RTL Nieuws

Wil je adverteren in een actuele omgeving? RTL Nieuws is voor velen dè nieuwsbron van de dag. Via TV, apps en de site informeren we nieuwsgierig Nederland 24/7. RTL Nieuws biedt een enorm digitaal crossdevice dagbereik en de combinatie van TV en online vormt het grootste dagelijks bereik in de Nederlandse markt.

Op RTLNieuws.nl en de app vind je ook informatie van RTL Z, RTL Boulevard, Editie NL en Buienradar. Content-integratie op de diverse nieuws- en weerplatformen biedt creatieve en onderscheidende kansen voor adverteerders die zich willen profileren in een actuele omgeving. Deze merkbundeling zorgt voor een krachtig en eenduidig nieuwsplatform met een stevig bereik.

Editie NL

Editie NL is een Nederlands actualiteitenprogramma van RTL 4 en sluit aan bij het RTL Nieuws. Het platform trekt dagelijks miljoenen views en biedt veel mogelijkheden voor partnerships. O.a. via native advertising waarbij jouw merk naadloos wordt opgenomen in het design en de content van de site. Of denk aan zichtbaarheid via onze social community, tailor-made video's op onze Facebook pagina of een samenwerking als content partner binnen de sectie van EdtieNL bij RTLNieuws.nl. Bekijk de factsheet voor meer informatie.

Z Life

Iedere week verschijnt een nieuwe editie van het online lifestyle magazine van RTL Z: Z Life. Boordevol interviews, achtergrondverhalen, design trends, hotspots en de laatste mode en gadgets. Z Life biedt brede mogelijkheden voor content samenwerkingen en richt zich op de ondernemende Z-doelgroep. De redactie denkt graag mee over onderwerpen en contentvormen.

Partners kunnen zich bij de volgende rubrieken aansluiten:

• Design • Reizen • Cultuur • Gadgets • Architectuur

Ontdek de vele mogelijkheden van Z Life in deze Onepager.

Meer weten over adverteren via onze nieuwsplatformen? Neem contact op!