Telekids-weekendtips

Zaterdag vinden Plop en zijn vrienden een ei! Wat zou het zijn? Dat zie je rond 08.00 uur in de film Plop en het Ei. Daarna een marathon van een klein, bijzonder meisje dat met dieren kan praten: Wissper!

Op zondag begint om 08.00 uur een marathon van Dinotrux: hybride wezens die half dinosaurus en half truck zijn! En, rond 10.50 uur, kun je kijken naar Thomas: Sodor’s legende van de Verloren Stad. Een zoektocht vol verassingen…

Lang Leve Koning Julien!

Ken je Koning Julien nog? Die gekke, dansende maki van de film Madagascar. Goed nieuws! Vanaf nu heeft Koning Julien zijn eigen serie bij RTL Telekids.

Lang Leve Koning Julien is vanaf nu elke doordeweekse dag rond 15.20 uur te zien bij Telekids op het kanaal van RTL 8.

Je favo series terugkijken in de Telekids app

Ben jij ook zo’n fan van Brandweerman Sam, K3, Chuggington, Hello Kitty and Friends, Super 4, Tashi, Mr. Bean, My Little Pony, Juf Roos, Fien & Teun, Lego City, Lego Friends, Ernst & Bobbie en alle andere toffe Telekids-series?

Wist je dat je ze allemaal gratis en in een veilige omgeving kunt terugkijken in de Telekids app?

Papa’s en mama’s: download hem gratis in de Appstore, beschikbaar voor iOS en Android.

Brandweerman Sam in het theater!

Dit keer komt het Circus naar Piekepolder. De Circusdirecteur heeft alles voorbereid en kijkt uit naar een fantastische show, maar de ondeugende Norbert Puk weet als altijd de boel al snel in de war te schoppen. Gelukkig staan Brandweerman Sam en zijn team altijd paraat.

Benieuwd naar deze vrolijke voorstelling voor jong en oud? Kijk op onze Brandweerman Sam pagina. Of ga voor meer informatie over speeldagen, theaters en tickets naar VanHoorne.com/BrandweermanSam

Telekids Familie Feest!

Tijdens het pinksterweekend van 2017 presenteren Van Hoorne Entertainment en RTL Telekids het Telekids Familie Feest.

Tijdens dit concert in de Evenementenhal te Gorinchem, geniet het hele gezin van optredens van o.a. Thomas de Stoomlocomotief, Brandweerman Sam, Assepoester, Sneeuwwitje, Ernst en Bobbie, Fien & Teun, Wardo Wonder, Jul & Julia, Raak! en nog veel meer TV-helden. Vóór- en ná het concert kun je meedoen aan allerlei activiteiten op het mega indoor Telekidsplein. En wat heel bijzonder is: je kunt jouw idolen uit de show in het echt ontmoeten, tijdens uitgebreide Meet & Greets.

Meer info
Tickets te koop via Van Hoorne Entertainment

Telekids Discoshow!

Telekids komt naar je toe met de Telekids Discoshow! Zing en dans mee op de coolste muziek en maak kans op te gekke Telekids prijzen!

Op zaterdag 11 februari kunnen de kids meezingen en dans tijdens de Telekids Discoshow van 14.00 uur tot 17.00 uur in Baexem op het Baexheimerhof. En de Telekids Discoshow is op zaterdag 25 februari tussen 13.30 uur en 16.30 uur in Velp bij het Narrenhuus.

Veel plezier!

Telekids Musicalschool en RTL Talent Academy

Droomt jouw kind ervan om op een podium te staan? Schrijf hem of haar dan in bij de Telekids Musicalschool of de RTL Talent Academy!

Naast leren dansen, zingen en toneelspelen, werken leerlingen op een leuke en uitdagende manier aan hun persoonlijkheid en leren zij zelfverzekerd in het leven te staan.

De musicalscholen bieden lessen voor alle leeftijden, talenten en ambities. Wil je meer weten over de Telekids Musicalschool en RTL Talent Academy? Ga dan naar de website.

Wonder School LIVE in het theater

Wardo Wonder is te zien in het theater met de unieke magische familieshow Wonder School LIVE.

Wardo neemt het publiek mee in de wonderlijke wereld van kleine en grote illusies en onvoorstelbare goochelkunsten. Kinderen mogen na de voorstelling in de foyer van het theater samen met Wardo hun eigen trucs laten zien tijdens de ...Wonder School Afterparty.

Voor meer informatie en de speellijst, ga naar WonderSchoolLIVE.nl of Wonder School.

‘Keet! Dit ben ik’

Wist jij dat Keet! haar eigen boek heeft?

Het boek ‘Keet! Dit ben ik’ bestaat uit 10 vrolijke, grappige, rijk geïllustreerde verhalen, waarin Keet!, in getekende vorm, de lezers meeneemt in haar wereld. Lekker leesbaar voor de beginnende lezer, maar dankzij de vele illustraties ook leuk als voorleesboek. Volg Keet! naar het strand, op de set, in de dierentuin en tijdens een optreden.

Het Leukste MEIDENSPEL van Keet!

Een meidenmiddagje of -avond is niet compleet met Het Leukste MEIDENSPEL van Keet! Zingen, dansen, mode, sporten: alle favoriete hobby’s van Keet! komen aan bod. Ook Keets konijn Brownie is van de partij en te vinden in dit nieuwe stoere spel.