Wij zoeken mooie verhalen

Gerard Joling en Gordon zetten zich ook dit jaar weer in voor de ouderen van ons land. Voor een nieuwe serie met Geer & Goor zoeken we senioren die er eens uit willen.

Meld u aan!
Koestert u de diepe wens om nog één keer een bijzondere plaats te bezoeken en heeft u daar een mooi verhaal bij? Of wilt u één keer iets doen waar u al heel uw leven van droomt?

Speciale plaats
Hebt u bijvoorbeeld mooie herinneringen aan een specifieke plek op de Veluwe, omdat u daar als kind heen ging? Hebt u een bijzondere reden om Rome te bezoeken om het Vaticaan te zien? Of hebt u de wens terug te keren naar die ene boerderij in Drenthe, waar u ooit verliefd werd? Of misschien wilt u Lourdes bezoeken, of Maastricht, of Delfzijl. Alle plaatsen zijn goed, als het verhaal dat er achter zit maar heel bijzonder is.

Bijzondere belevenis
Maar misschien heeft u juist een activiteit of een belevenis op uw wensenlijst staan. Iets wat u nog nooit gedaan heeft, maar graag eens zou willen doen: vliegen bijvoorbeeld, of per boot naar een Waddeneiland, of een lied zingen in de Noorse Fjorden. Alles is mogelijk, maar ook hier geldt: het verhaal achter deze wens is belangrijk.

Meld u aan!
We zoeken mensen van 65 jaar of ouder die, samen met Gerard en Gordon, een paar dagen op pad willen gaan. Ouderen die hun verhaal met de rest van ons land willen delen. Die goed kunnen vertellen en die deze zomer gedurende drie of vier achtereenvolgende dagen beschikbaar zijn.

De redactie leest alle aanmeldingen en u krijgt altijd bericht terug. Ook als uw aanmelding niet verder in behandeling wordt genomen ontvangt u hierover bericht. Deelname is uiteraard kosteloos en als u meegaat op reis, dan wordt deze volledig vergoed.

U kunt zich nu aanmelden:
Vul het formulier in

Geer en Goor: vrijwilligerswerk voor het Nationaal Ouderenfonds

Het Nationaal Ouderenfonds is het enige goede doel in Nederland dat zich via projecten en diensten richt op kwetsbare ouderen.

Activiteiten
Dit doet het Nationaal Ouderenfonds door het organiseren van vele evenementen voor ouderen, en met diverse diensten, zoals de BoodschappenPlusBus. Op deze manier kunnen ouderen deelnemen aan allerlei leuke uitjes en leggen ze op een gemakkelijke manier contact met andere ouderen uit de buurt.

Wil je weten wat het Nationaal Ouderenfonds nog meer doet, ga dan naar de website.

Wil je vriend worden van het Nationaal Ouderenfonds en de Vriendenloterij, meld je dan nu aan en speel mee!


Bekijk de video's

Meer video's