Live Entertainment

Zoek je een uniek live podium voor een merkactivatie? Een onvergetelijk personeelsfeest? Of heb je interesse in een prijsvraagactie zoals een meet & greet? Wij bieden merken en bedrijven een allround service op het gebied van events. De showreel geeft een impressie:

Publieksevents

We bedenken, creëren en produceren grote publieksevenementen zoals GABBERS, Dinnershow Pandora, Let's Dance, The Christmas Show en het gezonde festivalweekend Healthy Fest. Er zijn talloze mogelijkheden om een merk of product te promoten, denk aan ticketsales via TV promo’s of billboards bij onze programma’s, een digitale nieuwsbrief naar een van onze bestanden, social streams, bannering op het event zelf, sampling of vertonen van jouw commercial tijdens het event. Partnerships zijn er in alle maten en voor alle budgetten: lift mee als sponsor op een grote mediacampagne tot en met brede invulling tijdens het event. Of haak alleen aan op de dag zelf met een sampling actie. Neem contact op voor de mogelijkheden die het best bij jouw doelstelling passen.

Zakelijke events

We produceren in onze eigen locatie Studio21 bijna honderd zakelijke evenementen per jaar. Als fullservice evenementenbureau bedenken en realiseren we voor vele bedrijven het perfecte personeelsfeest, een succesvolle productintroductie, beurs, award show, concert, theateruitvoering of televisieprogramma. Dit kan ook ingevuld worden met onze Dinnershow, Nederlands langst lopende show ooit. De huidige show, Dinnershow Pandora, is een sensationele avond uit inclusief een verrassend 3- of 4-gangendiner, onbeperkt drankenassortiment en spetterende afterparty. Interesse? Neem contact op voor een op maat gemaakt voorstel.

Events kalender