Ushi Must Marry

In deze doldwaze komedie moet Ushi Hirosaki, het populaire typetje van Wendy van Dijk, volgens de Japanse traditie voor haar 30e trouwen.

Omdat de tijd dringt besluit haar familie haar uit te huwelijken aan een enorme sumoworstelaar. Een nogal ongelukkige combinatie zo blijkt al snel, dus besluit Ushi zelf op zoek te gaan naar een leukere kandidaat. Maar dan moet ze zichzelf eerst omtoveren tot ideale vrouw!

Ze reist de halve wereld over, van Londen en Parijs tot aan glamoureus Hollywood, om haar droomman te vinden. Onderweg doet ze dappere pogingen om bijvoorbeeld tafelmanieren te leren en haar Japanse accent kwijt te raken. Dat loopt natuurlijk uit op een avontuur vol gênante en hilarische situaties.

Ushi Must Marry The Movie is vanaf 14 februari 2013 te zien in de bioscoop.

Neem ook eens een kijkje op de Ushi Must Marry website

Ushi en Loesie

Ushi en Loesie hebben veel meegemaakt en Loes heeft als grote fan van de bekende Nederlandse artiesten nu zelf fans! Kijk nu elke zaterdagavond naar de herhalingen op RTL 4 of bekijk alle afleveringen van Ushi en Loesie terug op RTL XL!

In Ushi & Loesie reikt Chiel ‘Op Volle Toeren’ Montagne voor TV Oranje, het digitale tv-kanaal voor Nederlandstalige muziek, prijzen uit aan populaire zangers en zangeressen. En hiervoor neemt hij twee fans mee en één van deze fans is Loesie. Deze kletskous uit de Jordaan gooit ondanks haar goede bedoelingen de huldiging behoorlijk in de war. Ushi interviewt internationale artiesten en gebruikt daarbij interessante interviewtechnieken.


Ushi en Loesie zijn ook te vinden op RTL XL

Ushi Hirosaki

Samen met RTL werkt Wendy van Dijk aan een speelfilm over haar alter-ego Ushi. Al sinds 1999 kunnen we haar klungelige en gedurfde interviews met bekende sterren volgen.

Ushi Hirosaki is een Japanse journaliste, die samen met haar rechterhand Hiromi Tojo er op uit trekt om nietsvermoedende (inter)nationale bekendheden voor de gek te houden.

In de rol van Ushi neemt Wendy van Dijk bij haar slachtoffers interviews af, waarin ze bizarre vragen stelt. Ushi heeft een zeer beperkte Engelse woordenschat, wat vaak (dubbelzinnige) spraakverwarring oplevert. Hierdoor ontstaan komische situaties.

Samen met RTL werkt Wendy van Dijk aan een speelfilm over haar alter-ego Ushi. Al sinds 1999 kunnen we haar klungelige en gedurfde interviews met bekende sterren volgen.

Wendy van Dijk

Wendy van Dijk is presenteerde de afgelopen tijd shows als The Voice en X Factor. Komend najaar zal ze de presentatie van het afvalprogramma Obese op zich nemen.
In 2012 is ze te zien in de politieserie Moordvrouw

Wendy van Dijk vertelde eerder dit jaar zelf over haar plannen in Life4you

Wendy op Zappen.blog

Op zappen.blog vertelt Wendy over Ushi, Loesie en alles wat daar bij komt kijken.
Benieuwd naar wat Wendy te zeggen heeft over haar alter ego's ?
Je kunt dit interview hier bekijken.