DE SNOW MAGAZINE PRIJSVRAAG


26 oktober RTL4 zondagmiddag 15.50 Herh. 2 november 08.30h

VEYSONNAZ en NENDAZ in de QUATRE VALLEES in WALLIS / ZWITSERLAND
In deze uitzending zijn we in de Quatre Vallees, een groot skigebied in het Zwitserse kanton Wallis of Valais in het Frans. Sander en Nadia bezoeken hier de plaatsen Nendaz en Veysonnaz die beide op dat skigebied zijn aangesloten. Ze maken een trip door het skigebied, waar ze op de Mont Fort een mooi uitzicht hebben op de Alpen, maar wat ook het begin is van een van de moeilijkste skiroute-afdalingen. Ze zeggen dat het de langste en steilste buckelpiste in de Alpen is. Een blik op de kinderskis-wedstrijden bij de Mont Rouge in Veysonnaz. In ieder geval, veel diepe sneeuw skiŽn. Dan natuurlijk een goed kaasfonduutje en waarom vallen al die kinderen met opzet op het laatste deel van de piste in Veysonnaz?
Verder in dit programma: De vaste rubriek Snow Science waar we allemaal weetjes over de wintersport laten zien.. Skitechniek: Hoe maakt ik een voorwaartse salto met skiís.
De Sport2000 tip van deze week: Bij van der Sporthuis AP van der Feer in Bolsward gaan we kijken hoe het staat met het onderhoud en verhuur van het wintersportequipment. Ook een tip over Craft onderkleding.

Wil je meedoen als gast in SNOW magazine?

Als je mee wilt doen als gast in het komende seizoen, mail dan naar: redactie@snowmagazine.nl

RTL Snowmagazine

RTL Snowmagazine is sinds 25 jaar het enige wintersport- en sowieso langst lopende programma op de commerciele Nederlandse TV, wat 17 weken lang dwars door de Alpen en ScandinaviŽ op zoek gaat naar de leukste skigebieden, aprŤs-skibars, wandel- en sleeroutes, half-pipes en diepsneeuw afdalingen. Kortom: als het maar iets met sneeuw te maken heeft.

Nadia Palesa, Sharon Wins en Sander Janson zijn de gidsen die samen met families, maar ook met locals de gebieden en nieuwe hellingen en ervaringen ontdekken. En natuurlijk is sneeuw overal wit, alleen zij proberen in elke wintersportbestemming iets anders te vinden. Ze gaan naar gebieden in Frankrijk, Zwitserland, ItaliŽ, Zweden en Oostenrijk.

RTL Snowmagazine is vanaf zondag 26 oktober 2014 weer op tv; elke zondag om 16.00 uur bij RTL 4! (herhaling: zondagochtend om 08.30 uur, RTL4)

Als je mee wilt doen als gast in het komende seizoen, mail dan naar: redactie@snowmagazine.nl

Uitzendingen