Inkoopinformatie

Hier vind je alle inkoopinformatie om jouw spot-, billboarding, special advertising, online en Branded Content campagne te plannen bij RTL.

Je kunt nu inkopen tot en met:

februari 2020

  • Publicatie: dinsdag 24 december 2019
  • Aanvragen bureaus bij RTL: maandag 6 januari 2020
  • Versturen offertes: maandag 20 januari 2020

De racewedstrijden van de Formule 1 op Ziggo Sport en grote sportevenementen op Eurosport en FOX Sports vallen binnen de Top Time programmering.

Vanaf 2020 gaan de sales activiteiten van Adfactor, BrandDeli, Triade Media en RTL integreren in een nieuw video sales netwerk onder de naam Ad Alliance. Om een vooraanstaande rol te blijven spelen in de Nederlandse advertentiemarkt heeft RTL Nederland in de afgelopen jaren belangrijke investeringen gedaan in het versterken en verbreden van zijn sales portfolio. De oprichting van Ad Alliance is het antwoord op de behoefte van klanten aan verbeterde service, innovatie op het gebied van ad-tech, targeting en data en op maat gemaakte (bereiks)oplossingen voor tv, social en online vanuit één aanspreekpunt. Tegelijkertijd is het een lokaal antwoord op de concurrentie van grote tech partijen.

Vragen?

Ben je een nieuwe klant en wil je voor het eerst adverteren bij één van onze zenders of online platformen? Neem contact met ons op via sales@rtl.nl of 035 - 671 87 11, dan kunnen we je precies uitleggen hoe alles werkt.