Nieuwsartikelen

Wijzigingen bij digital sales team RTL

Nieuwsartikelen

Op 1 maart is Gijs van Beek gestart als Head of Digital Sales bij RTL. Gijs was hiervoor Head of Publisher Trading bij GroupM. Hij volgt Anna-Maria Vujinovic op, die per 1 maart de overstap maakt naar RTL AdConnect, het internationale saleshuis van RTL Group.

Gijs van Beek over zijn nieuwe functie: “Ik kijk er enorm naar uit om bij RTL aan de slag te gaan. Het is een geweldig multimediaal bedrijf, dat naast TV de afgelopen jaren ook op digitaal vlak een zeer sterke speler is geworden. Ik zie het als een mooie uitdaging om samen met het team nu en gedurende de verdere digitalisering van het medialandschap passende oplossingen te blijven bieden aan adverteerders, waarbij kwaliteit en relevantie centraal staan”.

Anna-Maria Vujinovic is gestart in haar nieuwe functie als Director Digital Sales & Business Development bij RTL AdConnect. Ze gaat een nieuw team opzetten dat zich bezig houdt met de positionering van alle digitale RTL-labels. Daarnaast is het doel om product en techniek te centraliseren en te vereenvoudigen, om zo op lokaal niveau de beste oplossingen met premium en brand safe content aan te bieden.