Yorin logo
PlayStation

PC

XBox

GameCube

Handheld

Dreamcast

Digi Archief

Poll

Abonnee

Prijsvraag

E-card

Wallpaper

Cheats

Feedback


GameQuest is een wekelijks tv programma, dat de kijker op de hoogte houdt van allerlei ontwikkelingen in de wereld van de videogames. GameQuest is bedoeld voor iedereen die graag games speelt. In een 25 minuten durende uitzending behandelt GameQuest allerlei games die op de Nederlandse markt verschijnen. Daarnaast zijn er allerlei specials met onder andere gameontwikkelaars die vertellen over hun games, verslagen van gamebeurzen, Lan Partyís en andere games gerelateerde evenementen.

Het GameQuest seizoen zit er al weer op! Maar we gaan de komende tijd niet stil zitten, want we zijn te vinden op verschillende beurzen en ontmoeten daar gameontwikkelaars die ons informeren over hun nieuwe games. Daarnaast verzamelen we alle games die deze zomer uitkomen om ze in het nieuwe seizoen te presenteren. Dit betekent dat we komende tijd volop bezig zijn het nieuwe seizoen gestalte te geven. Maar dat kunnen en willen we niet zonder onze kijkers.

Graag zouden wij van de GameQuest kijker en dus ook de bezoeker van deze pagina willen weten wat zij het komende seizoen verwachten. Zijn er bijvoorbeeld dingen die je in het afgelopen seizoen hebt gemist. Zitten er dingen in de uitzending die je niet vindt passen? Of heb je nieuwe ideeŽn? Laat ons dit allemaal weten.
reageer!

Natuurlijk blijft deze GameQuest pagina DE plek op het internet voor de kijkers die de uitzending en/of de nodige info hebben gemist. In ons digi-archief kunnen de uitzendingen van het afgelopen seizoen nog eens worden bekeken. Veel game plezier en tot het volgende seizoen!

Dit was GameQuest tot een volgende Quest.
Spelen is ons motto. Nu kan er ook op onze site worden gespeeld. We hebben namelijk hieronder een zeer uitdagende schuifpuzzel voor je klaar staan. Veel succes!