Maak kans op tickets voor De Sprookjesmusical!

September is Musicalmaand bij Telekids! Dat betekent elke zaterdagochtend een musical op TV en je kunt kans maken op tickets voor de allernieuwste Efteling familiemusical De Sprookjessprokkelaar!

Wil je weten hoe? Kijk dan op de prijsvraagpagina en doe mee!

Telekids Musicalschool en RTL Talent Academy

Droomt jouw kind ervan om op een podium te staan? Schrijf hem of haar dan in bij de Telekids Musicalschool of de RTL Talent Academy!

Naast leren dansen, zingen en toneelspelen, werken leerlingen op een leuke en uitdagende manier aan hun persoonlijkheid en leren zij zelfverzekerd in het leven te staan.

De musicalscholen bieden lessen voor alle leeftijden, talenten en ambities. Wil je meer weten over de Telekids Musicalschool en RTL Talent Academy? Ga dan naar de websiteBrandweerman Sam in het theater!

Dit keer komt het Circus naar Piekepolder. De Circusdirecteur heeft alles voorbereid en kijkt uit naar een fantastische show, maar de ondeugende Norbert Puk weet als altijd de boel al snel in de war te schoppen. Gelukkig staan Brandweerman Sam en zijn team altijd paraat.

Benieuwd naar deze vrolijke voorstelling voor jong en oud? Kijk op onze Brandweerman Sam pagina. Of ga voor meer informatie over speeldagen, theaters en tickets naar VanHoorne.com/BrandweermanSam

Telekids app

Ben jij ook zoín fan van Brandweerman Sam, K3, Chuggington, Hello Kitty and Friends, Super 4, Tashi, Mr. Bean, My Little Pony, Juf Roos, Fien & Teun, Lego City, Lego Friends, Ernst & Bobbie en alle andere toffe Telekids-series?

Wist je dat je ze allemaal gratis en in een veilige omgeving kunt terugkijken in de Telekids app?

Papaís en mamaís: download hem gratis in de Appstore, beschikbaar voor iOS en Android.

Knutsel, zing en dans mee met Raak! bij Telekids Miniís!

Elke dag kunnen de kleintjes thuis gezellig meedoen met Raak! bij Telekids Miniís. Leer de leukste liedjes en dansjes, knutsel de mooiste kunstwerken, speel toffe spellen en geniet van de sprookjes die de meisjes van Raak! voorlezen.

Ging de uitleg even iets te snel? Of wil je een mooie tekening of leuke vraag toesturen? Neem dan snel een kijkje op de website van Raak! Veel plezier!

Telekids Discoshow!

Telekids komt naar je toe met de Telekids Discoshow! Zing en dans mee op de coolste muziek en maak kans op te gekke Telekids prijzen!

Wanneer:
- Zondag 24 september tussen 13.00 uur en 16.00 uur in winkelcentrum Oostpoort in Amsterdam.
- Woensdag 18 oktober tussen 13.30 en 16.30 uur in de Feesttent in Sittard tijdens Oktoberfeest Sittard.