Bright

Bright

Bright is hét tech-platform van Nederland. Altijd op zoek naar het vernuft in digitale technologie, design en style, naar de gamechangers en de eye-openers. Bright heeft een omnichannel strategie via TV, web, apps en events. Dit zorgt voor een always on strategie met specifieke targetmogelijkheden en samen met de adverteerder nieuw te ontwikkelen formats, aansluitend op de wensen van de fans. Bright verbindt tech lovers en houdt ze altijd op de hoogte van het laatste technieuws, de beste tips en de coolste gadgets. Bright focust zich op design en prijs/kwaliteit.

De focus van de content ligt op de volgende thema's: Smart Home, Future Mobility, Wearables en Design. De content binnen het platform informeert, activeert en entertaint. Dit gebeurt met een cross-channel opzet, waarbij Bright.nl een centrale hub is waar alles samenkomt. Bright blijft vernieuwen en video blijft het focuspunt voor 2019. De redactie experimenteert ook met Voice en Podcast. Bekijk hier de factsheet voor meer info.

Bright Events

Bright Day is hét techfeest voor tech optimisten. De editie van 2018 trok meer dan 25.000 bezoekers. Bekijk hier de aftermovie. In november 2019 wordt de Expo in Haarlemmermeer opnieuw omgetoverd tot hét techfestival van Nederland, met de categorieën Smart Home, Future Mobility, Mobile First en Health & Robotics. Ook aan de allerjongste bezoekers wordt gedacht met een Bright Kids area.

Bezoekers ontmoeten de modernste robots, testen de nieuwste gadgets en beleven de coolste tech in het echt! Wil je erbij zijn met jouw product of merk, bekijk hier de mogelijkheden en neem contact op met Roos Bitterlin via Roos.bitterlin@rtl.nl.