Wil je op vakantie, maar alleen? Zin in nieuwe mensen om je heen? Ga mee op een singles-reis. Vrijgezellen of avonturiers op zoek naar liefde of vriendschap

Voor avontuurlijke types
Stel je wilt graag met vakantie maar in je omgeving heeft niemand geld of tijd om mee te gaan. Je kan dan natuurlijk thuisblijven, maar dan blijft er bitter weinig over van een heerlijke vakantie naar de zon. Of je bent het single zijn meer dan zat maar je hebt geen trek in eindeloos in cafťís rondhangen in de hoop daar iemand tegen te komen. Of je bent een avontuurlijk type dat altijd al die trektocht door Nepal wil maken met iemand die net zo bevlogen is als jij.

In al deze gevallen bieden singles reizen uitkomst. Deze reizen zijn speciaal voor mensen die niet in hun eentje met vakantie willen en graag nieuwe mensen willen leren kennen.

Reis op maat
Voor elke single is er wel een reis op maat. Van zeilen tot cultuur, van zonvakanties tot trektochten, je kan het zo gek niet bedenken. Vaak worden deze reizen ingedeeld in leeftijdscategorieŽn, zodat je als hippe twintiger niet tussen de opaís en omaís zit. Meegaan op een singles reis is een leuk avontuur, je bent immers op vakantie en je leert tegelijkertijd nieuwe mensen kennen. Dť uitkomst voor mensen die eens iets anders willen.

De site van U4U is gespecialiseerd in singles reizen en heeft alle soorten en maten op een rijtje gezet. Ook vind je hier reiservaringen van anderen terug, zodat je op de hoogte bent van hoe zoín soort reis nu precies verloopt en bevallen is.

Klik hier voor de website van U4U.

††l Home†l†Bestemmingen†l†Video†l†Travel Fotoverhaal 2006†l†Nieuwsbrief†l†Seizoen 2005-2006†l†Contact†l†
Singles reizen


TRAVEL ARCHIEF