DE SNOW MAGAZINE PRIJSVRAAG2 november RTL4 15.50h Herh. 9 november 08.30h

SERFAUS & FISS LADIS in TIROL / OOSTENRIJK
In deze uitzending zijn we in de dorpen Serfaus Fiss en Ladis, waarschijnlijk DE dorpen die het meeste voor kinderen te bieden hebben. En het maakt niet uit wat. Kinderhotels, kinderrestaurants, kinderskilandjes in alle maten. Special stoeltjesliften voor kinderen, kortom het kan niet op. Sander gaat de skiroutes verkennen in het skigebied en laat zich in verschillende restaurant en terrassen verwennen. Want de slogan is hier: “Weil wir es geniessen”. Nou dat lukt Sander wel. Nadia gaat op stap met Papa Burkhard en zijn zoontje Twan van 5 jaar. Ze kijken ook in een station waar kunstmatige sneeuw wordt gemaakt en een blik in de unieke kinderrestaurants. Maar ook hoe kinderen wordt bijgebracht op schansen te springen.
Verder in dit programma: De vaste rubriek Snow Science waar we allemaal weetjes over de wintersport laten zien. Skitechniek: Hoe maak ik een achterwaartse salto met ski’s op een schans?

De Sport2000 tip van deze week: We zijn bij Bouchier Sportcenter in Hoorn waar we naar de nieuwste wintersportkleding van dit seizoen gaan kijken.

Wil je meedoen als gast in SNOW magazine?

Als je mee wilt doen als gast in het komende seizoen, mail dan naar: redactie@snowmagazine.nl

RTL Snowmagazine

RTL Snowmagazine is sinds 25 jaar het enige wintersport- en sowieso langst lopende programma op de commerciele Nederlandse TV, wat 17 weken lang dwars door de Alpen en Scandinavië op zoek gaat naar de leukste skigebieden, après-skibars, wandel- en sleeroutes, half-pipes en diepsneeuw afdalingen. Kortom: als het maar iets met sneeuw te maken heeft.

Nadia Palesa, Sharon Wins en Sander Janson zijn de gidsen die samen met families, maar ook met locals de gebieden en nieuwe hellingen en ervaringen ontdekken. En natuurlijk is sneeuw overal wit, alleen zij proberen in elke wintersportbestemming iets anders te vinden. Ze gaan naar gebieden in Frankrijk, Zwitserland, Italië, Zweden en Oostenrijk.

RTL Snowmagazine is vanaf zondag 26 oktober 2014 weer op tv; elke zondag om 16.00 uur bij RTL 4! (herhaling: zondagochtend om 08.30 uur, RTL4)

Als je mee wilt doen als gast in het komende seizoen, mail dan naar: redactie@snowmagazine.nl

Uitzendingen