Ushi Must Marry

In deze doldwaze komedie moet Ushi Hirosaki, het populaire typetje van Wendy van Dijk, volgens de Japanse traditie voor haar 30e trouwen.

Omdat de tijd dringt besluit haar familie haar uit te huwelijken aan een enorme sumoworstelaar. Een nogal ongelukkige combinatie zo blijkt al snel, dus besluit Ushi zelf op zoek te gaan naar een leukere kandidaat. Maar dan moet ze zichzelf eerst omtoveren tot ideale vrouw!

Ze reist de halve wereld over, van Londen en Parijs tot aan glamoureus Hollywood, om haar droomman te vinden. Onderweg doet ze dappere pogingen om bijvoorbeeld tafelmanieren te leren en haar Japanse accent kwijt te raken. Dat loopt natuurlijk uit op een avontuur vol gênante en hilarische situaties.


Ushi Must Marry The Movie is vanaf 14 februari 2013 te zien in de bioscoop.

Neem ook eens een kijkje op de Ushi Must Marry website

Het Beste Van Ushi & Dushi


Wendy van Dijk kroop wekenlang in de huid van Ushi en haar nieuwe personage Lucretia Martina, oftewel Dushi. Donderdag 31 december zag je niet eerder vertoonde hilarische fragmenten in de eenmalige uitzending Het Beste Van Ushi & Dushi. Bekijk ze hier nogmaals
Wil je de andere uitzendingen nog eens zien? Hiervoor ga je naar Video.


Doe de Lucretia-tour


Laat je verrassen door de parelwitte stranden, de azuurblauwe baaien, het tropisch klimaat en de unieke flora en fauna van Curaçao.

Plezier
Geniet van de bevolking, de cultuur, zang, dans en het heerlijke eten. En doe de Lucretia-tour!