RTL Telekids zoekt kinderen voor tv-opnames!

Voor het RTL Telekids programma ‘Totally Fit Kidz’ zoeken presentatoren Ingrid Jansen en Elindo Avastia kinderen tussen de 8 en 12 jaar.

In Totally Fit Kidz strijden basisscholen om de titel van 'Totally Fit School' van Nederland! Elindo en Ingrid maken samen met kinderen gezonde traktaties. Kinderen leren van bekende topsporters hoe ze thuis veel zelf kunnen bewegen en geen sporttas is veilig voor de 'pimp my snack'!

Wil jij met je beste vriend(in) jouw school vertegenwoordigen in de spannende Totally Fit Kidz –quiz? Heb je iets te vieren of wil je iemand bedanken met een zelfgemaakte traktatie? Dan zoeken Ingrid en Elindo jou! Geef je dan hier op voor 1 maart 2017 op.Telekids Familie Feest!

Tijdens het pinksterweekend van 2017 presenteren Van Hoorne Entertainment en RTL Telekids het Telekids Familie Feest.

Tijdens dit concert in de Evenementenhal te Gorinchem, geniet het hele gezin van optredens van o.a. Stoomlocomotief™, Brandweerman Sam™, Assepoester, Sneeuwwitje, Ernst en Bobbie, Fien & Teun, Wardo Wonder, Jul & Julia, Raak! en nog veel meer TV-helden. Vóór- en ná het concert kun je meedoen aan allerlei activiteiten op het mega indoor Telekidsplein. En wat heel bijzonder is: je kunt jouw idolen uit de show in het echt ontmoeten, tijdens uitgebreide Meet & Greets.

Meer info of reserveer NU tickets.

Lalaloopsy

Vanaf 18 februari kun je kijken naar Lalaloopsy!

Kleurrijke lappenpoppen komen tot leven in deze gloednieuwe animatieserie vol gekke lotgevallen, creativiteit, vriendschap, magie en muziek. Ze zijn vriendelijk, kleurrijk, creatief en altijd bereid een handje te helpen. Ontdek de magie in het mooie en leuke Lalaloopsy land!

Elke zaterdag om 10.55 uur en zondag om 11.15 uur is Lalaloopsy te zien bij Telekids op het kanaal van RTL 8!

Nieuw: Mijn Ridder En Ik

Het ridderlijke drietal dat bestaat uit de heldhaftige Ridder Henri van Oranje, zijn zoon Jimmy de Schildknaap en Cat de Prinses beleven samen de spannendste en grappigste avonturen in Mijn Ridder en Ik!

Dit drietal maakt de donkere tijden van de middeleeuwen niet alleen veel sprankelender, maar ook veel leuker!

Vanaf 20 februari elke doordeweekse dag om 07.30 uur bij Telekids op het kanaal van RTL 8!

Psst… Kun je niet wachten? Kijk dan zaterdag 18 februari vanaf 08.00 uur naar de eerste vijf afleveringen van Mijn Ridder en Ik, hoe leuk is dat!

Telekids-weekendtips

Ga zaterdagochtend op avontuur met Thomas en zijn vrienden in een marathon van Thomas de Stoomlocomotief! Alaaf! Alaaf! Alaaf! Het is carnaval en daarom kun je om 10:00 uur kijken naar de film Plop en Prins Carnaval Klus en Lui gaan strjiden om de titel Prins Carnaval!

Olivia, Andrea, Emma, Mia en Stephanie beleven om 08:00 uur de leukste avonturen in een marathon van Lego Friends! Daarna een spannende film over Comet, hij droomt ervan om een echte astronaut te worden. Niemand neemt Comet serieus, dus trekt hij er alleen op uit met een raket! Hoe dit afloopt zie je om 10:00 uur in Space Chimps 2!.

Telekids Discoshow!

Telekids komt naar je toe met de Telekids Discoshow! Zing en dans mee op de coolste muziek en maak kans op te gekke Telekids prijzen!

Op zaterdag 25 februari kunnen de kids meezingen en dansen tijdens de Telekids Discoshow tussen 13.30 uur en 16.30 uur in Velp bij het Narrenhuus.

Op 27 april is de Telekids Discoshow aanwezig van 13:00 uur tot 16:00 uur bij de Feesttent Berlicum.

Veel plezier!

Brandweerman Sam in het theater!

Dit keer komt het Circus naar Piekepolder. De Circusdirecteur heeft alles voorbereid en kijkt uit naar een fantastische show, maar de ondeugende Norbert Puk weet als altijd de boel al snel in de war te schoppen. Gelukkig staan Brandweerman Sam en zijn team altijd paraat.

Benieuwd naar deze vrolijke voorstelling voor jong en oud? Kijk op onze Brandweerman Sam pagina. Of ga voor meer informatie over speeldagen, theaters en tickets naar VanHoorne.com/BrandweermanSam

Je favo series terugkijken in de Telekids app

Ben jij ook zo’n fan van Brandweerman Sam, K3, Chuggington, Hello Kitty and Friends, Super 4, Tashi, Mr. Bean, My Little Pony, Juf Roos, Fien & Teun, Lego City, Lego Friends, Ernst & Bobbie en alle andere toffe Telekids-series?

Wist je dat je ze allemaal gratis en in een veilige omgeving kunt terugkijken in de Telekids app?

Papa’s en mama’s: download hem gratis in de Appstore, beschikbaar voor iOS en Android.

Telekids Musicalschool en RTL Talent Academy

Droomt jouw kind ervan om op een podium te staan? Schrijf hem of haar dan in bij de Telekids Musicalschool of de RTL Talent Academy!

Naast leren dansen, zingen en toneelspelen, werken leerlingen op een leuke en uitdagende manier aan hun persoonlijkheid en leren zij zelfverzekerd in het leven te staan.

De musicalscholen bieden lessen voor alle leeftijden, talenten en ambities. Wil je meer weten over de Telekids Musicalschool en RTL Talent Academy? Ga dan naar de website‘Keet! Dit ben ik’

Wist jij dat Keet! haar eigen boek heeft?

Het boek ‘Keet! Dit ben ik’ bestaat uit 10 vrolijke, grappige, rijk geïllustreerde verhalen, waarin Keet!, in getekende vorm, de lezers meeneemt in haar wereld. Lekker leesbaar voor de beginnende lezer, maar dankzij de vele illustraties ook leuk als voorleesboek. Volg Keet! naar het strand, op de set, in de dierentuin en tijdens een optreden.

Het Leukste MEIDENSPEL van Keet!

Een meidenmiddagje of -avond is niet compleet met Het Leukste MEIDENSPEL van Keet! Zingen, dansen, mode, sporten: alle favoriete hobby’s van Keet! komen aan bod. Ook Keets konijn Brownie is van de partij en te vinden in dit nieuwe stoere spel.