Nieuwsartikelen

Concentrate Bold

Nieuwsartikelen

Concentrate breidt nog verder uit! Met veel trots presenteert het succesvolle online jongerenplatform weer een nieuw kanaal: Concentrate BOLD. De content van dit YouTube-kanaal zit op het scherpst van de snede en is bedoeld voor mannen en stoere vrouwen. De vaste presentatoren zijn JayJay Boske (Day1 en Expeditie Robinson), Kaj van der Ree (Concentrate en 3FM) en Niels Oosthoek (Gierige Gasten). Ook presentatrice Iris Enthoven komt het team versterken. Ze is onder andere co-host van het nieuwe programma The Pick-up Line - een samenwerking met Xite – en ook van het spraakmakende format Big Bang BOLD. De eerste aflevering van het nieuwe programma Zwijgrecht met JayJay en Niels staat inmiddels online. Hierin zitten Temptation Island verleidster Danyla en haar vriend Nasr aan de leugendetector.

Zwijgrecht - Maandag om 17:30 uur

In zwijgrecht krijgen vrouwen de kans de waarheid te achterhalen van hun boyfriend. Wat heeft hij allemaal uitgespookt in het verleden? Is hij altijd eerlijk geweest? De man in kwestie komt naar een locatie en denkt dat hij enkel een interview heeft over zijn relatie. Hij moet in een ME-busje stappen en daar zitten zijn vriendin, JayJay en Niels met een leugendetector. In een vragenvuur komt de waarheid boven water. Wel heeft de man de mogelijkheid zich één keer te beroepen op zijn zwijgrecht. Zwijgrecht is elke maandag om 17:30 uur te zien bij Concentrate BOLD.

The Pick-up Line (in samenwerking met XITE) - Woensdag om 17:30 uur

Welke pick-up line werkt het beste? Hoe moet je jezelf kleden om makkelijk te scoren? Wat werkt beter: nuchter of onder invloed zijn om een chick te scoren? Op die vraag zoeken Niels Oosthoek en Iris Enthoven het antwoord in The Pick-Up Line, tijdens diverse festivals deze zomer. In een samenwerking met XITE maakt BOLD zich klaar voor het festivalseizoen als het aankomt op scoren, hosselen of regelen. Wat zijn de do’s en don’t? Xite interviewt de artiesten die optreden en vraagt de bezoekers naar de beste pick-up line. BOLD gaat vervolgens deze bijzondere tips tot uitvoering brengen. The Pick-up Line is op woensdag om 17:30 uur te zien bij Concentrate BOLD.

Big Bang BOLD (Tech & Wetenschap) - Vrijdag om 17:30 uur

Hoe maak je een raket van huis-, tuin- en keukenspullen? Welke martelmethodes bestaan er? Big Bang BOLD is een spraakmakend wetenschappelijk programma van BOLD, waarin Kaj, JayJay, Niels en Iris de meest uiteenlopende dingen testen en uitproberen. Bij Big Bang BOLD kan het niet gek genoeg en is een op geheel eigen wijze don’t try this at home serie. Big Bang BOLD is elke vrijdag om 17:30 uur te zien bij Concentrate BOLD.