Nieuw innovatief zakenprogramma 'Jorritsma blikt vooruit' bij RTL 7  

Vanaf zondag 7 september presenteert Annemarie Jorritsma het nieuwe RTL 7-programma ‘Jorritsma Blikt Vooruit’, waarin ze kansen in de ondernemersmarkt bespreekt. In dit innovatieve zakenprogramma passeren nationale- en internationale gasten de revue. Aan tafel bij Jorritsma schuiven experts aan die hun sporen in de zakenwereld, wetenschap, journalistiek en politiek ruimschoots hebben verdiend. In de eerste aflevering ontvangt Jorritsma de Belgische minister van Ondernemen, Innovatie en Administratieve vereenvoudiging, Vincent van Quickenborne. Hij bekleedt een interessante ministerpost en bespreekt zijn aanpak van de politieke kernthema’s. Vanaf zondag 7 september wordt ‘Jorritsma Blikt Vooruit’ uitgezonden tussen 10.30 uur en 11.00 uur bij RTL 7 en dagelijks bij RTL Z.

Annemarie Jorritsma debuteerde in 1994 als minister met het bekleden van de post ‘minister van Verkeer en Waterstaat’. Haar opgebouwde reputatie bezorgde Jorritsma een volgende ministerpost. Van 1998 tot 2002 was ze ‘minister van Economische Zaken’ in het tweede kabinet-Kok, waarin ze verantwoordelijk was voor privatisering van de energiesector. Met haar jarenlange ervaring als minister en als vice-premier interviewt de veelbesproken politica haar gasten op geheel eigen wijze. Haar huidige functie als burgemeester van groeigemeente Almere geeft hieraan een extra dimensie.

Uitzending: wekelijks, vanaf zondag 7 september, tussen 10.30 uur en 11.00 uur, RTL 7 en dagelijks bij RTL Z

Noot aan de redactie: voor meer informatie kunt u contact opnemen met Karin Smit, RTL Nederland Communicatie, via tel: 035 - 6718977 of karin.smit@rtl.nl.