HOME l MEERDIJK l ACHTER DE SCHERMEN l VIDEO l FUN

Spectrum Lifestyle Inwoners TV Gids Flashback Fotoalbums Privé Spel
INWONERS

Meer GTST


Meer...

Oude Bekenden

Over oud-inwoners

Recepten

Lekkere recepten

Vraagje?

Mail ons!

Confession Board

Geef je mening!


De volgende keer:


Nina Sanders

Naam: Nina Stefanie Maria Sanders
Beroep: Directrice Tasjesdief
Vader: Ludo
Moeder: Janine
Halfbroer: Lucas en Nick
Halfzus: Amy
Grootvader: Maximiliaan Sanders
Ooms: Marcus Sanders, Stefano Sanders
Tante: Maxime

Typisch Nina: Bevlogen, eigenzinnig, brutaal, eigenwijs en gevoelig.


Liefdes:
Morris: Na een moeilijke periode krijgt Nina meer gevoelens voor Morris. Ze probeert hem te versieren, maar hij houdt haar op een afstand, iets waar Nina, die gewend is alles te krijgen wat ze wil, niet zo goed tegen kan. Toch krijgt ze uiteindelijk wat ze hebben wil en de twee krijgen een relatie. Eén probleempje: Nina's vader Ludo. Die probeert er alles aan om de twee uit elkaar te krijgen, maar de twee kunnen elkaar toch niet vergeten. Maar dan gebeurt er iets vreselijks: Ludo wordt tijdens een zogenaamd moordspel per ongeluk echt neergeschoten door Janine. Iedereen in Meerdijk denkt dat hij dood is, maar Janine en Nina weten wel beter. Ludo wordt zwaargewond naar Schotland overgebracht, waar hij wordt geopereerd en waar hij gaat revalideren. Intussen proberen Nina en Janine erachter te komen wie de verfkogels in het pistool heeft verwisseld voor echte kogels. Dit blijkt Morris te zijn. Nina wil hierom Morris neerschieten omdat hij haar vader wilde ombrengen, maar op het moment supreme durft ze niet en schiet Morris zichzelf in zijn buik. Zwaargewond wordt hij opgenomen in het ziekenhuis. Hier hoort hij ook dat hij veroordeeld is tot zes jaar cel voor poging tot moord. Nina wil eerst geen afscheid van hem nemen, maar uiteindelijk doet ze dat toch.

Noud: Als het uit gaat tussen haar beste vriendin Florien en Noud, wil Nina graag dat het weer goed komt tussen die twee. Alleen pakt ze dit niet zo handig aan... Ze legt Noud uit hoe hij een vrouw moet versieren, maar niet veel later liggen de twee samen in bed... Ze spreken af dat dit tussen hen blijft en dat het eenmalig was. De liefde blijkt toch echt tussen Noud en Nina en de twee vormen een setje.

Milan: Het duurt niet lang voor Nina Morris is vergeten. Als ze Milan tegen het lijf loopt, is ze meteen tot over haar oren verliefd. Eén probleem: Milan vindt haar niet boeiend. Hij heeft het flink te pakken van Nina's beste vriendin Florien. Na vele pogingen om Milan te verleiden, geeft ze het op. Na een paar maanden staat ze echter weer op de stoep bij vader Ludo. En omdat ze terug is in Meerdijk, besluit ze maar meteen om te proberen Milan (alsnog) voor zich te winnen. Via de chat hebben ze het erg leuk met elkaar, al weet Milan dan nog niet dat hij met Nina te maken heeft. Maar dat duurt niet lang. Hun liefde blijkt (eindelijk...)wederzijds te zijn! De twee hebben een relatie met ups en downs. Zo gaat Nina tweemaal vreemd. Eén keer met zanger Thijs en met cowboy Skip Uiteindelijk ziet Milan hun relatie niet meer zitten en breekt met Nina.

Dex: Als Nina verlamd raakt door de gasexplosie in Teluma, is Dex veel in haar buurt te vinden. Hij helpt haar met de revalidatie, en ze kunnen het erg goed met elkaar vinden. Uiteindelijk zijnz e allebei verliefd, maar ze geven het niet toe. Uiteindelijk zegt Dex wat hij voor Nina voelt, en hij is dolblij als hij hoort dat het wederzijds is.


Bijzondere gebeurtenissen
Nina groeit het grootste deel van haar leven op zonder haar vader: door de huwelijksproblemen tussen Ludo en Janine heeft Janine meer dan eens haar koffers gepakt en is ze samen met haar kinderen vertrokken naar onder meer De Rozenboom, Laura en Barbara.
Nina is onbedoeld getuige van een ruzie tussen Morris en Linda. Hierbij valt Linda uiteindelijk op de grond, en het lijkt alsof Morris Linda vermoord heeft. Nina helpt hem met het opruimen van Linda's lijk, maar voelt zich vreselijk over dit grote geheim. Eén voordeel: het is wel het begin van de liefde tussen haar en Morris.
Ze had een tijdje een oogje op Bing, het vriendje van haar au pair Sjors. Ze weet niet zo goed hoe ze hier mee om moet gaan en reageert zo af en toe nogal vreemd op zijn aanwezigheid, iets waar Sjors en Bing dan weer niets van begrijpen.
Vrienden heeft Nina eigenlijk nooit echt. Daarom wil ze ook niet dat haar ouders een verjaardagsfeesje voor haar organiseren, omdat ze weet dat er bijna niemand zal komen. Het feestje, dat Janine en Ludo toch organiseren, wordt één groot drama. Wat Nina niet had verwacht, is dat Florien toch op haar feestje komt. De twee worden hierdoor goede vriendinnen.
Ze weet te voorkomen dat haar vader neergeschoten wordt door Jef, die wraak wil nemen op de dood van zijn dochter Dian. Ludo heeft haar aan haar lot overgelaten toen ze een hersenbloeding kreeg. Nina weet nog net op tijd in te praten op Jef, die al klaar staat met zijn pistool.
Wordt verkracht door zakenrelatie René Meijer, die haar drogeert, samen met twee vrienden van hem. Janine zet alles op alles om René te straffen. Nina raakt door het hele voorval compleet de weg kwijt, en lijkt weg te zakken in een depressie. Maxime weet haar hieruit te krijgen.
Zet zit samen met Noud in om café De Koning te redden van de sloop.
Raakt verlamd aan haar rechterkant na een gasexplosie in Teluma
Gaat met haar liefje Dex mee naar Praag, waar Dex een baan heeft gekregen.
Wordt ten huwelijk gevraagd door Noud, maar hij raakt zijn geheugen kwijt. Als het geheugen weer terug is, volgt het tweede aanzoek en ze zegt 'ja'.
Wil niks meer met haar ouders te maken hebben als blijkt dat ze wisten van de aanrijding van Noud. Nina verhuist naar Toko.


Meer Nina
Meer van Nina zien? Blader door haar fotoboek!


MARLY VAN DER VELDEN
De rol van Nina Sanders wordt vertolkt door actrice Marly van der Velden