WE ♥ VIDEO-community

RTL wil mensen raken met mooie verhalen in hoofd en hart. Hoe we daar succesvol in zijn? Door hard te werken voor mooie producties én constant in contact te staan met onze consument. Via de WE ♥ VIDEO-community bieden we kijkers en gebruikers de kans om hun mening over en ervaringen met onze content te delen. We luisteren naar ze, begrijpen ze en nemen hun feedback mee in onze beslissingen. Zo creëren we content waar iedereen trots op kan zijn.

De community is begonnen als jongerenpanel met 300 jongeren in de leeftijd 18 tot 25 jaar. Maar inmiddels hebben we dit uitgebreid naar een community met 600 enthousiaste leden in de leeftijd 18 tot 54 jaar die dagelijks meedoen aan onze onderzoeken zoals forumdiscussies, chatsessies en challenges. Op deze manier kunnen we zowel RTL als adverteerders ondersteunen met inzichten uit een bredere doelgroep.

Wat en hoe onderzoeken we?

We verzamelen inzichten over veranderend kijkgedrag/mediagebruik en feedback op RTL-content. Ook doen we voortdurend onderzoek naar samenwerkingen met adverteerders om feedback te krijgen op campagnes en adverteerders meer inzicht te geven in de merkbeleving onder (jonge) consumenten. Via creatieve en ludieke vraagstellingen dagen we ze uit tot het geven van feedback. We belonen ze met kaarten voor evenementen, goodiebags of gadgets. Ook nodigen we regelmatig leden uit bij RTL om verder te praten over de input die ze online leveren.

Mogelijkheden voor adverteerders:

We bieden onze adverteerders graag de mogelijkheid tot onderzoek in onze community. Denk hierbij bijvoorbeeld aan:

  • Je campagne laten evalueren door de doelgroep
  • Wensen en behoeftes van je doelgroep achterhalen
  • Het imago van je merk onder de doelgroep onderzoeken

Neem bij interesse contact op met je contactpersoon van onze salesafdeling. Heb je zelf een vraag of idee voor de community?

mail ons