HOME l MEERDIJK l ACHTER DE SCHERMEN l VIDEO l FUN

Cliffhangers

Ga direct naar:


Meer...


De volgende keer:


Cliffhanger seizoen 15

Grote paniek bij Stefano, op het moment dat hij en Yasmin met de auto het kanaal in rijden. Het voertuig zinkt snel, terwijl Yasmin bewusteloos met haar hoofd op het dashboard ligt. Jij zat vast op het puntje van je stoel, toen Stefano uit alle macht probeerde vrij te komen, maar het water steeg al snel tot zijn lippen...

 

Cliffhanger seizoen 14

Het einde van seizoen 14 laat veel vragen open: Overleven de vrienden de brand of loopt het volledig uit de hand? En: wat doet Ludo nu al zijn kapitaal in snippers is opgegaan.

 

Cliffhanger seizoen 13

Zat jij aan het einde van seizoen 13 ook op het puntje van je stoel? Het leek niet goed af te lopen met Charlie, nadat ze door Robert van de weg was gereden. Heb je deze cliffhanger gemist of wil je hem nog een keer zien?

Bekijk de cliffhanger!

Cliffhanger seizoen 12

Het twaalfde seizoen heeft een enorm spannende cliffhanger. Om zijn zoon Job uit de handen van crimineel Marco te krijgen (Job is ontvoerd omdat hij een grote geldschuld heeft bij Marco) moet Rik een partijtje XTC naar zijn vakantiebestemming Singapore smokkelen. Anita weet hier niets van en denkt dat Job fijn met een paar vrienden vakantie viert in België. Bij de douane gaat het mis; het pakketje XTC wordt gevonden en het lijkt erop dat Rik flink in de penarie zit.

Bekijk de cliffhanger!

Cliffhanger seizoen 11

Seizoen 11 eindigt heel anders dan alle voorgaande. Geen Bowien die aan een rots bungelt of een pistool op Ludo's hoofd, maar een liefdesaflevering met een bijzondere cliffhanger: Anita en Rik nemen in Nepal afscheid van de doodzieke Nanda. De vriendschap tussen Anita en Rik neemt een vreemde wending als ze ineens samen in bed liggen, terwijl ze beiden al een relatie hebben. Naast deze cliffhanger ook spannende verwikkelingen tussen Gijs en Cleo, Robert en Laura, Janine en Ludo, Sylvester en Charlie, Job en Glays en Jef en Barbara.

Bekijk hier de cliffhanger!

Cliffhanger seizoen 10

Het tiende seizoen eindigt letterlijk met een cliffhanger. Het leven van Bowien hangt aan een zijden draadje als ze uitglijdt op een rots in Finland en onderaan de rots blijft bungelen. Redt Ludo haar of niet, is de grote vraag die je die hele zomer parten blijft spelen. Nog even die spanning voelen van toen?

Bekijk hier de cliffhanger!

Cliffhanger seizoen 9

In de laatste aflevering van seizoen 9 zie je hoe Ludo Nina uit handen probeert te krijgen van de Italiaanse maffia. Stefano, die dan nog werkt voor de maffia, krijgt de opdracht zijn halfzusje te ontvoeren om zo Ludo een loer te draaien. Janine kan niet aanzien hoe het wellicht uit de hand gaat lopen en besluit er zelf voor te zorgen dat ze Nina weer veilig in haar armen kan sluiten.

Bekijk hier de cliffhanger

Cliffhanger seizoen 8

De cliffhanger van seizoen 8 zorgt ervoor dat je de hele zomer met een grote vraag blijft zitten. Want leven Julian, Robert en Alexandra nog of zijn ze dood? Julian trouwt met het Poolse 06-meisje Alexandra, zodat zij niet langer illegaal in Nederland is. Haar baas Joop Zwartjes, die haar mishandelt, is hier fel op tegen en neemt, met pistool, even een kijkje bij de huwelijksvoltrekking.

Bekijk hier de cliffhanger

Cliffhanger seizoen 7

In het zevende seizoen zijn het vooral slechte tijden voor Daniël. Hierdoor ziet hij het leven niet meer zitten en hij besluit er een eind aan te maken. Als hij op het punt staat van het dak te springen, wil Suzanne hem redden...

Bekijk hier de cliffhanger

Cliffhanger seizoen 6

Op het moment dat de eindtune in wordt gezet aan het einde van het zesde seizoen, blijft er één grote vraag onbeantwoord bij de fans; Leeft Arnie nog? Hij slaat namelijk overboord als hij, zwaar onder invloed van drank en drugs, met Linda een boottochtje maakt. Kun je je dat nog herinneren?

Bekijk hier de cliffhanger

Cliffhanger seizoen 5

Het vijfde seizoen loopt dramatisch af. Laura is tot over haar oren verliefd op de veel jongere Stan. Nadat de twee een kortstondige relatie met elkaar hebben, besluit Stan haar in te ruilen voor Linda, zo'n beetje de aartsrivale van Laura (Linda is het ex-vriendinnetje van Arnie en heeft een affaire gehad met Laura's man Robert). Laura komt erachter dat Linda bij Stan heeft geslapen en draait volledig door...

Bekijk hier de cliffhanger

Cliffhanger seizoen 4

De laatste aflevering van het vierde seizoen is een aflevering waarin vooral de liefde centraal staat. Arnie en Roos gaan trouwen, dit wordt gevolgd door een groot feest, maar niet voor iedereen is dit een leuke dag. Robert betrapt zijn vrouw Laura in een innige kus met zijn therapeute Tessel, en Helen raakt bewusteloos nadat Coen haar heeft gedrogeerd.

Bekijk hier de cliffhanger van seizoen 4

Cliffhanger seizoen 3

In het derde seizoen ontdekken we dat Helen Helmink de biologische moeder is van de geadopteerde Peter Kelder. Ze besluit, ondanks haar angst dat hij niets meer met haar te maken wil hebben, hem de waarheid te vertellen.

Bekijk hier de cliffhanger

Cliffhanger seiezoen 2

In het tweede seizoen maak je verder kennis met de sluwe praktijken van Martine Hafkamp, die er haar hand niet voor omdraait om een moord te plegen. Helen Helmink denkt dat Martine meer weet over de mysterieuze dood van Rolf Huygens. Martine is intussen druk bezig een andere slechterik erin te luizen; Frits van Houten.

Bekijk hier de cliffhanger

Cliffhanger seizoen 1

Als je héél diep in je geheugen graaft, kun je je misschien nog herinneren dat Simon in het eerste seizoen zijn geheugen kwijtraakt nadat hij een ongeluk krijgt op de Hummeveldse plassen. Hij komt bij Joke Nieuwkoop op haar woonboot wonen. Daniël, die ervan uitgaat dat Simon om het leven is gekomen, staat perplex als hij denkt Simon te zien. Met deze scène eindigde het eerste seizoen van GTST.

Bekijk hier de cliffhanger