RTL MCN

RTL MCN is de meest levendige plek voor video-creators en nieuw talent om zichzelf verder te ontwikkelen. We verzamelen en creëren de beste content voor 18-35 jarigen, in de categorie fun, entertainment, lifestyle en travel. We helpen invloedrijke videomakers en online-sterren bij hun ontwikkeling en bij het uitbreiden of opbouwen van hun social video-business. Totaal bereiken we ruim 5 miljoen subscribers en bijna 60 miljoen views per maand.

Onder andere OnneDi, Kalvijn en Anna Nooshin zijn verbonden aan RTL MCN. Naast het vertegenwoordigen van populaire content creators ontwikkelen we series en platformen, alleen of samen met adverteerders, zoals Concentrate en Concentrate Velvet.

Ons team slaat op natuurlijke wijze de brug tussen de content-fans en jouw merk. Er zijn uiteenlopende mogelijkheden in online video en native advertising om een product of dienst onder de aandacht te brengen. Bekijk onderin deze pagina voorbeelden van succesvolle cases. Ga voor meer voorbeelden naar onze verzamelpagina Cases. Op basis van jouw communicatiedoelstelling of doelgroep ontwikkelen we een partnership op maat.

Wil je van gedachten wisselen over een mogelijke samenwerking, neem dan contact op. We denken graag met je mee!

Cases