijk, creatief en altijd bereid een handje te helpen. Ontdek de magie in het mooie en leuke Lalaloopsy land!

Elke zaterdag om 10.55 uur en zondag om 11.15 uur is Lalaloopsy te zien bij Telekids op het kanaal van RTL 8!

Telekids-weekendtips

Aanstaande zaterdag kun je de dag goed beginnen met Ridderochtend! Om 08.00 uur zie je de eerste vijf afleveringen van Mijn Ridder en Ik! Daarna zijn onze vrienden Flin & Flo ook nog te zien. Ben je nog niet uitgekeken? Om 10.00 uur zie je de film K3 in de Ardennen.

Op zondag begint de marathon van Flin & Flo. Deze twee vrienden vliegen de wereld rond tijdens hun zoektocht naar kwaadaardige draken. En de echte hondenliefhebbers kunnen om 10.00 uur kijken naar Space Dogs!.

Je favo series terugkijken in de Telekids app

Ben jij ook zo’n fan van Brandweerman Sam, K3, Chuggington, Hello Kitty and Friends, Super 4, Tashi, Mr. Bean, My Little Pony, Juf Roos, Fien & Teun, Lego City, Lego Friends, Ernst & Bobbie en alle andere toffe Telekids-series?

Wist je dat je ze allemaal gratis en in een veilige omgeving kunt terugkijken in de Telekids app?

Papa’s en mama’s: download hem gratis in de Appstore, beschikbaar voor iOS en Android.

Brandweerman Sam in het theater!

Dit keer komt het Circus naar Piekepolder. De Circusdirecteur heeft alles voorbereid en kijkt uit naar een fantastische show, maar de ondeugende Norbert Puk weet als altijd de boel al snel in de war te schoppen. Gelukkig staan Brandweerman Sam en zijn team altijd paraat.

Benieuwd naar deze vrolijke voorstelling voor jong en oud? Kijk op onze Brandweerman Sam pagina. Of ga voor meer informatie over speeldagen, theaters en tickets naar VanHoorne.com/BrandweermanSam

Telekids Familie Feest!

Tijdens het pinksterweekend van 2017 presenteren Van Hoorne Entertainment en RTL Telekids het Telekids Familie Feest.

Tijdens dit concert in de Evenementenhal te Gorinchem, geniet het hele gezin van optredens van o.a. Stoomlocomotief™, Brandweerman Sam™, Assepoester, Sneeuwwitje, Ernst en Bobbie, Fien & Teun, Wardo Wonder, Jul & Julia, Raak! en nog veel meer TV-helden. Vóór- en ná het concert kun je meedoen aan allerlei activiteiten op het mega indoor Telekidsplein. En wat heel bijzonder is: je kunt jouw idolen uit de show in het echt ontmoeten, tijdens uitgebreide Meet & Greets.

Meer info of reserveer NU tickets.

Telekids Discoshow!

Telekids komt naar je toe met de Telekids Discoshow! Zing en dans mee op de coolste muziek en maak kans op te gekke Telekids prijzen!

Op zaterdag 25 februari kunnen de kids meezingen en dansen tijdens de Telekids Discoshow tussen 13.30 uur en 16.30 uur in Velp bij het Narrenhuus.

Veel plezier!

Telekids Musicalschool en RTL Talent Academy

Droomt jouw kind ervan om op een podium te staan? Schrijf hem of haar dan in bij de Telekids Musicalschool of de RTL Talent Academy!

Naast leren dansen, zingen en toneelspelen, werken leerlingen op een leuke en uitdagende manier aan hun persoonlijkheid en leren zij zelfverzekerd in het leven te staan.

De musicalscholen bieden lessen voor alle leeftijden, talenten en ambities. Wil je meer weten over de Telekids Musicalschool en RTL Talent Academy? Ga dan naar de website

Het Leukste MEIDENSPEL van Keet!

Een meidenmiddagje of -avond is niet compleet met Het Leukste MEIDENSPEL van Keet! Zingen, dansen, mode, sporten: alle favoriete hobby’s van Keet! komen aan bod. Ook Keets konijn Brownie is van de partij en te vinden in dit nieuwe stoere spel.