Films deze week
RTL7
Best Of The Best Iv: Without Warning
zaterdag 00:00 uur
Cast
Phillip Rhee, Ernie Hudson en Tobin Bell
Regie
Phillip Rhee
Jaar
1998
Soort
Actiefilm
Productie
US
4tg
4 januari 2014
Een groep Russische gangsters hebben een diskette in handen gekregen waarmee ze Amerikaanse Dollars kunnen drukken. Ze kapen een vrachtwagen met speciaal papier, dat nodig is om het geld te drukken. Door toeval komt de diskette in handen van de nietsvermoedende Tommy Lee. De gangsters doen er alles aan de diskette terug te krijgen.
RTL8
Mxp: Most Xtreme Primate
zaterdag 12:00 uur
Cast
Regie
Jaar
2004
Soort
Kinderfilm
Productie
CA
2g
4 januari 2014
RTL5
Christmas With The Kranks
zaterdag 18:10 uur
Cast
Dan Aykroyd, Tim Allen en Jamie Lee Curtis
Regie
Joe Roth
Jaar
2004
Soort
Filmkomedie
Productie
US
2g
4 januari 2014
Luther en Nora Krank slaan de kerst dit jaar over. Hun enige dochter Blair zit toch in het buitenland en het lijkt de Kranks wel eens leuk om met een cruise mee te gaan. Als de buren bespeuren dat de Kranks zich onttrekken aan het versieren van hun huis en de straat, ontstaat er bijna een buurtoorlog. Dan belt Blair om te vertellen dat ze kerst toch graag thuis wil doorbrengen. Nora en Luther hebben nog maar 24 uur de tijd om hun huis en zichzelf in de kerststemming te brengen.
RTL5
Groundhog Day
zaterdag 20:00 uur
Cast
Bill Murray, Andie MacDowell en Chris Elliott
Regie
Harold Ramis
Jaar
1993
Soort
Filmkomedie
Productie
US
2ga
4 januari 2014
Phil is een vervelende, egocentrische tv-weerman die voor zijn werk voor het derde jaar achtereen verslag moet doen van de jaarlijkse feestdag ter ere van de bosmarmot. Door een onverklaarbare gebeurtenis wordt Phil de volgende dag wakker op dezelfde dag; de feestdag voor de bosmarmotten. Hij kan bepalen wat er op die dag gebeurt, maar de volgende dag begint dezelfde dag opnieuw.
RTL5
Scrooged
zaterdag 22:05 uur
Cast
Bill Murray, Karen Allen en John Forsythe
Regie
Richard Donner
Jaar
1988
Soort
Filmkomedie
Productie
US
2ga
4 januari 2014
Frank Cross is eigenaar van een Amerikaans televisiestation en heeft het idee om 'A Christmas Carol' van auteur Charles Dickens te verfilmen. Aangezien Frank geen plezierige jeugd heeft gehad, kan hij niet bepaald in de juiste kerststemming komen. Maar met de hulp van de kerstgeesten uit het verleden, het heden en de toekomst ontdekt Frank dat hij zijn leven moet veranderen.
RTL8
Good Will Hunting
zaterdag 23:40 uur
Cast
Robin Williams, Matt Damon en Ben Affleck
Regie
Gus Van Sant
Jaar
1997
Soort
Filmdrama
Productie
US
3tg
4 januari 2014
Will Hunting is een geniale jongen die als kind ernstig is mishandeld en misbruikt. Sindsdien wil het niet echt boteren tussen Will en autoriteiten. Als Will besluit om psychische hulp te zoeken omdat hij daarmee een gevangenisstraf ontloopt en zijn vriendinnetje behoudt, komt hij in aanraking met Sean. Deze therapeut verandert het leven van Will voorgoed.