Nieuwsartikelen

Concentrate Velvet

Nieuwsartikelen

Concentrate breidt verder uit! Het succesvolle online jongerenplatform heeft een nieuw kanaal erbij: Concentrate Velvet. Het stoere zusje van Concentrate neemt de plaats in van Katwalk en houdt zich naast beauty en fashion ook bezig met lifestyle, liefde en entertainment. Ze heeft een geheel eigen stijl, met een spraakmakende nieuwe programmering en is een aantal nieuwe presentatoren rijker. Naast Lizzy van der Ligt en Bibi Breijman (de vertrouwde gezichten van Katwalk) komen ook Fred van Leer en Sophie Milzink het Velvet-team versterken.

Love at First Lie

In de nieuwe datingshow voor vrouwen Love at First Lie duikt Sophie Milzink in de wereld van de liefde. Één dame vraagt vier heren het hemd van het lijf, terwijl zij aan de leugendetector zitten. Wat gebeurt er als de waarheid naar boven komt? Er zijn drie rondes en elke ronde valt er één man af. In de laatste ronde draaien de rollen om en mogen zij de vrouw pittige vragen stellen. Uiteindelijk blijft er één stel over dat met elkaar op date gaat. Is het Love at First Lie? Elke maandag vanaf 16.30 uur.

Grannies & Guys

Iedere woensdag om 16.30 uur is het reeds bekende (voorheen Katwalk) programma Grannies & Guys te zien met Bibi Breijman. Het nieuwe mannenpanel, bestaande uit Thomas Cox, Nesim Najih en Kaj van der Voort, geeft samen met een drietal oudjes hun ongezouten mening over verschillende vrouwenzaken, zoals sexting, Tinder, modetrends en afknappers. Bibi Breijman voert het pittige gesprek met de Grannies & Guys en lokt mooie reacties uit.

Fashion Feed

Op vrijdag om 16.30 uur Fashion Feed! Dit is een voormalig Katwalk-format, maar krijgt bij Concentrate Velvet een nieuw jasje. In deze serie geeft Lizzy van der Ligt een kandidaat of bekende YouTuber de look van een bekende celebrity. Meestal zijn deze sterrenlooks natuurlijk onbetaalbaar, maar Lizzy laat zien dat je met goedkope kleding dit makkelijk kan kopiëren. YouTube-ster Sheling Kamkes heeft ook een rol in de serie en verzorgt de make-up tijdens de make-overs.

Fred van Leer

Fred van Leer krijgt ook een eigen programma op Concentrate Velvet, waarbij hij in de wereld van de festivals duikt. Hij gaat heel het land door om op zoek te gaan naar de coolste en gekste festivaloutfits, want er loopt heel wat rond deze zomer. In deze zoektocht komt hij de leukste en gekste types tegen. Met Freds sprankelende persoonlijkheid is dit natuurlijk lachen, gieren, brullen. De eerste uitzending is deze zomer, de exacte datum maakt hij later bekend.

Catfight

Elke eerste zondag van de maand om 16.30 uur is Catfight te zien, waarbij alle hosts samen komen en een challenge met elkaar aangaan. Fred van Leer beoordeelt hier de dames op hun prestaties.

Meer informatie: www.youtube.com/concentratevelvet