RTL Nieuws

Wil je adverteren in een actuele omgeving? RTL Nieuws is voor velen dè nieuwsbron van de dag. Via TV, apps en de site informeren we nieuwsgierig Nederland 24/7. RTL Nieuws biedt een enorm digitaal crossdevice dagbereik en de combinatie van TV en online vormt het grootste dagelijks bereik in de Nederlandse markt.

Op RTLNieuws.nl en de app vind je ook informatie van RTL Z, RTL Boulevard, Editie NL en Buienradar. Content-integratie op de diverse nieuws- en weerplatformen biedt creatieve en onderscheidende kansen voor adverteerders die zich willen profileren in een actuele omgeving. Deze merkbundeling zorgt voor een krachtig en eenduidig nieuwsplatform met een stevig bereik.

Editie NL

Editie NL is een Nederlands actualiteitenprogramma van RTL 4 en sluit aan bij het RTL Nieuws. Het platform trekt dagelijks miljoenen views en biedt veel mogelijkheden voor partnerships. O.a. via native advertising waarbij jouw merk naadloos wordt opgenomen in het design en de content van de site. Of denk aan zichtbaarheid via onze social community, tailor-made video's op onze Facebook pagina of een samenwerking als content partner binnen de sectie van EdtieNL bij RTLNieuws.nl. Bekijk de factsheet voor meer informatie.

Weekend Magazine

Het Weekend Magazine van RTL Nieuws is een gratis online glossy voor web én in de tablet app. Iedere donderdag tot en met zondag biedt het Weekend Magazine pagina's vol leuke ideeën, tips en good stuff. Bekijk de factsheet voor meer informatie.

Meer weten over adverteren via onze nieuwsplatformen? Neem contact op!