Frank en Frieda 'on tour'

Vanavond is het zover, dan zal blijken of al het harde werk van Frank en Frieda beloond wordt met drie ton. Om zoveel mogelijk stemmen voor Doozo te winnen, zijn de twee flink in de weer. Al dagen zijn ze op campagne om de hoofdprijs in de wacht te kunnen slepen.


Doozo op de voorpagina’s
Zo deden Frank en Frieda 80 pers- berichten de deur uit, de organisatie ‘Expeditie Leeuwarden’ heeft 2000 posters door heel Nederland verspreid en er zijn duizenden flyers gedrukt. In alle horecatenten in Leeuwarden draagt het personeel speciaal gedrukte t-shirts met daarop de oproep om te stemmen voor Doozo. De Friezen hebben Frank en Frieda op alle lokale televisie- en radiozenders langs horen komen. En ze hebben met Doozo al drie keer op de voorpagina van de Leeuwarder Courant gestaan.

Vanaf de middenstip
Afgelopen weekend dook het stel een Leeuwardens warenhuis in om het winkelend publiek over te halen op hen te stemmen. Om nog meer mensen tegelijk te bereiken, gingen ze naar de voetbalstadia van Cambuur Leeuwarden en SC Heerenveen. Tijdens de rust hebben ze vanaf de middenstip iedereen in het stadion opgeroepen om te sms-en voor Doozo. Ze zijn zelfs bang dat de server in Hilversum dit soort sms-bombardementen niet aan kan! Verder staat op de waag in het centrum van Leeuwarden een gigantisch opblaasbaar billboard. Bij elke gelegenheid nodigt het koppel iedereen uit om vanavond mee te komen feesten. Het wordt een uitzinnige boel in Leeuwarden!

Vanavond tijdens de live-show zullen we weten of Frank en Frieda met de € 300.000 aan de haal gaan. Kijken dus vanavond!

  Lees alle nieuwsberichten over Leeuwarden

 terug

De volgende uitzending: