Sunday Sessions met Xander de Buisonjé

Xander de Buisonjé heeft zondag 24 juni tijdens Sunday Sessions in Studio21 te Hilversum de verwachtingen weer waargemaakt door een spetterende show te geven.

Samen met zijn 13-koppige band heeft hij tijdens een sfeervolle Sunday Sessions oude songs in een nieuw jasje gestoken, covers van muzikale grootheden ten gehore gebracht en een aantal nieuwe songs gezongen.

Ook heeft hij een paar verrassende duetten gezongen met onder andere Glennis Grace en Lieke van Lexmond. Het repertoire werd een mix van Nederlands- en Engelstalig.

Sunday Sessions VIP arrangement

Laat je vrienden op Facebook, Hyves of Twitter weten dat je kaartjes hebt gekocht voor Sunday Sessions op 24 juni met Xander de Buisonjé en maak kans op één van de drie 'Sunday Sessions VIP arrangementen'.

De winnaars zijn op 18 juni bekend en krijgen persoonlijk bericht.

Betaal je kaartjes snel en makkelijk met

Sunday Sessions is powered by iDEAL

Koop hier je tickets!

Xander de Buisonjé

Xander de Buisonjé is bekend geworden als frontman van Volumia!, waar hij nummers als ‘Hou Me Vast’, ‘Het Is Over’ en ‘Afscheid’ toevoegde aan de Nederlandstalige klassiekers. Drie solo-albums, een akoestisch album en meerdere televisieprogramma’s later, beweegt Xander het publiek nog steeds met zijn charme, enthousiasme en energie.

Jaarlijks zet hij tijdens Vrienden van Amstel LIVE! de grootste Amstel kroeg van Nederland op z’n kop. Xander behoort tot één van de best geboekte artiesten van Nederland omdat hij bekend staat om zijn sterke live performance. Sunday Sessions is voor Xander een zeer speciaal moment, omdat tijdens deze show ook een live album wordt opgenomen.

Sunday Sessions

Sunday Sessions staat voor een intieme ongedwongen sfeer, waarbij muziekbeleving centraal staat. Met medewerking van diverse top artiesten organiseert RTL Licensing & Entertainment sinds 2011 Sunday Sessions en is Studio21 op het Mediapark in Hilversum het decor hiervoor. Tijdens Sunday Sessions zal de studio omgetoverd worden tot een gezellige, warme concertzaal. Na sfeervolle Sunday Sessions met Glennis Grace, Trijntje Oosterhuis, Gare du Nord en Waylon stond Sunday Sessions op zondag 24 juni in het teken van Xander de Buisonjé.

De locatie

Studio21 op het Hilversumse Mediapark is het decor voor de Sunday Sessions. Een intieme ongedwongen sfeer, waarbij muziekbeleving centraal staat. Tijdens Sunday Sessions zal Studio 21 omgetoverd worden tot een gezellige, warme concertzaal. Sunday Sessions is een staand evenement. Er zijn een beperkt aantal zitplaatsen aanwezig.

Lees meer over de locatie