No Chaos Allowed

No Chaos Allowed danst inmiddels al 5 jaar samen. De groep wordt getraind door Benito Deane en voormalig Everybody Dance Now kandidaat Andreas Maintz.

De leden van No Chaos Allowed vinden het een te gekke ervaring om met Holland’s Got Talent mee te doen. Hun grootste droom is om volgend jaar te eerste te eindigen op het WK hiphop in Las Vegas.


Stephanie & Margie

Stephanie en Margie zijn één van de weinigen ter wereld die samen in een paal dansen. Het duo paaldansen begon als een soort grap.

Tijdens de afgelopen wereldkampioen- schappen werden ze 8e. Ze vinden het belachelijk dat paaldansen wordt gezien als erotisch in plaats van als een topsport. Stephanie en Margie zouden het heel leuk vinden om workshops te kunnen geven aan anderen en zo het duo paaldansen te promoten.


Agios Vaassen Acro staat in finale

De meiden van Agios Vaassen Acro doen aan acrogym. Dat is een combinatie van gymnastiek, acrobatiek en dansen.

De groep bestaat uit 22 meiden met uiteenlopende leeftijden. De jongeste is 10 jaar oud en de oudste is 21 jaar oud. De fanatieke trainster Manon Siemelink traint de meiden ongeveer 15 uur per week. Een hoogtepunt van Agios Vaassen Acro is dat ze mochten optreden in Ahoy tijdens het NK turnen.


Hanka Venselaar

Zes jaar geleden begon Hanka met paaldansen. Haar manier van paaldansen heeft niks met erotiek of nachtclubs te maken.

Een danspaal is voor Hanka net als een turntoestel. Bij Holland’s Got Talent wilde ze graag iets unieks laten. Via het internet kwam Hanka in aanraking met een kubusartiest. Van vrienden kreeg Hanka een kubus. Hanka zou graag een keer met haar kubus in de Efteling willen hangen.


Lady Bla Bla

Achter het typetje Lady Blabla schuilt Jordy Kuys. Het heeft jaren geduurd voordat Lady Blabla ontstond omdat Jordy lang moeite heeft gehad om achter de excentrieke Lady Blabla te durven staan.

Jordy wil het thema pesten onder de aandacht brengen door shows op te voeren voor kinderen. De belangrijkste boodschap die Jordy ten gehore brengt is dat iedereen goed is zoals hij is, ook al pas je niet binnen de norm.


No Comment

No Comment is een energieke Haagse rockband. De band is jaren geleden ontstaan op school maar al gauw kwamen er steeds meer leden bij. Uiteindelijk zijn ze met z’n vieren overgebleven.

Een grote kwaliteit van de band is dat ze een feestje maken op het podium. Ze schrijven hun eigen liedjes en halen hun inspiratie uit het dagelijks leven. Ze omschrijven zichzelf als een catchy band met verschillende stijlen en een eigen geluid.


Amira is de winnaar van Holland's Got Talent 2013

De 9-jarige Amira heeft zichzelf opera leren zingen door naar filmpjes te kijken op YouTube. Amira komt uit een muzikale familie. Haar moeder en broertje spelen viool en haar vader speelt accordeon.

Naast alle muzikale bezigheden is Amira ook heel sportief. Ze doet aan turnen en atletiek. Naast zangeres worden wil ze ook graag meedoen aan de Olympische Spelen. Amira’s droom is om Holland’s Got Talent te winnen en over de hele wereld op te treden.

Kijk hieronder naar zowel de auditie als de halve finaleAnita van Hoof

Anita is altijd al bezig geweest met zingen maar geloofde nooit in zichzelf. Door haar deelname aan Holland’s Got Talent wil ze bevestiging krijgen van haar talent.

Anita gelooft dat ze een gave heeft die ze moet gebruiken. Vanaf haar 12e is Anita fan van Barbra Streisand. Ze ziet haar als haar grote voorbeeld. Anita droomt er van om te mogen zingen voor een groot publiek. Ze wil mensen entertainen en vooral heel blij maken.Wil je line-up van de derde liveshow nog eens terugzien? Klik dan hier!