Super Wings prijsvraag

Super Wings draait om het rode vliegtuig Jett dat vanaf de Wereld Luchthaven pakketjes aan kinderen over de hele wereld moet bezorgen. Samen met Dizzy, Donnie en Jerome zijn ze de helden van Super Wings, die elke doordeweekse ochtend bij Telekids te zien zijn.

Wil jij nog meer Super Wings, let dan goed op! Doe mee met de prijsvraag en maak kans op een Super Wings pakket.

Vlieg snel naar de prijsvraagpagina. Succes!

Lang Leve Koning Julien!

Lang Leve Koning Julien!

Ken je Koning Julien nog? Die gekke, dansende maki van de film Madagascar. Goed nieuws! Vanaf nu heeft Koning Julien zijn eigen serie bij RTL Telekids.

Lang Leve Koning Julien is vanaf nu elke doordeweekse dag rond 15.20 uur te zien bij Telekids op het kanaal van RTL 8.

Super 4

Alex de Ridder, Ruby de Piraat, Gene de Agent en Twinkle de Elf zijn de helden van Super 4 die je elke doordeweekse dag kunt zien bij Telekids!

Ben jij fan van Super 4? Let dan goed op, want als Super 4 fan maak je kans op een prijzenpakket!

Wil je weten hoe? Ga dan snel naar de prijsvraagpagina en ga mee op avontuur!

Sint en co: de verdwenen sleutel

Sinterklaas is weer in het land! Bij RTL Telekids kun je genieten van de serie Sint en co: de verdwenen sleutel. Een gloednieuwe sinterklaasserie vol avontuur, humor, pepernoten en gezelligheid. De twee jonge leerling-pieten Slim en Pret willen liefst meteen als echte Pieten aan het werk, maar moeten eerst nog examen doen. Als de sleutel van het supersterke slot op de Pakjeskamer verdwenen is, komt Pakjesavond in gevaar… en komen Slim en Pret in actie!

Elke doordeweekse dag te zien bij Telekids op het kanaal van RTL 8. Sint en co kun je ook vooruit kijken bij Videoland.

Duik in het nieuwe jaar met de Nieuwjaarsplons!

Op dinsdag 3 januari 2017 organiseren Landal GreenParks en RTL Telekids voor de vierde keer de ‘Nieuwjaarsplons’ op Landal Het Vennenbos in Hapert (N-B).

Waarom zou je een nieuwjaarsplons in de kou doen, terwijl dit ook in een subtropisch waterparadijs kan? De Nieuwjaarsplons wordt een feestelijk dagprogramma voor kinderen en hun familie om het nieuwe jaar te vieren: de Telekids helden RAAK!, Jul & Julia, Super 4, Bollo en De Wielen van de Bus zijn aanwezig én er wordt gedanst op de muziek van de Telekids Discoshow.

De Nieuwjaarsplons is alleen toegankelijk voor gasten die een verblijf op Het Vennenbos hebben geboekt. Meer info? Ga snel naar landal.nl/nieuwjaarsplons.

Bijzondere ontdekkingen en ontmoetingen achter de schermen

Een nieuw seizoen van Theaterkids!

In het nieuwe seizoen ontdekken kinderen de bijzondere wereld van theater en entertainment. Presentatrice Keet! gaat samen met nieuwsgierige kinderen op onderzoek uit achter de schermen van verschillende theatervoorstellingen. In elke aflevering staat een vraag centraal. Een vraag die een jonge kijker bezighoudt, en zelf kan stellen aan de betrokken theatermakers. Zo stelt Robin de vraag aan astronaut André Kuipers hoe je ‘de ruimte naar het theater brengt’ bij zijn theatervoorstelling André het Astronautje.

Elke zaterdag, rond 14.40 uur, bij Telekids op het kanaal van RTL 8. Op zondag is er een herhaling te zien rond 12.25 uur.

Nieuw: Super Wings

Super Wings ready for take off in Nederland

Super Wings is in inmiddels 69 landen al zeer populair bij kinderen tussen 3 en 8 jaar en vanaf nu te zien bij Telekids. Super Wings gaat over het rode vliegtuig Jett. Hij bezorgt pakketjes aan kinderen over de hele wereld. Bij problemen krijgt hij altijd hulp van zijn Super Wings maatjes.

In elke aflevering staat een ander land centraal. De leden van het Super Wings team én kinderen thuis leren over de cultuur, gebruiken, bezienswaardigheden en een paar woordjes van de taal van het betreffende land.

Elke doordeweekse ochtend rond 10.05 uur bij Telekids op het kanaal van RTL 8.

Telekids-weekendtips

Zaterdag rond 08.00 uur is de film Mega Toby redt de Race te zien. Tijdens de jaarlijkse Cross Cart wedstrijd loopt Mieke gevaar. Maar dan verschijnt Mega Toby… Daarna een spannende marathon van Robin Hood met zijn vrienden Kleine John, Broeder Tuck, Scarlet en jonkvrouw Marian.

Zondag kun je om 08.00 uur kijken naar een marathon van Sint en co: de verdwenen sleutel. Een marathon vol met avontuur, humor, pepernoten en gezelligheid! En om 10.50 uur begint de musical Sneeuwwitje. De mooie prinses Sneeuwwitje woont bij haar tante, de ijdele koningin die er alles aan doet om de mooiste van het land te zijn. Op een dag antwoord de spiegel dat niet langer de koningin zelf, maar prinses Sneeuwwitje de mooiste van het land is! Woedend beveelt de koningin haar jager om Sneeuwwitje mee te nemen naar het bos en ervoor te zorgen dat niemand haar ooit nog zal zien…

Je favo series terugkijken in de Telekids app

Ben jij ook zo’n fan van Brandweerman Sam, K3, Chuggington, Hello Kitty and Friends, Super 4, Tashi, Mr. Bean, My Little Pony, Juf Roos, Fien & Teun, Lego City, Lego Friends, Ernst & Bobbie en alle andere toffe Telekids-series?

Wist je dat je ze allemaal gratis en in een veilige omgeving kunt terugkijken in de Telekids app?

Papa’s en mama’s: download hem gratis in de Appstore, beschikbaar voor iOS en Android.

Brandweerman Sam in het theater!

Dit keer komt het Circus naar Piekepolder. De Circusdirecteur heeft alles voorbereid en kijkt uit naar een fantastische show, maar de ondeugende Norbert Puk weet als altijd de boel al snel in de war te schoppen. Gelukkig staan Brandweerman Sam en zijn team altijd paraat.

Benieuwd naar deze vrolijke voorstelling voor jong en oud? Kijk op onze Brandweerman Sam pagina. Of ga voor meer informatie over speeldagen, theaters en tickets naar VanHoorne.com/BrandweermanSam

Telekids Familie Feest!

Tijdens het pinksterweekend van 2017 presenteren Van Hoorne Entertainment en RTL Telekids het Telekids Familie Feest.

Tijdens dit concert in de Evenementenhal te Gorinchem, geniet het hele gezin van optredens van o.a. Thomas de Stoomlocomotief, Brandweerman Sam, Assepoester, Sneeuwwitje, Ernst en Bobbie, Fien & Teun, Wardo Wonder, Jul & Julia, Keet! en nog veel meer TV-helden. Vóór- en ná het concert kun je meedoen aan allerlei activiteiten op het mega indoor Telekidsplein. En wat heel bijzonder is: je kunt jouw idolen uit de show in het echt ontmoeten, tijdens uitgebreide Meet & Greets.

Meer info
Tickets te koop via Van Hoorne Entertainment

Telekids Discoshow en Keet!

Telekids komt naar je toe met de Telekids Discoshow! Zing en dans mee op de coolste muziek en maak kans op te gekke Telekids prijzen!

Op vrijdag 16 december kunnen de kids meezingen en dansen tijdens de Telekids Discoshow in Nieuwegein. En de Telekids Discoshow is op zondag 18 december tussen 15.00 en 18.00 uur tijdens De Haarense Winterweken in Café-zaal De Michel!

Veel plezier!

Telekids nu ook op Instagram


Misschien ken je onze Facebookpagina al, maar vanaf nu zijn we ook op Instagram te vinden: @rtltelekids of instagram.com/rtltelekids

Waar we op de site en op FB ons richten op ouders (maar ook altijd in gedachten hebben dat kinderen meekijken en meelezen), zijn onze posts op Instagram meer gericht op de kids zelf.

Je kunt er leuke quizjes, foto’s en kijkjes achter de schermen zien. Ga je ons volgen?

Wonder School LIVE in het theater

Wardo Wonder is te zien in het theater met de unieke magische familieshow Wonder School LIVE.

Wardo neemt het publiek mee in de wonderlijke wereld van kleine en grote illusies en onvoorstelbare goochelkunsten. Kinderen mogen na de voorstelling in de foyer van het theater samen met Wardo hun eigen trucs laten zien tijdens de ...Wonder School Afterparty.

Voor meer informatie en de speellijst, ga naar WonderSchoolLIVE.nl of Wonder School.

Telekids Musicalschool en RTL Talent Academy

Droomt jouw kind ervan om op een podium te staan? Schrijf hem of haar dan in bij de Telekids Musicalschool of de RTL Talent Academy!

Naast leren dansen, zingen en toneelspelen, werken leerlingen op een leuke en uitdagende manier aan hun persoonlijkheid en leren zij zelfverzekerd in het leven te staan.

De musicalscholen bieden lessen voor alle leeftijden, talenten en ambities. Wil je meer weten over de Telekids Musicalschool en RTL Talent Academy? Ga dan naar de website.