DE SNOW MAGAZINE PRIJSVRAAG IS BEEINDGDZondag 15:50h RTL4 Herh. 25 januari 08:30h

de MAURIENNE VALLEI in LA NORMA – VALLOIRE – AUSSOIS – BONNEVAL sur ARCS – VAL CENIS VANOISE - VAL FRÉJUS

Sander en Sharon bezoeken de Maurienne Vallei. Wat we zien: De mooiste afdalingen in Val Fréjus, en rodelen, het skigebied Val Cenis Vanoise en sleehonden, een snowbike afdaling in La Norma, speed-riden in Val Fréjus, diepe sneeuw skien in Bonneval sur Arcs, Biathlon in Aussois en de beste botsing tussen Sander en zijn cameraman.
Verder in dit programma: De vaste rubriek Snow Science waar we allemaal weetjes over de wintersport laten zien.. Voor de Sport2000 tip van deze week gaan we naar sportwinkel Sporting Oud Beijerland. Wat te doen als je graag wil skiën en je hebt afwijkende voeten? Gelukkig hebben ze daar skischoenen die helemaal aan je voeten kunnen worden aangepast.

Wil je meedoen als gast in SNOW magazine?

Als je mee wilt doen als gast in het komende seizoen, mail dan naar: redactie@snowmagazine.nl

RTL Snowmagazine

RTL Snowmagazine is sinds 25 jaar het enige wintersport- en sowieso langst lopende programma op de commerciele Nederlandse TV, wat 17 weken lang dwars door de Alpen en Scandinavië op zoek gaat naar de leukste skigebieden, après-skibars, wandel- en sleeroutes, half-pipes en diepsneeuw afdalingen. Kortom: als het maar iets met sneeuw te maken heeft.

Nadia Palesa, Sharon Wins en Sander Janson zijn de gidsen die samen met families, maar ook met locals de gebieden en nieuwe hellingen en ervaringen ontdekken. En natuurlijk is sneeuw overal wit, alleen zij proberen in elke wintersportbestemming iets anders te vinden. Ze gaan naar gebieden in Frankrijk, Zwitserland, Italië, Zweden en Oostenrijk.

RTL Snowmagazine is vanaf zondag 26 oktober 2014 weer op tv; elke zondag om 16.00 uur bij RTL 4! (herhaling: zondagochtend om 08.30 uur, RTL4)

Als je mee wilt doen als gast in het komende seizoen, mail dan naar: redactie@snowmagazine.nl

Uitzendingen