HOME l MEERDIJK l ACHTER DE SCHERMEN l VIDEO l FUN

Spectrum Lifestyle Inwoners TV Gids Flashback Fotoalbums Privé Spel
OUD-INWONERS

Meer GTST


Meer...

Oude Bekenden

Over oud-inwoners

Recepten

Lekkere recepten

Vraagje?

Mail ons!

Confession Board

Geef je mening!


De volgende keer:EMMA SNIJDER

Als Barbara zich zorgen maakt over het gedrag van Morris vindt zij dat hij naar een psycholoog moet. Het is Emma Snijder die Morris moet gaan helpen. Hij ontmoet haar toevallig aan de bar van Teluma. Wat Morris niet weet, is dat Emma wordt betaald door Morris’ rivaal Ludo om hem helemaal kapot te maken.
Emma heeft Morris, door haar psychologische sessies, al snel volledig in de macht. Het lukt Morris op te laten biechten dat hij een moordaanslag heeft gepleegd. Emma probeert via deze biecht van Morris hem een trauma aan te praten. Morris komt helemaal los in de sessies en geniet, hierdoor krijgt Emma Morris steeds meer vat op hem en probeert hem elke dag gekker te maken. Ludo wil namelijk Morris ten gronde richten na de mislukte moordaanslag die Morris eerder pleegde.

Trauma
Barbara, de moeder van Morris, maakt zich zorgen om haar kind en de therapie maar Emma weet haar in eerste instantie gerust te stellen. Emma zal laten tegenover Morris suggereren dat er iets ontoelaatbaars is voorgevallen tussen hem en Barbara. Morris ontkent dit maar begint te twijfelen als Emma hem erop wijst dat hij eerder een traumatische ervaring heeft verdrongen. Emma weet Morris ervan te overtuigen dat hij Barbara moet confronteren met de ‘mishandelingen’.

Psychose
Barbara schikt van de toestand van Morris en zijn verhalen en neemt wederom contact op met Emma. Morris ziet hierdoor bevestigd dat Barbara iets verzwijgt aangezien ze de kwaliteiten van Emma wantrouwt. Niet veel later ontdekt Barbara dat Morris geďnstrueerd wordt door Ludo. Barbara eist dat Morris stopt met de therapie van Emma. Emma besluit over te gaan op agressievere methode’s om Morris ten gronde te richten. Zo blijft ze Barbara beschuldigen en commandeert ze Morris om altijd wakker te blijven. Morris zakt steeds meer weg in zijn psychose.

Laatste pogingen
Uiteindelijk is het Barbara’s vriendin Janine (die tevens de vriendin van Ludo is op dat moment) die ontdekt dat Ludo Emma betaald om Morris te laten doordraaien. Intussen begint Ludo door te hebben dat hij bijna ontdekt wordt en hij besluit dat Emma er voor moet zorgen dat Morris binnen een week doorgedraaid is. Ze probeert met alle macht Morris onder controle te houden. Ondertussen eist Barbara van Janine dat ze er voorzorgt dat Ludo er mee op houdt Morris kapt te maken. Ludo bezwijkt voor de eis van Janine en hiermee ontslaat hij Emma.

Niet veel later is Morris zo doorgedraaid dat hij zichzelf neerschiet. Mede door de acties van de venijnige Emma Snijder.

De rol van Emma Snijder wordt in seizoen 17 gespeeld door Elvira Out.