Lieke & Seanhttp://data.rtl.nl/shows/theultimatedancebattle/components/vaste_componenten_2012/Lieke-van-Lexmond.jpg

Lieke van Lexmond (1982) is een Nederlandse actrice en presentatrice.

Ze startte op 17-jarige leeftijd met gastrollen in onder andere Kees & Co, maar brak door met haar rol als Eva Prins in de soapserie Goudkust. Vanaf 2003 speelde ze Charlie Fischer in Goede Tijden Slechte Tijden. Daarnaast kreeg Lieke steeds gastollen in diverse Nederlandstalige televisieseries en films.

Lieke bleek naast acteren en presenteren ook danstalent in zich te hebben. Onder begeleiding van Remco Bastiaanse deed ze in 2004 mee aan het RTL 4 programma 'Dancing with the stars'.

In de zomer van 2010 was Lieke te zien als één van de presentatoren van het RTL 4 programma 'Ik Kom Bij Je Eten' en ze presenteerde regelmatig 'RTL Boulevard'. In het voorjaar van 2011 was Lieke naast Froukje de Both te zien als presentatrice van de 'TV Makelaar' en nam ze bij 'X Factor Backstage Show' de presentatie voor haar rekening. In oktober 2011 tekende Lieke een exclusief presentatiecontract bij RTL 4. Eind januari 2012 speelde Lieke haar laatste scene als Charlie Fischer in de soap 'Goede Tijden, Slechte Tijden'.

Sean Dhondt (1984) is VJ, presentator en zanger bij de punkrockband Nailpin.

Lieke & Seanhttp://data.rtl.nl/shows/theultimatedancebattle/components/vaste_componenten_2012/sean300x450.jpg

Sean studeerde in 2007 af als drummer aan het Conservatorium van Rotterdam. Daarvoor had hij een paar jaar succes met zijn band Nailpin die gesticht werd op 1 mei 2001 in België. In 2005 werd Sean gevraagd om te werken als VJ bij de muziekzender TMF Vlaanderen. Op dat moment toerde hij met zijn band voor MTV's Road Rally. Hij startte als VJ met de presentatie van chartprogramma's als Hitzone en De Afrekening. In 2007 bracht hij een solo-album uit.

In 2009 maakte Sean de overstap van TMF Vlaanderen naar JIM tv. Samen met Eline De Munck presenteerde hij 'Fuzz'. In het voorjaar van 2011 was Sean als presentator van het RTL 5/ 2BE programma ‘The Ultimate Dance Battle’ te zien. Enkele maanden later nam hij de presentatie van VTM’s talentenprogramma ‘The Voice van Vlaanderen’ voor zijn rekening.

Naast presentator en zanger is Sean ook drumleraar en geeft hij workshops zang / drummen / samenspel / songwriting.