TwitterFacebookInstagram

Laatste video’s

Wie wint Holland's Next Top Model 2013?De eerste twee afvallersDe laatste run met oud-winnares TamaraDe belangrijkste shoot van de competitie

It's all about The Next Top Model

Wie zijn de nieuwe juryleden?

De Model Contest is een groot succes!

Backstage bij de finale, kijk alle video's

Wat je voor de camera niet ziet...

Posted 25 augustus, 2014

Secret meeting in De Wondere Wereld Van Annic!

In De Wondere Wereld Van Annic volg je Annic van Wonderen van I Love Fashion News. In haar drukke leven zie je hoe ze haar eigen bril ontwerpt, via haar personal trainer naar een secret meeting rent.

Alle afleveringen van De Wondere Wereld Van Annic: die zie je hier!

Posted 22 augustus, 2014

De nieuwe juryleden stellen zich voor:

May-Britt Mobach en Dirk Kikstra stellen zich voor! May-Britt ken je misschien van het digitale platform amayzine.com en Dirk Kikstra zag je vorig jaar als fotograaf bij de finale van Holland's Next Top Model 2013. Meer over de jury en Fred zie je op de jury pagina.

Posted 19 augustus, 2014

Nieuwsgierig naar De Wondere Wereld Van Annic?

Beauty, campagnes en catwalks: Annic zit niet stil. Vanaf 25 augustus zie jij alle ins & outs van haar leven in De Wondere Wereld Van Annic.

Posted 18 augustus, 2014

Holland's Next Top Model presenteert...

De modellen van 2014!

Holland's Next Top Model presenteert...http://data.rtl.nl/components/reality/hollandsnexttopmodel/nieuws/2014/witte-rand-groepsfoto-offic.jpg

Volg www.hollandsnexttopmodel.nl, instagram, twitter & facebook. Dan ben jij als eerste op de hoogte van de laatste updates.

Posted 28 juli, 2014

Sneak preview van De Wondere Wereld van Annic

Vanaf 25 augustus kan je elke week kijken naar De Wondere Wereld van Annic. In deze webserie volgen we Annic van Wonderen, oprichtster en eigenaar van I Love Fashion News, en zien we hoe het leven van deze jonge ondernemer er uit ziet. Hier alvast een sneak preview!

Posted 17 juli, 2014

Nieuwsgierig naar de nieuwe juryleden?

Nieuwsgierig naar de nieuwe juryleden?http://data.rtl.nl/components/reality/hollandsnexttopmodel/nieuws/2014/2014-juryblog-extra-infoV2.jpg

Eerder zijn de namen van de nieuwe juryleden bekend gemaakt. Kom nu alles over de jury van Holland's Next Top Model te weten op de jury pagina.

Wist je bijvoorbeeld dat Dirk Kikstra niet alleen met Richard Avedon, dé beroemde portret- en modefotograaf, heeft gewerkt, maar ook het liefst prachtige autoportretten maakt met bijzondere fashion modellen?

En dat het de missie van May-Britt Mobach is om vrouwen in te fluisteren hoe ze mode en beauty kunnen inzetten voor een beter en mooier leven? Hoe ze dit doet? Lees het hier.

Natuurlijk vind je er ook alle video's en informatie van presentatrice Anouk Smulders en coach Fred van Leer terug.

Posted 08 juli, 2014

De Wondere Wereld Van Annic, exclusieve webserie

De Wondere Wereld Van Annic, exclusieve webserie http://data.rtl.nl/_internal/gridimage_v3!0/5j7g6xmz1xztbs4euoxi17xef574nd3/2014-annic-blog-hntm.png

Annic van Wonderen, oprichtster en eigenaar van I Love Fashion News, is te zien in een exclusieve webserie tijdens Holland’s Next Top Model.

Fashion expert en online ondernemer Annic van Wonderen leidt het leven waar veel meiden van dromen. Voor haar populaire nieuwssite www.ilovefashionnews.com (ILFN) is ze dagelijks bezig met de ins & outs in de fashion industry. Hoe het leven van deze jonge ondernemer er uit ziet, is vanaf maandag 25 augustus te zien in haar eigen webserie ‘De Wondere Wereld Van Annic’. Daarnaast neemt Annic in deze exclusieve soap een kijkje achter de schermen van ‘Holland’s Next Top Model’, waarvan het nieuwe seizoen een week later van start gaat. Ze loopt de modellen uit het RTL 5-programma tegen het lijf tijdens events en belt regelmatig met goede vriend Fred van Leer, die je ook dit seizoen weer ziet als coach van de modellen van Holland’s Next Top Model.

Als eigenaar van de nummer één fashion nieuwssite van Nederland moet Annic altijd op de beste plek op het juiste moment zijn én de goede contacten hebben. In de 30 afleveringen van De Wondere Wereld van Annic is alles te zien: van de beste feestjes tot runway shows van bekende Nederlandse ontwerpers. Het onderhouden van een grote nieuwssite is heel leuk, maar vergt ook honderd procent inzet. Werk en privé lopen naadloos in elkaar over en Annics leven is op z’n minst hectisch te noemen. Ze racet met haar auto van interview naar fotoshoot, om vervolgens op stiletto’s door te rennen naar de laatste shows. Hoe deze leading lady dit vergaat, is te zien in haar eigen webserie.

Posted 23 juni, 2014

Nieuwe juryleden in nieuw seizoen HNTM!

Nieuwe juryleden in nieuw seizoen HNTM!http://data.rtl.nl/components/reality/hollandsnexttopmodel/jury/2014/groepsfoto-jry618-258.jpg

Dit najaar leggen aanstaande modellen hun lot in handen van een nieuwe jury bij Holland’s Next Top Model.

Presentatrice Anouk Smulders blijft de 4 koppige jury aanvoeren. Dit seizoen wordt zij wekelijks bijgestaan door May-Britt Mobach en Dirk Kikstra.

May-Britt Mobach is jarenlang hoofdredacteur van de glossy Marie Claire geweest. Tegenwoordig heeft ze haar eigen lifestyle website Amayzin.com en schuift ze als fashion deskundige geregeld aan bij RTL Boulevard.

Dirk Kikstra leerde de fijne kneepjes van het vak van de wereldberoemde portret- en modefotograaf Richard Avedon. Als fotograaf werkt hij nu voor veel grote modebladen.

Wekelijks schuift er ook een gastjurylid aan die van uit zijn of haar expertise de jury bijstaat. Natuurlijk is stylist Fred van Leer net als de voorgaande jaren de steun en toeverlaat voor de modellen als coach.

Posted 23 juni, 2014

HNTM Model Contest was een groot succes

HNTM Model Contest was een groot succeshttp://data.rtl.nl/_internal/gridimage_v3!0/e5udikx95cv4aqozx4dorqv6w22628i/2014-blog-hntm-model-contes.png

Alle modellen en stemmers bedankt! Maar liefst 1.166 modellen hebben er alles aan gedaan om in de top 25 te komen en zo kans te maken op de Wildcard. Zij zijn bijgestaan door bijna 100.000 stemmen.

De deskundige jury buigt zich nu over de selectie en maakt in het nieuwe seizoen het wildcard model bekend. Wil je alle modellen nog eens terug kijken? Dat kan natuurlijk in de HNTM Model Contest.

Wie de wildcard heeft gewonnen, zie je vanaf dit najaar in het nieuwe seizoen van Holland's Next Top Model.

Posted 05 mei, 2014

Doe mee met de HNTM Model contest 2014!

Heb jij de looks en het karakter om dit jaar HNTM te worden? De officiële HNTM inschrijving is al gesloten, maar met de HNTM Model Contest maak jij nog kans op een exclusieve online wildcard voor het tv-programma! Dus maak je profiel aan, zorg dat je zo veel mogelijk stemmen krijgt en wie weet word jij Holland’s Next Top Model 2014.

Ga hier naar de HNTM Model Contest omgeving.

Doe mee met de HNTM Model contest 2014!http://data.rtl.nl/_internal/gridimage_v3!0/o2ww6q4xulo1s79i543o6p2uapu2bjj/scrnshot-site_model_contest.png

Meer blogs