Plannersinfo Online

Met ons brede netwerk aan kwalitatieve websites en apps bieden we effectieve inkoopmogelijkheden voor optimale campagneresultaten.

Ons online video-aanbod staat garant voor groot bereik en hoge engagement. Je kunt kiezen voor TV-content of web-only series op ons eigen RTL XL platform, korte RTL-fragmenten op YouTube en alle content van RTL MCN en Adfactor of voor content van omvangrijke netwerken van third parties waarmee we samenwerken zoals Smartclip en Divimove. Via targeted advertising kun je jouw doelgroep gericht en relevant bereiken op alle schermen, inclusief TV. Met native advertising wordt jouw verhaal naadloos opgenomen in het design, de context en storyline van een RTL-merk. Je lift mee op de kracht van onze powerbrands en influencers als StukTV. Tot slot bieden we met de kwalitatieve content op onze sites en de grote opvallende formaten de perfecte omgeving voor jouw display of rich media campagne.

Dus of je nu gaat voor maximaal bereik of juist een niche bereik in een specifieke categorie bezoekers, samen plannen we de meest effectieve campagne rondom jouw boodschap. Wil je met ons van gedachten wisselen? Neem contact op met één van onze accountmanagers of stuur een e-mail.