Bright

Bright

Bright is hét tech-platform van Nederland. Altijd op zoek naar het vernuft in digitale technologie, design en style, naar de gamechangers en de eye-openers. Bright bereikt via TV, web, apps en events maandelijks een half miljoen Nederlanders. Meer weten? Bekijk hier de factsheet.

Z Innovatie

Binnen het innovatiedomein van RTL Z en tegen het decor van grote thema's als robotica, kunstmatige intelligentie en internet of things, belichten we Nederlandse ondernemers die voorop lopen door vooruit te kijken. Waar gaat Nederland geld mee verdienen in de toekomst, de wereld mee veranderen en welke innovaties laten zien dat Nederland veel verder is dan we denken?

Thema’s die in 2019 naar voren zullen komen zijn o.a: Digital Dutch, Robotica/Dutch Technology, Food Innovation en Health Innovation/Digital Health.

Partnermogelijkheden:

TV: Bij RTL Z staat innovatie centraal. Zowel vanuit werkgevers- als werknemersperspectief. Met ondernemersportretten geven we innovatieve ondernemers en bedrijven een gezicht. Deze portretten worden uitgezonden bij RTL Z en kennen een digitale doorvertaling.

Online: Naast impact-campagnes, middels display/high impact formaten, bieden we ook de mogelijkheid om via branded content artikelen verhalen te vertellen. Dit kan in verschillende vormen, denk hierbij aan een interview, portret, duiding, achtergrondartikel of onderzoek. Vanaf drie artikelen is het eveneens mogelijk een eigen partnerpagina binnen RTLZ.nl te claimen waarop alle content weer samenkomt.

Events: Events horen bij RTL Z. Er zijn verschillende vormen mogelijk. Eigen RTL Z events, (aanhaken bij) partner events en tailormade themaweken inclusief (online) seminar.

Bright Live

Bright Live is een online liveshow over een trending topic op techgebied. De live uitzendingen kunnen vanaf elke locatie worden gevolgd via web en mobile. Bright Live biedt het perfecte umfeld om laagdrempelig in contact te komen met de doelgroep. Bekijk hier de factsheet voor meer informatie.

Bright Events

Bright Day is hét techfeest voor nieuwsgierig Nederland. De vorige editie, op 24 en 25 november 2018 trok meer dan 25.000 bezoekers. Bekijk hier de aftermovie. Tijdens Bright Day maken jong en oud kennis met de nieuwste wearables, eSports, de beste Nederlandse startups en een live Uitpakparty gadgetshow. Het evenement vindt dit jaar plaats op 24 en 25 november in de Expo Haarlemmermeer en is een uniek concept. Het is meer dan een event met gadgets en ICT voor tech-lovers. Het tech domein staat voor innovatie en vernieuwing en spreekt een brede doelgroep aan. Interesse in een partnership? Bekijk hier de mogelijkheden.