Telekids-weekendtips

Op zaterdag, rond 8.00 uur, beleven we een vrolijk avontuur in Plop En Het Ei.

Daarna kunnen de kids vanaf 10.15 uur kijken naar een marathon van Tashi.

Op zondag beginnen we met een marathon voor alle Robocar Poli-fans! En daarna ga je mee op onderzees avontuur in de film Haai Baai.

Dinotrux: dino’s én trucks

In de prehistorische wereld van Dinotrux leven hybride wezens die half dinosaurus en half truck zijn samen met de Reptools: hybride reptielen die ook werktuigen zijn. De twee beste vrienden Ty, een Tyrannosaurus Trux en Revvit, een Reptool, moeten samenwerken met andere inwoners van hun wereld om zichzelf en hun werk te beschermen tegen een kwaardaardige Tyrannosaurus Trux met de naam D-Structs.

Vanaf 29 augustus, elke doordeweekse ochtend rond 07.35 uur bij Telekids op het kanaal van RTL 8.

Hou 't Schoon

Vanaf zondag 4 september, rond 15.40 uur, bij Telekids op het kanaal van RTL 8, gaat een gloednieuw seizoen van de spetterende spelshow Hou 't Schoon van start bij RTL Telekids.

Wist je dat Hou ’t Schoon niet alleen erg leuk en leerzaam is, maar ook effectief? Alle basisscholen in de deelnemende gemeenten krijgen het Hou ’t Schoon-lespakket uitgereikt, waarmee kinderen op een speelse manier bewuster worden van het probleem van zwerfafval. Ouders en docenten van deze scholen zien merkbaar verschil: de kinderen gooien niet alleen niet meer hun afval op straat, maar ruimen ook spontaan hun eigen speelomgeving op!

Pas op voor Miss Moon!

Nieuw bij Telekids vanaf 29 augustus: de humoristische animatieserie Miss Moon! Een oppas met magische krachten? Klinkt leuk en spannend! Jules, Lola en baby Joe krijgen er eentje. Maar weet je, ze ontdekken al snel: hoe groter de magie, des te groter de problemen...

Vanaf 29 augustus, elke doordeweekse middag rond 16.35 uur bij Telekids op het kanaal van RTL 8.

Telekids Familie Feest!

Tijdens het pinksterweekend van 2017 presenteren Van Hoorne Entertainment en RTL Telekids het Telekids Familie Feest.

Tijdens dit concert in de Evenementenhal te Gorinchem, geniet het hele gezin van optredens van o.a. Thomas de Stoomlocomotief, Brandweerman Sam, Assepoester, Sneeuwwitje, Fien & Teun, Jul & Julia, Keet! en nog veel meer TV-helden. Vóór- en ná het concert kun je meedoen aan allerlei activiteiten op het mega indoor Telekidsplein. En wat heel bijzonder is: je kunt jouw idolen uit de show in het echt ontmoeten, tijdens uitgebreide Meet & Greets.

Meer info
Tickets te koop via Van Hoorne

Jouw eigen tekening in het Doedel Tekenboek!

Hebben jullie het nieuwe Doedel Tekenboek al gezien? Hierin leer je stap voor stap de leukste tekeningen maken. Leeuwen, auto’s, robots, superhelden, alles komt voorbij!

Het Doedel Tekenboek ligt nu in de winkel. En in het volgende Doedel Tekenboek kan jouw eigen tekening staan! Hoe gaaf is dat? Ga snel naar de prijsvraagpagina om te zien wat je moet doen!

Dans, zing en acteer tijdens het Telekids Musicalkamp

Hou je van de zomer, van marshmallows roosteren én van musical?! Ben je in de leeftijd van 7 tot en met 13 jaar?

Ga dan met ons mee op Telekids Musicalkamp in Zeewolde! De hele dag ben je bezig met dansen, zingen en acteren. Tijdens het musicalkamp komen Sita of Keet! langs om je van tips en tricks te voorzien. En aan het eind van je vakantie zet jij een fantastisch optreden neer in een echte musical! Meer weten over het Telekids Musicalkamp? Kijk even de promo en ga naar telekidsmusicalkamp.nl.

Brandweerman Sam in het theater!

Dit keer komt het Circus naar Piekepolder. De Circusdirecteur heeft alles voorbereid en kijkt uit naar een fantastische show, maar de ondeugende Norbert Puk weet als altijd de boel al snel in de war te schoppen. Gelukkig staan Brandweerman Sam en zijn team altijd paraat.

Benieuwd naar deze vrolijke voorstelling voor jong en oud? Kijk op onze Brandweerman Sam pagina. Of ga voor meer informatie over speeldagen, theaters en tickets naar VanHoorne.com/BrandweermanSam

Telekids Discoshow en Keet!

Telekids komt naar je toe met de Telekids Discoshow! Zing en dans mee op de coolste muziek en maak kans op te gekke Telekids prijzen!

Zet alvast in je agenda:
Op zaterdag 3 september is de Telekids Discoshow tussen 12.00 en 15.00 uur in winkelcentrum Hoge Veen in Den Haag en tussen 14.00 en 17.00 uur in winkelcentrum Duivendrecht, in Duivendrecht.

Op woensdag 7 september kunnen de kids tussen 13.30 en 16.30 uur meezingen en dansen in de feesttent op de jaarmarkt in Giessen.

De Telekids Discoshow is op zaterdag 10 september tussen 15.00 en 17.00 uur in Alkmaar tijdens het Alkmaar Culinair Plaza. Van 13.00 tot 16.00 uur op het gratis festival ReitdiepPOP in Groningen.

My Little Pony gaat on tour

My Little Pony komt naar je toe! De My Little Pony Vriendschap Tour rijdt dit jaar door heel Nederland, zodat jij samen met My Little Pony magische avonturen kunt beleven!

Ga op de foto met My Little Pony, speel de leukste spelletjes en ontdek alles over de wereld van My Little Pony! En na afloop krijg je een leuke My Little Pony goodiebag mee naar huis.

De laatste locatie is Groningen op zaterdag 17 september! Kijk snel op mlpontour.nl. of op de My Little Pony Facebookpagina.

We wensen je superveel plezier bij de My Little Pony Vriendschap Tour!

Telekids Musicalschool en RTL Talent Academy

Droomt jouw kind ervan om op een podium te staan? Schrijf hem of haar dan in bij de Telekids Musicalschool of de RTL Talent Academy!

Naast leren dansen, zingen en toneelspelen, werken leerlingen op een leuke en uitdagende manier aan hun persoonlijkheid en leren zij zelfverzekerd in het leven te staan.

De musicalscholen bieden lessen voor alle leeftijden, talenten en ambities. Wil je meer weten over de Telekids Musicalschool en RTL Talent Academy? Ga dan naar de website.

Telekids nu ook op Instagram


Misschien ken je onze Facebookpagina al, maar vanaf nu zijn we ook op Instagram te vinden: @rtltelekids of instagram.com/rtltelekids

Waar we op de site en op FB ons richten op ouders (maar ook altijd in gedachten hebben dat kinderen meekijken en meelezen), zijn onze posts op Instagram meer gericht op de kids zelf.

Je kunt er leuke quizjes, foto’s en kijkjes achter de schermen zien. Ga je ons volgen?