Next show

27 oktober 21.30 om

Annic

De Wondere Wereld Van Annic "Annic wint 500 euro!" /26De Wondere Wereld Van Annic "Met je droombaan op de afterparty van Sylvie Meis" /25De Wondere Wereld Van Annic "Nogal kinky? Lingeriecollectie van Sylvie Meis" /24De Wondere Wereld Van Annic "Aflevering 23" /23
TwitterFacebookInstagram

Laatste video’s

Wie wint de finale?Aisha thuis in ZwolleDe 'arrogantie' van AishaThuis bij Debbie

It's all about The Next Top Model

Dit zijn de finalisten van HNTM 2014!

Kijk Backstage & mis niets

Check De Wondere Wereld Van Annic

Wie zijn de juryleden?

Dit zijn onze Ultieme Beauty Secrets

Posted 24 oktober, 2014

Zijn jullie klaar voor finale?

Nicky, Sanne, Aisha en Debbie hebben de afgelopen weken keihard gewerkt voor dit moment. Tijdens de finale krijgen de meiden de allerlaatste kans om de jury én de kijker te overtuigen. Nadat de jury de eerste keuze heeft gemaakt, bepaalt de kijker uiteindelijk wie de titel Holland’s Next Top Model 2014 het meest verdient.

Tijdens de finale zijn er optredens DJ Fedde Le Grand featuring Shirma Rouse, Waylon, Marlon Roudette, en Dreamgirls. Op de spectaculaire runway dragen de modellen creaties van ontwerpers als Addy van den Krommenacker, Monique Collignon, Dorhout Mees, Django Steenbakker, Tony Cohen en Dennis Diem. De jury bestaat uit Anouk Smulders, fotograaf Dirk Kikstra, founder en editor-in-chief van www.amayzine.com. May-Britt Mobach en Touché Models-directeur Freek Koster.

Posted 24 oktober, 2014

Wat zijn de meest fashionable coupes van HNTM?

Wat zijn de meest fashionable coupes van HNTM?http://data.rtl.nl/_internal/gridimage_v3!0/rk5fizxdxhu7jrzgzarwbtu82f1oi5g/HNTM-thechair-blog3.png

Jeffrey Janssen is haar stylist en heeft samen met Iris Poldervaart het beauty platform www.The-Chair.com opgericht. De missie van The Chair? Hun beauty know how doorgeven, zodat jij thuis makkelijker met je haar en make-up om kan gaan. Jeffrey is met zijn team, The Chair Professionals, verantwoordelijk voor de make-overs en de kapsels tijdens een aantal belangrijke fotoshoots voor Hollands Next Topmodel 2014. Jeffrey is dag in dag uit met haar in de weer en hij weet als geen ander wat de trends op dit moment zijn. Welke trends zien we dit najaar in de uitzendingen van Hollands Next Topmodel 2014?

De volle pony: Tijdens de make-over is er bij Nicky een mooie volle pony geknipt wat haar direct een fashionable en meer edgy look gaf. Het haar werd koper gekleurd: de trend van dit najaar.

De pixie cut: De extreme metamorfose van June met haar korte coupe kan je niet ontgaan zijn! Jeffrey knipte haar lange haar af tot een pittige pixie cut. June transformeerde van een stoeipoes naar een waardig model en werd plots gezien als directe concurrentie

Korte bob & pony: Bij Lincey knipte Jeffrey een korte bob met pony. Helemaal geïnspireerd op topmodel Karlie Kloss

Vlechten: Tijdens de shoot op de vuilnisbelt laten Jeffrey en zijn team heel veel vlechtwerk zien. Vlechten in alle soorten en maten zijn super hot dit seizoen.

Altijd op de hoogte blijven van de laatste haar trends? www.The-Chair.com

Posted 24 oktober, 2014

Stylingadvies van Bastiaan van Schaik

Annic en Lex bezoeken een modemiddag voor bloggers. Stylist Bastiaan van Schaik is te gast en vertelt de bloggers alles over de laatste trends en handige stylingtips. Als Annic en Lex weer helemaal up-to-date zijn is het tijd voor uitje met het team van ILFN bij een van de hipste restaurants in Amsterdam. Voor Lex de perfecte gelegenheid voor een speech. Hij bedankt alle meiden van het voor het harde werken de afgelopen tijd.

Posted 23 oktober, 2014

Stuur jouw vraag in voor de finale

Stuur jouw vraag in voor de finalehttp://data.rtl.nl/components/reality/hollandsnexttopmodel/nieuws/2014/vierfinalisten.jpg

Rond de finale willen wij de leukste vragen aan onze modellen stellen. Laat ons via de 'reageer-knop' weten wat jouw vraag is aan Aisha, Debbie, Nicky en Sanne!

Posted 23 oktober, 2014

Backstage bij de Hitkrant shoot!

De meiden staan in de Hitkrant! En bij zo'n interview hoort natuurlijk een fotoshoot. En laat dat nu net iets zijn wat de meiden als geen ander kunnen. Kijk backstage mee!

Posted 22 oktober, 2014

Annic wint 500 euro!

Naast een uitgebreid interview verschijnt er ook een editorial van Annic in het blad waarvan ze gasthoofdredacteur is: Annic geeft je tips voor de perfecte partylook voor oud & nieuw. Daarna is het tijd voor een persfeestje. Alle genodigden hebben een sleuteltje gekregen, waarmee ze kans maken op 500 euro shoptegoed: Annic is de gelukkige winnaar!

Posted 22 oktober, 2014

Wat trekken ze aan voor de hitkrant shoot?

De modellen zijn richting de finale erg druk. Niet alleen voor de voorbereidingen van de spectaculaire live show, maar ook omdat veel mensen de finalisten willen interviewen. De meiden zitten nu in de voorbereiding voor een interview en fotoshoot van de Hitkrant. Wat zullen ze aantrekken en hoe kijken ze terug op het avontuur? Nieuwsgierig naar het resultaat? Het tijdschrijft ligt vanaf 22 oktober in de winkels.

Posted 21 oktober, 2014

De winnende fashion foto is...

Dit is de winnares van de fashion foto-actie op de backstage pagina. Gefeliciteerd Puck!

Zij is gekozen uit de ruim 850 meiden die dit seizoen hun fashion foto geüpload hebben. Puck gaat met een vriendin een weekend naar Parijs met de nieuwe Renault Twingo, inclusief shopgeld en stylingadvies! Benieuwd wat ze gaat doen? Dat zie je in De Wondere Wereld Van Annic.

Posted 21 oktober, 2014

Nieuwsgierig naar de gewonnen foto's?

In aflevering 8 heb je kunnen zien dat de modellen al heel wat prijzen in de wacht hebben gesleept. Zo heeft Aisha haar eigen lookbook gewonnen en hebben Debbie, Nicky en Sanne castings gewonnen bekijk het eindresultaat op de fotopagina!

Posted 21 oktober, 2014

Met je droombaan op de afterparty van Sylvie Meis

Annic is gasthoofdredacteur voor een modeblad en vertelt in een interview alles over het ontstaan van ILFN en waarom het haar droombaan is. Daarna is het tijd voor het modefeest van Sylvie Meis en is Yes-R de verrassingsact van de avond.

Meer blogs