Chuggington in het spoorwegmuseum!

Deze herfstvakantie staat het Spoorwegmuseum in het teken van Chuggington!

Ga met Wilson op de foto, speel in de speelwereld en nog veel meer... De Chuggington doe-dagen vinden plaats van 14 t/m 22 oktober 2017. Het hele Spoorwegmuseum wordt omgetoverd tot een waar Chuggington paradijs. Nieuw is een podiumprogramma waar je Chuggington-liedjes kan zingen.

Koop hier je tickets met korting!

Pipo de Clown komt terug op tv!

Op 16 oktober komt Pipo de Clown terug bij RTL Telekids met een gloednieuwe serie: ‘De nieuwe avonturen van Pipo’.

Jonger, sneller en kleurrijker; Pipo krijgt een nieuw jasje. Maar zijn typische Pipo-humor en zijn altijd vrolijke lach blijven onveranderd. Samen met Mammaloe, Klukkluk en de Dikke Deur neemt hij de kinderen van nu mee op de leukste avonturen en laat hij menig (groot)ouder met weemoed terugdenken aan zijn of haar kindertijd.

Telekids Musical Kamp!

Hou je van marshmallows in het vuur, kussengevechten en musical? Ga dan in de herfstvakantie mee op Telekids Musical Kamp!

Telekids Musicalschool en Simbo Jeugdvakanties organiseren samen het Telekids Musical Kamp in Bergeijk. Hier ga je zingen, dansen en acteren.
Aan het eind van het kamp geef je een musical-presentatie voor je familie. Het kamp is voor iedereen van 6 tot 13 jaar.

Ik wil mee op kamp!

Brandweerman Sam in het theater!

Dit keer komt het Circus naar Piekepolder. De Circusdirecteur heeft alles voorbereid en kijkt uit naar een fantastische show, maar de ondeugende Norbert Puk weet als altijd de boel al snel in de war te schoppen. Gelukkig staan Brandweerman Sam en zijn team altijd paraat.

Benieuwd naar deze vrolijke voorstelling voor jong en oud? Kijk op onze Brandweerman Sam pagina. Of ga voor meer informatie over speeldagen, theaters en tickets naar VanHoorne.com/BrandweermanSam

Telekids app

Ben jij ook zo’n fan van Brandweerman Sam, K3, Chuggington, Hello Kitty and Friends, Super 4, Tashi, Mr. Bean, My Little Pony, Juf Roos, Fien & Teun, Lego City, Lego Friends, Ernst & Bobbie en alle andere toffe Telekids-series?

Wist je dat je ze allemaal gratis en in een veilige omgeving kunt terugkijken in de Telekids app?

Papa’s en mama’s: download hem gratis in de Appstore, beschikbaar voor iOS en Android.

Knutsel, zing en dans mee met Raak! bij Telekids Mini’s!

Elke dag kunnen de kleintjes thuis gezellig meedoen met Raak! bij Telekids Mini’s. Leer de leukste liedjes en dansjes, knutsel de mooiste kunstwerken, speel toffe spellen en geniet van de sprookjes die de meisjes van Raak! voorlezen.

Ging de uitleg even iets te snel? Of wil je een mooie tekening of leuke vraag toesturen? Neem dan snel een kijkje op de website van Raak! Veel plezier!

Telekids Discoshow!

Telekids komt naar je toe met de Telekids Discoshow! Zing en dans mee op de coolste muziek en maak kans op te gekke Telekids prijzen!

Wanneer:
- Woensdag 18 oktober tussen 13.30 en 16.30 uur in de Feesttent in Sittard tijdens Oktoberfeest Sittard.