Live Entertainment

Zoek je een uniek live podium voor een merkactivatie? Een onvergetelijk personeelsfeest? Of heb je interesse in een prijsvraagactie zoals een meet & greet? Wij bieden merken en bedrijven een allround service op het gebied van events: van grote publieksevenementen tot zakelijke events.

Publieksevents

We bedenken, creëren en produceren grote publieksevenementen zoals GABBERS, Let's Dance, The Christmas Show, Soof de Musical en het gezonde festivalweekend Healthy Fest. Met deze succesvolle live concepten bieden we entertainment voor elke doelgroep: de perfecte gelegenheid voor één op één contact, het ontvangen van feedback, bevorderen van verkoop en het opbouwen van awareness voor jouw merk. Er zijn talloze mogelijkheden voor ieder budget. Denk aan sponsoring met een grote mediacampagne, ticketsales via TV-promo’s of billboards bij onze programma’s, een digitale nieuwsbrief, social streams of alleen op de dag zelf met een sampling actie, bannering of het vertonen van jouw commercial tijdens het event. Neem contact op voor de mogelijkheden die het best bij jouw doelstelling passen.

Zakelijke events

Als fullservice evenementenbureau bedenken en realiseren we voor vele bedrijven het perfecte personeelsfeest, een succesvolle productintroductie, beurs, award show, concert, theateruitvoering of televisieprogramma.

Events kalender