Nieuw bij RTL 4

Ga naar de site

Superkids

Talentshow waarin Johnny de Mol en Wendy van Dijk op zoek gaan naar kinderen met een gave waar je niet omheen kunt. De kinderen zijn in hun eigen discipline gewend om op nummer één te staan. Ze winnen concoursen, zitten op conservatoria, zijn Nederlands kampioen turnen en horen bij Oranjeselecties. Nu staan ze samen op het grootste podium van Nederland voor jong talent en worden ze beoordeeld op hun 'Superkids'-status. Dit zijn de meest getalenteerde kinderen van Nederland. Blijven ze overeind tussen alle nummers één?

Ga naar de site
Ga naar de site

Herrie Op De Bosbaan

Culinair realityprogramma waarin Herman den Blijker en Meneer Reimers de strijd aangaan om Grand Café De Bosbaan in Amsterdam nieuw leven in te blazen. De heren zijn helemaal klaar voor een nieuwe uitdaging, maar wat ze aantreffen op de locatie in Amsterdam overtreft hun ergste verwachtingen. Het grand café is zwaar verouderd, de keuken fantasieloos, het personeel boos en de recensies zijn vernietigend. Als Herman en Meneer Reimers denken dat het niet erger kan, blijkt tot overmaat van ramp dat het grand café in handen is van de eigenwijze familie Schilder. Dat is dezelfde Volendamse familie die zich vorig jaar niets aantrok van het advies om Hotel Spaander te verbeteren.

Ga naar de site
Ga naar de site

Jeroen In California: Songs Of Life

Programma waarin Jeroen van Koningsbrugge tijdens zijn sabbatical in Malibu niet alleen geniet van de rust en tijd met zijn gezin, maar ook met acht bekende muziekvrienden aan zijn debuutalbum werkt. Nick Schilder, Thomas Acda, Nicky Romero, VanVelzen, Bart van der Weide en Dennis Huige (Racoon), Gers Pardoel, Typhoon en Waylon gaan de muzikale samenwerking met Jeroen aan en vertalen persoonlijke verhalen naar muziek. Ze maken samen lokale uitjes om inspiratie op te doen en verkennen de prachtige omgeving.

Ga naar de site
Ga naar de site

Uitstel Van Executie

Realityserie waarin een team van specialisten alles op alles zet om mensen te helpen die van hun hypotheekverstrekker het bericht hebben gekregen dat hun huis op een veiling zal worden verkocht. Om de wanhopige huizenbezitter voor de genadeloze veilinghamer en enorme financiële schade te behoeden, wordt de hulp ingeschakeld van een makelaar, een bouwadviseur en een professionele budgetcoach. Martijn en zijn team zetten alles op alles om deze mensen, die zich in de meest schrijnende situaties bevinden, weer licht in die donkere tunnel te bieden.

Ga naar de site

Deze week bij RTL 4

Populaire video's

  x  sluit melding