Het Zal Me Een Rotzorg Zijn

Meld je aan!

Ken jij iemand, of bén jij iemand die al heel lang niks nuttigs met zijn leven doet? Misschien is Het Zal Me Een Rotzorg Zijn iets voor jou.

Durf jij het risico te nemen dat je leven ingrijpend verandert, wil je buddy zijn of weet je iemand die een lesje realiteitszin kan kunnen gebruiken? Wij garanderen een onvergetelijke ervaring.

Meld je aan

In Het Zal Me Een Rotzorg Zijn wordt een jongere, die tot nu weinig uitvoert in het leven, als buddy gekoppeld aan iemand die door een ongeluk of slopende ziekte nog maar weinig kwaliteit van leven heeft. De jongere heeft een criminele achtergrond, is verwend of weet gewoonweg niet wat te doen met zijn of haar leven.

24 uur afhankelijk
De zorgbehoevende is van dezelfde leeftijd, heeft ooit een normaal leven geleid, maar is nu aan huis gekluisterd en afhankelijk van 24 uur zorg. De jongere ‘nietsnut’ gaat een tijd lang als echte verzorger in huis wonen bij de zorgbehoevende.

Een band opbouwen
Een heftige, leerzame periode, waarin de twee hoe dan ook een band opbouwen. Aan het eind gaan ze met elkaar naar een plek waar de zorgbehoevend jongere altijd al naartoe wilde, maar nooit kon zonder buddy. Elke aflevering staat een koppel centraal en de vraag is uiteindelijk: 'wil de jongere meer betekenis aan zijn of haar leven geven en nog langer buddy blijven?'

Uitzending: elke donderdag om 21:40 uur bij RTL 5