Healthy Fest

Healthy Fest is hét festival in Nederland waar sport, mind, food én friends samenkomen. Drie dagen lang inspireren bekende professionals met serious workouts, yoga, lezingen en workshops over gezond eten. Healthy Fest is een uniek concept: een boost voor body én brands. Zo was bij de eerste editie Dove op een logische wijze gekoppeld aan het event. Bekijk de casevideo om meer te weten te komen over de branding en activatiemogelijkheden. Of lees meer over het onderzoek naar de imagowaarden van sponsor Dove.

Wil je zelf invulling geven aan een van de Healthy Fest onderdelen? Dat kan! Claim een work-out sessie of organiseer een sampling actie. De omgeving en bekende festival ingrediënten zoals lekker eten&drinken, shoppen en muziek, bieden veel mogelijkheden voor een natuurlijke koppeling met jouw merk. Samen bepalen we de beste invulling voor jouw doelstelling en budget.

Website Healthy Fest

Let op: alleen voor adverteerdersvragen. Kijkersvragen of klachten worden via deze contactpersoon niet beantwoord. Hiervoor kun je terecht bij customercare@rtl.nl.