Nieuwsartikelen

Ajax - OCG Nice live op Ziggo Sport en Eurosport

Nieuwsartikelen

Ziggo Sport, de gratis sportzender voor alle Ziggo klanten op kanaal 14, zendt beide wedstrijden van Ajax in de derde voorronde van de UEFA Champions League tegen het Franse OCG Nice live uit. Bovendien maken Ziggo Sport en Eurosport voor deze gelegenheid een een-tweetje: voetbalfans die geen Ziggo-klant zijn, kunnen namelijk zowel het uit- als het thuistreffen rechtstreeks zien via Eurosport.

De Amsterdammers spelen op woensdag 26 juli het eerste duel uit in Nice en spelen een week later, op woensdag 2 augustus, thuis in Amsterdam, beide duels beginnen om 20:45 uur. Verder zijn de voorronde-duels, behalve op Ziggo Sport en Eurosport, ook te volgen op Ziggo Sport Totaal, dat te ontvangen is bij alle distributeurs in Nederland.

Vorig jaar overleefde Ajax in de derde voorronde PAOK Saloniki maar werd het in de play-off wedstrijd uitgeschakeld door FK Rostov. Indien de ploeg van Marcel Keizer erin slaagt OCG Nice uit te schakelen, dan wacht een nieuwe play-off om een plek in het hoofdtoernooi. Landskampioen Feyenoord is automatisch geplaatst voor de groepsfase van de UEFA Champions League.

De play-off wedstrijden en het hoofdtoernooi van de UEFA Champions League zijn geheel te volgen via Ziggo Sport Totaal. Per speelronde worden er op de diverse kanalen van Ziggo Sport Totaal meerdere wedstrijden gelijktijdig uitgezonden zodat de kijker zelf de keuze heeft naar welke wedstrijd hij of zij wil kijken. Bovendien wordt er op Ziggo Sport Select een schakelprogramma uitgezonden.