Zondag Effect
<< Hollands Glorie | Euro 10 | Herstel | Veilige Haven | Groei >> 
Zondag Effect: De sleutel tot succes op de beurs..
Ook in deze moeilijke beurstijd is er geld te verdienen op de beurs. In Zondag Effect krijgt u tips waar u wat aan heeft. Over stabiele en renderende fondsen bijvoorbeeld. Iedere zondag om 12.10 uur
Zomerstop
U heeft zondag 13 april kunnen kijken naar de voorlopig laatste aflevering van Zondag Effect. We gaan er een tijdje uit. Het team wenst u de komende maanden veel succes op de beurs en hoopt u in september weer van nuttige beleggersinformatie te kunnen voorzien. Ondertussen kunt u alle ‘beursperikelen’ gewoon blijven volgen op deze site.
‘Ik leun nog niet achterover’..
Volleybal- en recordinternational, Ron Zwerver, was tien jaar lang dé man van het Nederlandse team. Het hoogtepunt van zijn carrière was de gouden plak in 1996 tijdens de Olympische spelen in Atlanta. André vraagt hem wat hij nu doet en uiteraard of hij zijn prijzengeld heeft belegd.
'Ons dividendrendement is 4,5%'..
De meeste mensen kennen CSM als suikerproducent. Minder bekend is dat het bedrijf een zoetwarendivisie heeft met merken als Sportlife, King, Redband en Venco. CEO Jaap Vink vertelt over de grote groei waardoor CSM marktleider werd.
‘Onze rendementen liggen duidelijk boven de markt’..
Vermogensbeheerder Triple Assets streeft een positief rendement na. Onafhankelijk van de beursrichting. Directeur Michael Ahrens legt uit hoe je ook in dit soort markten geld kunt verdienen.
Koopwaardig of niet?..
Hoofd Beleggingen Zurich, Corné van Zeijl, is niet positief over de fondsen die deze week met cijfers kwamen. Aan tafel bij André vertelt hij waarom niet. Verder noemt hij een aantal aandelen, die hij wél koopwaardig vindt.
De beursweek volgens de particuliere belegger..
Zijn het dan toch beleggers? Vorige week kochten particulieren per saldo bij. Deze week weer. Een indicatie dat het lange termijn beleggers zijn? Of zijn het toch gewoon traders en kunnen we wat neerwaarts vuurwerk verwachten?
Ontvang op uw mobiel aan- en verkooptips van André..
Abonneer u op de SMS-service van Zondag Effect en krijg zo waardevolle beurstips van André van Eerden!
Op de hoogte blijven van de portefeuilles van André?
Mail de redactie van Zondageffect (klik op de foto). Geef aan van welke portefeuille u op de hoogte wilt blijven: Hollands Glorie, Euro 10, Herstel, Veilige Haven of Groei. Als André een mutatie doet in één van deze portefeuilles ontvangt u bericht!
Uitzending zondag 13 april 12.10
Archief
Overzicht Portfolio's
Voorspellingen Nenner
André's dagbericht
StockScore
SMS-service
Het bedrijf van André
Contact
Nieuwsgierig?