Next show

6 oktober 21.30 om

Annic

De Wondere Wereld Van Annic "Aflevering 17" /17De Wondere Wereld Van Annic "Aflevering 16" /16De Wondere Wereld Van Annic "De tas van Annic... en heel veel brillen!" /15De Wondere Wereld Van Annic "Aflevering 14" /14
TwitterFacebookInstagram

Laatste video’s

De eliminatie: "Het is tijd om naar huis te gaan"De eliminatie... "kan alle kanten op gaan!"Glimlachen terwijl je vastgegrepen wordt?Mooie mannen: "Ik heb nog nooit zoiets gezien!"

It's all about The Next Top Model

De modellen van HNTM 2014!

Kijk Backstage & maak kans op een Fashion Trip

Wie zijn de juryleden?

Check De Wondere Wereld Van Annic

Dit zijn onze Ultieme Beauty Secrets

Posted 01 oktober, 2014

Backstage bij de brandweer shoot

De modellen waren blij dat ze met de firefighters mochten shooten, maar wie heeft de grootste glimlach? Kijk nu de backstage foto's terug.

Posted 01 oktober, 2014

Welke monturen kiest Annic voor haar brillenlijn?

Het is feest op de redactie van ILFN, redactrice Michelle is jarig en dat wordt natuurlijk gevierd met cupcakes en een cadeautje. Daarna gaat Annic door naar een afspraak met de ontwerper van haar nieuwe brillenlijn. Ze gaat langs om te kijken hoe het staat met de ontwerpen….

Alle afleveringen van De Wondere Wereld Van Annic: die zie je hier!

Posted 30 september, 2014

Winkelen op de Champs-Élysées?

Winkelen op de Champs-Élysées? http://data.rtl.nl/_internal/gridimage_v3!0/6cuw7g77a56cbdygky75z80iwd802xs/2014-w5-backstage.png

De modellen hebben al regelmatig tips gekregen wat ze wel en vooral niet aan moeten schaffen als ze naar een casting gaan. Wil jij zelf kans maken op styling advies van niemand minder dan Annic van Wonderen? Én een weekendje winkelen op de Champs-Élysées in Parijs met de nieuwste Renault Twingo?

Upload dan jouw fashion foto op onze backstage pagina en bekijk meteen de laatste backstage video's en de kleding tips die onze modellen krijgen!

Posted 30 september, 2014

Tijdelijke tattoos en sexy brandweermannen!

Annic geeft haar mening over tijdelijke tattoos in Editie NL. En ze krijgt een telefoontje van Fred van Leer die omringd is door sexy brandweermannen in New York.

Alle afleveringen van De Wondere Wereld Van Annic: die zie je hier!

Posted 29 september, 2014

De eliminatie: Tranen en een vreemde spraakverwarring,,,

Kijk nu de eliminatie video's. Waar Lincey haar moeder heel erg mist en Holly een spraakverwarring heeft: Heeft Holly nu veel meiden geslagen of verslagen?

Posted 29 september, 2014

Hete shoot!

De modellen kregen deze week een bijzondere shoot met brandweermannen voor hun kiezen. Bekijk hier het resultaat!

Posted 29 september, 2014

Wie vinden de brandweermannen het leukst?

Fred polst eens bij de brandweermannen: Wie vinden zij het leukste model?

Posted 29 september, 2014

Fred geeft de modellen tips voor de casting

What to wear als je naar een casting gaat? Fred geeft de modellen wat laatste tips.

Posted 29 september, 2014

Fred zijn catwalk skills: "Back in the days!"

Fred laat de modellen zien hoe het moet, maar daarvoor heeft hij wel eerst even geoefend. Check nu Fred zijn catwalk skills!

Posted 29 september, 2014

Ultieme Beauty Secrets: Catwalk proof

Ultieme Beauty Secrets: Catwalk proofhttp://data.rtl.nl/_internal/gridimage_v3!0/8ux5051evnfm5mayvn7r14pd43044vm/2014-w5-schwarzkopf-header.png

De modellen krijgen deze week catwalk les. Hierbij 2 tips zodat ook jij - from bottom to top - catwalk proof kunt zijn en er fantastisch uit kunt zien.

1. Op de catwalk zijn hoge hakken een must. Je hoort modellen nooit klagen over schoenen die te klein zijn of niet lekker lopen. De gouden tip? Stop opgefrommelde natte kranten in je schoenen, druk deze goed aan en laat ze een paar uur staan. Daarna zijn ze soepel en passen ze perfect om je voetjes!

2. Daarnaast is het natuurlijk heel belangrijk om zelfverzekerd over te komen op de catwalk, want iedereen kijkt naar jou. Hiervoor is je haar het ultieme accessoire. Voor mooi en verzorgd haar kun je de haar producten van essence ULTÎME gebruiken, zoals de Omega Repair shampoo en conditioner met als finishing touch de BB Beauty Balm. De BB Beauty Balm herstelt beschadigingen aan je haar en geeft je haar net die extra touch om het op belangrijke momenten te laten shinen.


Meer blogs