Next show

27 oktober 21.30 om

Annic

De Wondere Wereld Van Annic "Met je droombaan op de afterparty van Sylvie Meis" /25De Wondere Wereld Van Annic "Nogal kinky? Lingeriecollectie van Sylvie Meis" /24De Wondere Wereld Van Annic "Aflevering 23" /23De Wondere Wereld Van Annic "Aflevering 22" /22
TwitterFacebookInstagram

Laatste video’s

Wie wint de finale?Aisha thuis in ZwolleDe 'arrogantie' van AishaThuis bij Debbie

It's all about The Next Top Model

Dit zijn de finalisten van HNTM 2014!

Kijk Backstage & mis niets

Check De Wondere Wereld Van Annic

Wie zijn de juryleden?

Dit zijn onze Ultieme Beauty Secrets

Posted 21 oktober, 2014

De winnende fashion foto is...

Dit is de winnares van de fashion foto-actie op de backstage pagina. Gefeliciteerd Puck!

Zij is gekozen uit de ruim 850 meiden die dit seizoen hun fashion foto geüpload hebben. Puck gaat met een vriendin een weekend naar Parijs met de nieuwe Renault Twingo, inclusief shopgeld en stylingadvies! Benieuwd wat ze gaat doen? Dat zie je in De Wondere Wereld Van Annic.

Posted 21 oktober, 2014

Nieuwsgierig naar de gewonnen foto's?

In aflevering 8 heb je kunnen zien dat de modellen al heel wat prijzen in de wacht hebben gesleept. Zo heeft Aisha haar eigen lookbook gewonnen en hebben Debbie, Nicky en Sanne castings gewonnen bekijk het eindresultaat op de fotopagina!

Posted 21 oktober, 2014

Met je droombaan op de afterparty van Sylvie Meis

Annic is gasthoofdredacteur voor een modeblad en vertelt in een interview alles over het ontstaan van ILFN en waarom het haar droombaan is. Daarna is het tijd voor het modefeest van Sylvie Meis en is Yes-R de verrassingsact van de avond.

Posted 20 oktober, 2014

Wie wordt de winnaar?

De modellen moeten voorspellen wie de winnaar wordt, wat denk jij?

Posted 20 oktober, 2014

Backstage bij de shoot met Nicky!

Neem nu een kijkje achter de schermen bij de shoot van Nicky! Je vindt ze hier!

Posted 20 oktober, 2014

Ultieme Beauty Secrets: Perfecte voorbereiding

Ultieme Beauty Secrets: Perfecte voorbereiding http://data.rtl.nl/_internal/gridimage_v3!0/2czhhyoo4vdz8kxb3wrbvqtq40xnt0s/hntm-a8-schwarzkopfheader.png

Nog een weekje en dan is het zover. De grote finale staat voor de deur en de modellen moeten zich op en top voorbereiden. Vanavond zie je hoe de modellen naar de finale toeleven. Maar wat nu als je net als de modellen op de belangrijkste dag van je leven wakker wordt met vet haar en dikke wallen?

This is how models work:

1. Je wallen kun je verminderen door voorzichtig met je vingertoppen op de onderkant van je wallen te trommelen. Voldoende water drinken helpt ook om wallen te voorkomen!

2. Een hele simpele maar belangrijke tip om vet haar te voorkomen is niet te veel aan je haar te zitten! Als je de hele tijd aan je haar zit, wordt je haar vetter. Je kan je haar in een staart doen om de verleiding te weerstaan. Heb je toch aan je haar gezeten en ben je niet in de mogelijkheid om je haar te wassen? Dan kan een droogshampoo your rescue zijn.

Met vet haar is het belangrijk om goed te reinigen. Gebruik hiervoor altijd shampoo en nooit zeep. Zeep kan er voor zorgen dat je hoofdhuid gaat trekken en laat je haar sneller klitten. Shampoo ontvet je haar en is mild voor je hoofdhuid. Je kunt één van de essence ULTĪME shampoos gebruiken die bij jouw haartype past voor een stralend resultaat.

Meer haarinspiratie en productinformatie? Kijk dan op de site van essence ULTĪME of op de facebook pagina.Posted 17 oktober, 2014

Heftige emoties!

In de laatste aflevering voor de spectaculaire finale blikken de laatste vier modellen niet alleen terug, maar ook vooruit! En dat maakt veel los...

Posted 17 oktober, 2014

Nogal kinky? Lingeriecollectie van Sylvie Meis

Annic en Lex bezoeken de perspresentatie van de nieuwe lingeriecollectie van Sylvie Meis. Na een korte uitleg van de designer over de ontwerpen, wordt Annic rondgeleid door Sylvie Meis zelf. Ze laat zien welke kleuren er deze winter helemaal hot zijn en hoe je de verschillende setjes kunt dragen onder je outfit. Maar met de kinky lingerie heeft Annic toch een beetje moeite.

Posted 16 oktober, 2014

Haar tips voor beginnende modellen

Jeffrey Janssen is haar stylist en oprichter van www.the-chair.com. Daar geeft hij tips voor iedereen die niet in het make-up en kappersvak zit. Speciaal voor Holland's Next Top Model deelt hij nu zijn tips & tricks voor beginnende modellen.

Posted 15 oktober, 2014

Wil jij kans maken op finale kaartjes?

In de finale zit je er met je neus bovenop als de modellen hun beslissende runs op de catwalk lopen en de doorslaggevende foto's van hun laatste shoots worden besproken.

De kaartjes zijn allemaal uitverkocht, maar je maakt nu nog kans via onze prijsvraag. Vertel ons wie jouw favoriet is en waarom en wie weet win je 2 kaartjes voor de finale op 27 oktober 2014.

Doe nu mee!

Meer info vind je hier.

Meer blogs