zoek hier
Zondag 17.30 RTL 7
Zaterdag 11.30 RTL 4Aflevering 6 seizoen 2004/2005

Michael Pilarczyk rijdt met de BMW 1
Allard Kalff rijdt met de Seat Toledo
Michael Pilarczyk rijdt met de Audi A6
AutoWeek Tevredenheids Trofee 2004
De auto van.... Richard Krajicek

Uitzending:
Zaterdag 16 oktober 17.00, RTL4
Zondag 17 oktober 20.00, RTL5


Michael Pilarczyk rijdt met de BMW 1
Op het verlaten circuit van Assen neemt Michael Pilarczyk de BMW 1 eens goed onderhanden. Het circuit is natuurlijk uitermate geschikt om het bochtenwerk van deze nieuwe BMW te testen. Als dat maar goed gaat!

De BMW 120d, met een 2 liter diesel motor, waar Michael in rijdt kost ruim 43.000 euro! Gelukkig kun je de BMW 1 al kopen vanaf 33.250 euro. De BMW 1 is standaard uitgerust met DSC (Driving Stability Control), dat zorgt ervoor dat elke onbalans direct wordt gecorrigeerd. Niet echt noodzakelijk op een circuit natuurlijk, maar gelukkig kun je het uitzetten. Maar of dat nou zo slim is MichaelÖ

Meer informatie:
Rijtest BMW 1 >>
www.bmw.nl


Allard Kalff rijdt met de Seat Toledo
Sinds kort waagt Seat zich op het gevaarlijke gebied van design. Jaren geleden al was er de Leon en kort geleden de Altea: een auto die een nieuw segment in het leven heeft geroepen; de MSV (Multi Sports Vehicle). Nu is er dus de nieuwe, derde generatie, Toledo die van een wat brave en alledaagse auto omgetoverd is in een designmodel.

Allard Kalff is in de buurt van Barcelona om dit Spaanse ontwerp eens aan zijn deskundige blik te onderwerpen.

Meer informatie:
Rijtest Seat Toledo >>
www.seat.nl


Michael Pilarczyk rijdt met de Audi A6
Sinds half mei 2004 staat de nieuwe Audi A6 bij de dealer. Het nieuwe model is een weer een stukje richting de A8 gekropen, het model is groter geworden en komt voornaam over. De opvallende grille zorgt voor een imposant voorkomen. Bij de benzinemotoren is het instapmodel de 2.4 V6 met 177 pk maar Michael Pilarczyk mocht op pad met het topmodel uit de A6-reeks: de 4.2 V8 met 335 pk!

Meer informatie:
Rijtest Audi A6
www.audi.nl


AutoWeek Tevredenheids Trofee 2004
Begin oktober vond de uitreiking van de AutoWeek Tevredenheids Trofee 2004 plaats. U ziet de winnaars in de verschillende categorieŽn en Michael Pilarczyk praat met vertegenwoordigers van AutoWeek en Trendbox, het onderzoeksbureau dat het onderzoek heeft uitgevoerd.

Meer informatie:
Autoweek Tevredenheids Trofee 2004 >>
www.autoweek.nl


De auto van... Richard Krajicek
In hoeverre hebben de Bekende Nederlanders iets met autoís en wat voor auto rijden ze zelf? In de rubriek De Auto Van.. gaat RTL AutoWereld elke week op bezoek bij een BNíer om dat uit te zoeken.

Deze week gaan we langs bij Richard Krajicek en hebben het met hem over wat hij belangrijk vindt aan een auto en over in welke auto hij nu rijdt.