RTL Nieuws

Wil je adverteren in een actuele omgeving? RTL Nieuws is voor velen dè nieuwsbron van de dag. Via TV, apps en de site informeren we nieuwsgierig Nederland 24/7. RTL Nieuws biedt een enorm digitaal crossdevice dagbereik en de combinatie van TV en online vormt het grootste dagelijks bereik in de Nederlandse markt.

De live nieuwsfeed op RTLNieuws.nl biedt video, tekst, foto’s en tweets terwijl een nieuwsverhaal zich ontwikkelt. Zo zit de consument in de slipstream van de journalist en volgt zo het nieuws terwijl het gebeurt. Het gebruiksvriendelijke design leent zich bij uitstek voor smartphones en tablets. De app biedt volop achtergronden en leuke features voor nieuws-zoekers.

Op RTLNieuws.nl en de app vind je ook informatie van RTL Z, RTL Boulevard, Editie NL en Buienradar. Content-integratie op de diverse nieuws- en weerplatformen biedt creatieve en onderscheidende kansen voor adverteerders die zich willen profileren in een actuele omgeving. Deze merkbundeling zorgt voor een krachtig en eenduidig nieuwsplatform met een stevig bereik. We bieden diverse formaten en mogelijkheden om jouw campagne succesvol te implementeren.

Weekend magazine

Wekelijks verschijnt het Weekend Magazine van RTL Nieuws, een gratis online glossy voor web én in de tablet app. Iedere donderdag tot en met zondag biedt het pagina's vol leuke ideeën, tips en good stuff. Het Weekend Magazine biedt brede mogelijkheden voor content samenwerkingen. De doelgroep bestaat uit mannen en vrouwen van 25 tot 49 jaar. De redactie denkt graag mee over onderwerpen en contentvormen. Naast de reguliere edities verschijnen regelmatig edities die volledig in het teken staan van een feestdag of een bepaald thema, zoals Koningsdag.

Partners kunnen zich bij de volgende rubrieken aansluiten:

• Mode & wonen • Eten & uitgaan • Gezondheid & geluk • Media & techniek • Reizen & recreatie

Ontdek de vele mogelijkheden van het Weekend Magazine in deze Onepager.

Neem voor meer info of een voorstel contact op