Uitgaan

In Nice zijn verschillende leuke bars en caféetjes. Voor het échte nachtleven nemen we een kijkje in buurstad Cannes.

Voor een bezoekje aan een échte club kun je het beste een taxi nemen vanuit Nice naar Monaco, st. Tropez of Cannes. Daar kun je je volop in het nachtleven storten. Neem wel een goed gevulde portemonnee mee want echt goedkoop is een avondje stappen in Monaco of Cannes nu ook weer niet.

Le Bâoli
Als je van een feestje houdt, dan is Le Bâoli in Cannes een aanrader. Loungen met een lekkere cocktail of volledig uit je dak gaan op de dansvloer. Le Bâoli opent haar deuren 's avonds om acht uur en is tot vijf uur 's morgens open. Je komt er binnen zonder te betalen.
Porte Pierre Canto – Bd de la Croisette
Cannes
www.lebaoli.com

Club Karement
In Monaco is Club Karement the place to be. Een trendy uitgaansgelegenheid waar het doorgaans rond middernacht pas echt gezellig druk wordt. Op vrijdagavond is de toegang gratis. Op zaterdag betaal je ongeveer € 20, - en krijg je één drankje gratis. Rond vijf uur ’s ochtends sluit de club haar deuren.

Bar des Oiseaux
Lekker onderuit gezakt genieten van live muziek. Dat kan in Bar des Oiseaux in Nice. Elke avond heeft een ander thema: jazz, gospel, country en wereldmuziek. De bar is elke avond geopend tot elf uur. De entree is gratis.
Adres:
5, rue saint-Vincent, Nice
www.bardesoiseaux.com

Café Smarties
Een loungebar in seventies-stijl. In het cafe komen veel ‘locals’ die gewoon ontspannen willen kletsen. Smarties is geen decadente uitgaansgelegenheid; de jetset zul je er dan ook niet tegenkomen. Maar als je op zoek bent naar een plek waar je een normaal geprijsd drankje kunt nuttigen, is dit de bar die je zoekt. Let op: café Smarties is op zaterdag gesloten.
Cocktails vanaf € 6,-
Tapbier vanaf € 3,50

Adres: 10 rue defly, Nice
www.nice-smarties.com

Terug naar de andere categorieën >

 •  Eten & drinken >

 •  Activiteiten >

 •  Cultuur >

 •  Slapen >

 •  Do's en Don'ts >

 • terug

  homepage
    

  Presentatie

   
  Tim Immers & Jet Sol  

   

  Even verder kijken

  Tips
  Reisgidsen
  Uitzendingen
  Help je medereiziger


   

  De bestemmingen