Vanaf 26 oktober 2014 zijn we er weer


De plaatsen die we gaan bezoeken zijn onder andere: Valloire, Veysonnaz, Fulpmes, La Norma, Aussois, Schruns, Tschagguns, Montafon, Leutasch, Seefeld, Gitschberg, Brixen, Val Cenis, Bonneval sur Arc, Neukirchen, Bramberg, Gršchen, Saastal, Val Frejus, Zell am See, Nendaz en Kaprun. Met natuurlijk het vaste Snow Science onderwerp en in het programmaonderdeel Snowtips, waarin we laten zien hoe we een op een luchtkussen of zoals ze zeggen op een "airbag" springen.

Snowmagazine nieuws

Wil je meedoen als gast in SNOW magazine?

Als je mee wilt doen als gast in het komende seizoen, mail dan naar: redactie@snowmagazine.nl

RTL Snowmagazine

RTL Snowmagazine is sinds 25 jaar het enige wintersport- en sowieso langst lopende programma op de commerciele Nederlandse TV, wat 17 weken lang dwars door de Alpen en ScandinaviŽ op zoek gaat naar de leukste skigebieden, aprŤs-skibars, wandel- en sleeroutes, half-pipes en diepsneeuw afdalingen. Kortom: als het maar iets met sneeuw te maken heeft.

Nadia Palesa, Sharon Wins en Sander Janson zijn de gidsen die samen met families, maar ook met locals de gebieden en nieuwe hellingen en ervaringen ontdekken. En natuurlijk is sneeuw overal wit, alleen zij proberen in elke wintersportbestemming iets anders te vinden. Ze gaan naar gebieden in Frankrijk, Zwitserland, ItaliŽ, Zweden en Oostenrijk.

RTL Snowmagazine is vanaf zondag 26 oktober 2014 weer op tv; elke zondag om 16.00 uur bij RTL 4! (herhaling: zondagochtend om 08.30 uur, RTL4)

Als je mee wilt doen als gast in het komende seizoen, mail dan naar: redactie@snowmagazine.nl

Uitzendingen