Maak kans op kaarten voor de K3 Kan Het Show!

Telekids geeft 5 x 4 kaarten weg voor de K3 Kan Het Show. Heb jij er ook altijd al van gedroomd om samen met K3 op het podium te staan? Dat kan tijdens de nieuwe K3-show!

In deze show vervullen de meiden van K3 dromen en wensen van de kinderen uit de zaal. En natuurlijk brengen ze ook hun allergrootste hits. Dus zing en dans mee met K3 en wie weet ben jij wel diegene die met de meisjes van K3 op het podium mag staan!

Wil jij deze fantastische prijs winnen? Doe mee met de prijsvraag

Nieuw op Telekids: Wonder School!

Op de Wonder School maakt Wardo, de Verwonderaar jouw wereld wonderlijk met grote en kleine wonderen. In zijn handen worden ook alledaagse voorwerpen bijzonder, wat zelfs Wardo verwondert.

Iedere les is er tijd voor een wonderlijke afspraak in het Wonder Theater in Kids Wonderland. Hier wordt Wardo verwondert door jonge verwonderaars. Ze laten hem hun meest wonderlijke wonder zien. Lees meer over Wonder School

Keet! speelt de hoofdrol in de nieuwe bioscoopfilm!

Wij zijn super trots dat onze Keet! de hoofdrol gaat spelen in de nieuwe bioscoopfilm 'Keet & Koen en de speurtocht naar Bassie & Adriaan'.

In deze familiefilm gaan Keet! en Koen, de entertainers van een pretpark en straatartiesten, op zoek naar de vermiste Bassie en Adriaan. De opnames zullen in april van start gaan. De film gaat in september in wereldpremière.

Begin je tekenavontuur met Doedel!

Telekids begint het nieuwe jaar goed met een nieuw programma: Doodle.

Met Doodle leer je stap voor stap de leukste tekeningen maken. In iedere aflevering zie je hoe een tekening gemaakt wordt van het begin tot het einde en zie je hem zelfs tot leven komen.

Doedel zie je elke schooldag om 16:00 en 16:15 uur

Ben jij dol op films?

Je kunt elk weekend kijken naar de leukste films bij Telekids!

Zondag 1 februari is het tijd voor Ernst, Bobbie en de Geslepen Onix.

Wolter Onix wil een prachtig bos omkappen om er een asfaltfabriek neer te zetten. Hij gaat akkoord, maar op drie voorwaarden: Ernst en Bobbie moeten de Gouden Microfoon opsporen, binnen drie dagen een popconcert met de wereldberoemde ster MC Big Time organiseren en dit voor maar liefst veertigduizend mensen. Zal het Ernst en Bobbie lukken de opdracht uit te voeren en het bos te redden?

Kijk zondag om 10:10 uur naar deze spannende film!

Meer weten? Ga naar de filmpagina!

Brandweerman Sam live in theater!

Brandweerman Sam staat in het theater met de vlammende familievoorstelling ‘Piekepolder op Stelten’.

Samen met Commandant Staal, de altijd ondeugende Norbert en vele anderen verzorgt de held van de buurt een muzikale show voor het hele gezin.

Brandweerman Sam nodigt alle bezoekers uit om verkleed als brandweerman naar het theater te komen. Na de voorstelling kun je zelfs Brandweerman Sam en zijn vrienden ontmoeten!

Lees meer meer over de theatervoorstelling of bestel direct kaarten

GhostRockers

Vijf tieners krijgen de kans van hun leven: een plaatsje op de DAM Academie, een hippe kunstschool waar alle toekomstige sterren worden geboren!

Al gauw worden de vijf, door toedoen van hun arrogante klasgenoten Brandon en Lauren, de buitenbeentjes van de school. Dit gaat van kwaad naar erger. Maar dan krijgen de jongeren hulp uit een wel heel onverwachte hoek…

Ghost Rockers, iedere schooldag om 16:50 uur!

Kom naar de 2 Kleine Kleutertjes theater tour!

De theatervoorstelling begint 11 februari 2015. In het theater komen de 2 Kleine Kleutertjes op bijzondere wijze tot leven.

Samen met Monique Smit beleven zij een sprookjesachtig avontuur, waarin liedjes van de cd een verrassende vertolking krijgen. Kleuters en peuters zullen hier veel plezier aan beleven!

Lees meer over de theatervoorstelling of bestel direct kaarten