TwitterFacebookInstagram

Laatste video’s

Wie wint Holland's Next Top Model 2013?De eerste twee afvallersDe laatste run met oud-winnares TamaraDe belangrijkste shoot van de competitie

It's all about The Next Top Model

Geef je nu op voor een nieuw seizoen!

Onze finalisten!

Backstage bij de finale

Wat je voor de camera niet ziet...

Touché Models aan tafel

De modellen blikken terug

Posted 13 november, 2013

Na de finale: Nikki op Mallorca met...

Nikki is de gelukkige winnares van Holland's Next Top Model. Direct na de finale mocht ze een shoot doen voor Touché Models op Mallorca. Dit modellenbureau is zo enthousiast over Anke en Daelorian dat zij ook mee mochten naar Mallorca. Een uniek kijkje achter de schermen bij Touché Models.

Posted 21 oktober, 2013

'Ik had dit écht niet verwacht!'

De eerste reactie van Nikki na de uitslag

Posted 21 oktober, 2013

Geef je nu al op voor een nieuw seizoen!

De zoektocht naar een nieuw model dat internationale potentie heeft gaat door! Denk jij dat je je kan meten met de groten der aarde? Loop jij straks naast Tamara (Top Model 2011) en Nikki (Top Model 2013)? De inschrijving voor het nieuwe seizoen is geopend, dus meld je hier snel aan voor Holland’s Next Top Model!

Posted 21 oktober, 2013

Wie wint Holland's Next Top Model 2013?

Na een spannende strijd van twee heftige maanden is bekend geworden wie Holland’s Next Top Model 2013 is!

Posted 21 oktober, 2013

Voedselgevechten: Het vetste van HNTM wat je niet zag!

De mooiste, gaafste en leukste ervaringen van de modellen die je niet op beeld hebt gezien!

Posted 21 oktober, 2013

DE covershoot voor de Glamour: alle foto's

De modellen winnen een covershoot voor de Glamour

Het eindresultaat en alle foto's zie je hier!

DE covershoot voor de Glamour: alle foto'shttp://data.rtl.nl/components/reality/hollandsnexttopmodel/fotoshoots/2013CoverHNTM_nikki.jpg

Posted 21 oktober, 2013

In de spotlights van Sharon

De modellen staan nog één keer in de spotlights van Sharon: bekijk de prachtige foto's!

Posted 21 oktober, 2013

Onze modellen altijd mooie meisjes? Wel nee!

Verschillende kijkers vroegen zich af of onze top modellen altijd mooie meisjes zijn...

Posted 21 oktober, 2013

Backstage met baldijntje!

Baldijntje vertelt jouw alle ins & outs backstage bij de finale van Holland's Next Top Model!

Posted 21 oktober, 2013

Kriebels van het woord 'Finale'

Nog een paar uur voor de finale! Hoe zit het met de zenuwen en hoe hebben de finalisten zich voorbereid?

Posted 21 oktober, 2013

Touché Models staat de jury bij in de finale

In deze finale uitzending staat de jury er niet alleen voor: Freek Koster, directeur van Touché Models staat onze jury bij voor de uiteindelijke en moeilijke beslissing: wie wordt Holland’s Next Top Model? Dat is niet voor niets, onze finalisten maken kans op een modellencontract.

Freek Koster is 24 jaar geleden begonnen met zijn modellenbureau Touché Models. Toen had hij 10 meisjes onder contract. Nu werkt hij met de belangrijkste modellen uit Nederland, bijvoorbeeld Yfke Sturm, Babs de Jongh en Herman Hanekamp, én is hij continu op zoek naar nieuwe gezichten. Deze modellen werken voor de internationale en nationale klanten van Touché Models; zoals de tijdschriften Elle, Marie Claire en Vogue en merken als Ralph Lauren.

In welk model ziet hij Holland’s Next Top Model?

Posted 18 oktober, 2013

Knallen vanaf de catwalk!

De modellen moeten maandag knallen als zij op de catwalk de laatste en allesbeslissende modellenlooks laten zien.

Om ze een handje te helpen geven we ze sexy smoky eyes en verleidelijke lippen die van de runway afspatten. Lees hieronder nu alvast een aantal tips, zodat jij dit weekend ook intens kan stralen.

Het beste smoky eye resultaat krijg je met het Master Smoky oogpotlood van Maybelline New York. Maak hiermee om te beginnen een aanzet op je wimperrand. Werk van binnen naar buiten en vervaag de lijn met de smudger aan het uiteinde van het potlood. Ga daarna door in de arcadeboog, de oogplooi van je oog en vul tot slot de rest van je ooglid in met het potlood. Je smokey eye wordt intenser door meerdere lagen op te brengen, zo is je oogopslag nog krachtiger. Om je look af te maken, gebruik je de Colossal Smoky mascara.

Om je lippen niet weg te laten vallen in deze intense sexy look gebruik je de Color Sensational Vivid Rose, een diep roze kleur die je lippen goed laat opvallen én verzorgend is door de toevoeging van honing nectar.

Het eindresultaat? Dat zie je maandag 20:30 uur tijdens de live finale van Holland’s Next Top Model bij RTL 5!

Meer weten over deze look? Bekijk hier de video van Paul Benjamin.

Posted 18 oktober, 2013

De finalisten uitgelicht!

Wij hebben voor jou de finalisten in het zonnetje gezet! Onze meest favoriete uitspraken en belangrijke weetjes. Bekijk hun winnende foto's en laat ons weten van wie jij fan bent.

Posted 16 oktober, 2013

Het Eindresultaat!

De modellen hebben er veel voor over moeten hebben en dit is het eindresultaat van een aantal heel bijzondere shoots! Bekijk hier alle foto's.

Posted 16 oktober, 2013

Kijkgenot

Kijkgenothttp://data.rtl.nl/components/reality/hollandsnexttopmodel/nieuws/2011/2013_blogpost_9_terugblik1_614.jpg

Oi, wat is dit spannend! Nog maar een paar dagen en dan vindt de GRANDE FINALE plaats.. Wat zullen de meiden zenuwachtig zijn! Gelukkig zijn zij ter voorbereiding wel weer terug in hun eigen landje! There’s no place like home. Dat wij ook trots zijn op ons land blijkt wel uit het feit dat wij met diverse fantastische Nederlandse topontwerpers samenwerken. Wat dacht je bijvoorbeeld van de succesvolle Arnhemse modezusters Spijkers en Spijkers, die onlangs nog de opening van Amsterdam’s Fashion Week verzorgde. En de inspirerende ontwerper Francisco van Benthum, waarvan in 2014 weer een vernieuwde collectie bij ons verschijnt..

Wist je dat oud HNTM-finalist Kassandra in 2010 zelfs een vintage brillenlijn bij Specsavers heeft gelanceerd? Dat noemen wij nog eens toppers! Dat de meiden ook trots mogen zijn op hun afkomst als ze straks de hele wereld rondreizen, van de ene modellenklus naar de andere, moge duidelijk zijn. Maar, wie er dan ook gaat winnen, wij zijn ongetwijfeld ook trots op haar! Heb jij een favoriet?

Op zoek naar een designer bril? www.specsavers.nl/brillen/designer.

Posted 15 oktober, 2013

'Hey Jongens: Anke is de bom!'

Deze video willen we je niet onthouden: de modellen op een lange terugvlucht naar Nederland...

Posted 15 oktober, 2013

The final looks

De finale komt nu echt heel dichtbij, en het Creative Team van Rob Peetoom is zich alvast aan het voorbereiden voor de looks tijdens de finale!

Onlangs hebben de finalisten - top-secret! - nog een laatste touch-up gekregen, zodat ze helemaal klaar zijn voor de finale. De schaar ging er nogmaals in bij Anke en alle finalisten kregen weer een mooie kleur en treatments. Bo’s huid kreeg een beautybehandeling bij Rob Peetoom Hair + Beauty, zodat ook zij gaat stralen tijdens de finale.

Een goeie coupe en een mooie kleur kan veel voor je doen, en als model moet je daar extra goed op letten! Bij Anke hebben is ervoor gekozen om het radicaal kort te knippen bij de make-over, zo komt haar mooie gezicht meer tot z’n recht en valt ze juist meer op. Het haar van Bo is wat langer gelaten, met zonnige highlights wat prachtig staat bij haar lichte huidskleur. De looks voor de finale worden wáánzinnig!

Laat je het ons na de finale weten wat je ervan vindt op de Rob Peetoom Facebook?

Posted 15 oktober, 2013

Fashion Week!

Bekijk alle foto's van Bo, Nikki en Anke van ByDanie op de Amsterdam Fashion Week of van Soraya en Nikki van Stine Ladefoged en Baum und Pferdgarten op de Copenhagen Fashion Week. Laat ons weten wat je ervan vindt.

Posted 14 oktober, 2013

Dit zijn de finalisten!

Bo, Nikki, Anke en Daelorian strijden volgende week om de titel Holland’s Next Top Model 2013! Elk model heeft fantastische kwaliteiten, maar ook haar eigen valkuilen.

Zo heeft Daelorian keihard moeten strijden om via de Wildcard in Holland’s Next Top Model te mogen komen én om de vierde plek in de finale te kunnen behalen. Ze heeft haar lengte niet mee, maar heeft met veel fotoshoots indruk gemaakt. Hoe zal zij die essentiële catwalk lopen tijdens de finale? Bekijk alles over Daelorian op haar eigen pagina.

Nikki is een meisje dat naar mate het programma vorderde steeds beter leek te worden. Op de valreep wist ze een challenge te winnen en schiet ze prachtige foto’s. Ook is er een aanvraag bij de jury gekomen of Nikki op de Copenhagen Fashion Week mocht komen lopen. Wel verwacht de jury dat Nikki een volgende stap zet in haar ontwikkeling als model. Lukt het haar meer expressie te laten zien? Bekijk alles over Nikki op haar eigen pagina.

Degene die als tweede hoorde dat ze de finale heeft gehaald is Anke. De jury noemde haar een model met internationale potentie. Ze heeft de commerciële shoot voor Colgate gewonnen. Na de laatste shoot in Londen kreeg Anke de feedback dat ze nu wel verandering in haar lichaam bracht, maar te weinig in haar gezicht. Kan zij dit in de finale combineren tot het ultieme model? Bekijk alles over Anke op haar eigen pagina.

Bo is een nuchter meisje die weet wat ze wilt en zich niet snel schaamt voor zichzelf. Toch ontstaat er een vamp als de camera aangaat en heeft ze meer dan eens indruk gemaakt bij go see’s en een casting gewonnen bij de beroemde fotograaf Simon Harris. Zien we in de finale de nuchtere Bo of een glamour model? Bekijk alles over Bo op haar eigen pagina.

Posted 14 oktober, 2013

Wie wordt de vierde finalist?

Eindelijk wordt bekend wie de vierde finalist wordt! De jury wordt deze week bijgestaan door het publiek én die liet er geen gras over groeien. Er is massaal gestemd.

Meer blogs