Routeradar

Routeradar hoort bij Nederlands populairste weerplatform Buienradar en biedt navigatie, files en flitsers. Het combineert topkwaliteit navigatie met live verkeers-informatie en flitserwaarschuwingen. Gebruikers kunnen hun favoriete routes opslaan. Kaarten zijn ook offline te bekijken, waardoor de gebruiker niet onnodig veel data verbruikt. De doelgroep wordt bereikt via de app, website, mobiele site en TV. Zo worden bij het Ontbijtnieuws bij RTL 4 dagelijks de uitzendingen van RTL Weer & Verkeer verzorgd.

De app is al meer dan 500.000 keer gedownload. Dagelijks heeft Routeradar 15.000 unieke gebruikers.

Routeradar biedt diverse commerciële mogelijkheden voor partners:

• Display advertising Op de website, de mobiele site en in de apps zijn diverse mogelijkheden voor display advertising.

• TV-Billboard Ter promotie van Routeradar wordt op alle RTL-zenders een promo-campagne uitgezonden. We bieden partners de mogelijkheid om mee te liften op de crossmediale promotiecampagne van Routeradar.

• Commerciële uiting op de kaart Routeradar biedt mogelijkheden voor content-integratie in de app, waarmee de doelgroep ook onderweg kan worden bereikt. Dat kan door middel van een vermelding op de Routeradar kaart, push alert, click to call, content-integratie onder Direct Hulp. De uitingen kunnen worden getarget op basis van tijdstip, locatie of zelfs het weer.

Bekijk hier het uitgebreide informatiepakket of neem contact op met Nadieh Cissen of Thijs Kempers.